reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Heloł
A wy znowu narzekacie na wagę nie lepiej się z nią pogodzić? Już bliżej nam do zrzucania kg niż dalej, wytrzymamy.
Ja mam 12 na plusie a tyje tak 3kg/mc więc chyba dobije do 17.
Ja po wpisach ze szpitala jutro nastawiam pranie i lecę na baby shoping

Witam i ja
Polozna juz sobie poszla wiec moge pisac.
I tak: 20 kwietnia spotkanie z lekarzem i USG :tak:
Mala wazy okolo 1600 wedlug ich pomiarow brzucha:tak: i powiedzialy ze do tych najmniejszych raczej nie nalezy:-D- zobaczymy czy sie potwierdzi na USG. Serducho 152/min wiec ok. Ulozona glowka w dol:tak:.

U mnie cisnienie tak troszeczke podwyzszone, mocz ok, krew pobrana.
A co do tych boli to nie wiedza co to, powiedzialy ze mam o tym powiedziec lekarzowi na wizycie, ale raczej nic groznego ze to t
aki objaw ciazy :confused:. Zobaczymy jak to bedzie dalej z tymi bolami jak sie nie skoncza lub beda mocniejsze to jade do szpitala.

A i na nastepnym spotkaniu robimy ,,BIRTH PLAN''.
Tak wiec ogolnie jestem zadowolona.

Poszłam na godzinny spacer i nie mam sily na pilates :(
Co sie ze mna dzieje w pipe jeza. Jak wracam z pracy to jakby ktos wyssal ze mnie życie.
Brxuch jakos mi rosnie coraz szybciej.... Zaczynam sie bac

reklama
oj widze że znów powrócił temat wagi :-) ja już się nie wypowiadam , bo hipcio ze mnie już jest i mam nadzieje że rozmiarów wieloryba nie osiągnę :-D

u mnie dziś leniuchowanie było :tak:
po przeczytaniu wieści ze szpitala postanowiłam , że może jednak warto zacząć się pakować :-( i w związku z tym buszowałam po allegro ,no i w końcu nic nie kupiłam :-D ale listę zrobiłam i postanowiłam że w tym tygodniu już zacznę szał zakupowy

gkvip również gratuluje udanej wizyty położnej

Ostatnia edycja:
Do góry