Munka to Ty w koncu Wielkopolska czy Warszawa?

u mnie leje od rana, a wlasciwie od nocy:/tragedia ...a ja okna umylam 2 dni temu

no ale i tak jest duzo lepiej niz bylo a tego nie omine mimo wszystko.
dzisiaj nocka pod tytulem :wygonic meneli. tym razem mnie olali kompletnie, jeden to jeszcze pyskowal, drugi uspokajal ze oni juz beda cichi i tylko sobi eprzeciez pija. a mi w chacie smierdzi winem...pod drzwiami mi pili. ale o 4 rano moi sasiedzi wrocili z jakiejs imprzy chyba tez i wywalili za szmaty ich.dlaczego takie rzeczy sie dzieja zawze jak W nie ma w domu. jak jest to jest zazwyczaj spokoj.
my po kontroli. maly juz ok, mam mu syropu nie dawac bo ladnie sa sobie radzi, jeszcze 2 dni antybiotyk moge dac, sobie tez jeszcze 2 dni ale juz zaswiadczenie dostal do przedszkola jakbym chciala, niby jutro mialam do gina isc ale daruje sobie chyba i go po swietach dopiero puszcze do przedszkola bo oslabiony i tak i znowu cos zlapie.
Niezapominajka i inne dziewczyny lapiace schizy z obnizaniem brzucha, stancie przy scianie i zaznaczcie olowkiem pepek, zawsze na wdechu, albo zawsze na wydechu zapamietajcie jak zaznaczycie bo raz tak raz tak to sie pare cm moze roznic, no i tn sam"kawalek" pepka, np gore. w poprzedniej ciazy dziewczyny mi podrzuily ten pomysl i wszystkie tak sprawdzalysmy bo ludzie co chwile gadali ze sie obniza, ze sie nie obniza i mozna bylo zdurniec. mi sie o dobre 5cm obnizyl jakos przed samiutkim porodem, a nie 2 tyg przed jak niby najczesciej jest.