reklama
zaza26
Fanka BB :)
Oj pierwsza jestem?? pierwszy raz hehe
Dzień doberek
Mnie dzisiaj znowu małż obudził, ale tym razem o 4.45
i już nie zasnęłam... :-(
znowu robi mi kakao, więc mu wybaczam
esperanza krew z nosa w ciąży to norma, bo w naczyniach więcej krwi płynie, mój gin zalecił rutinoscrobin albo wit. C mi krwawiło z nosa przy bardzo niskim ciśnieniu

Dzień doberek
Mnie dzisiaj znowu małż obudził, ale tym razem o 4.45

znowu robi mi kakao, więc mu wybaczam

esperanza krew z nosa w ciąży to norma, bo w naczyniach więcej krwi płynie, mój gin zalecił rutinoscrobin albo wit. C mi krwawiło z nosa przy bardzo niskim ciśnieniu
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzień doberek
Kolejne majówki się rozpakowały.....czas przyspiesza.
Ja swoja wizyte mam dopiero 17 maja niewidzą potrzeby wczesniej i to jest 36 tydzień.
Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....Mnie to nie pociesza jeśli w 16 tygodniu już czułam bo wypada że to w nastepną wizytę......urodzę.
U siostry sie sprawdziło w 20 tyg. poczuła i 40 urodziła. Nawet babcia przyszła mi mówi że 20 maja będzie po wszystkim ciekawe skąd ta pewność i na 21 kwietnia wybrała dzień Baby shower....no jedyna imprezka w ciąży Mnie czeka....
Nerka ma się lepiej ale boli i jeszcze mój maluszek zaparty na prawą strone i nogi w żebra wsadza........uroki ciąży.
Narzekałam ostanio że coś mało się rusza i tak od tamtej pory o każdej godzinie daje mi znaki.....więcej już niebęde sie stresować tymi ruchami.
Gratuluje udanych wizyt.
Dorota jaki duży twój maluszek:-)........mój 1758g a twój już ponad 2 kg a mamy dzień różnicy chyba..........to pewnie dobrze sie odżywia...
najważniejsze że dzieciaczki zdrowe.
Kolejne majówki się rozpakowały.....czas przyspiesza.
Ja swoja wizyte mam dopiero 17 maja niewidzą potrzeby wczesniej i to jest 36 tydzień.
Co ciekawe jakiś uczony powiedział że pierworódka rodzi 20 tyg. po tym jak pierwszy raz poczuła ruchy dziecka....Mnie to nie pociesza jeśli w 16 tygodniu już czułam bo wypada że to w nastepną wizytę......urodzę.
U siostry sie sprawdziło w 20 tyg. poczuła i 40 urodziła. Nawet babcia przyszła mi mówi że 20 maja będzie po wszystkim ciekawe skąd ta pewność i na 21 kwietnia wybrała dzień Baby shower....no jedyna imprezka w ciąży Mnie czeka....
Nerka ma się lepiej ale boli i jeszcze mój maluszek zaparty na prawą strone i nogi w żebra wsadza........uroki ciąży.
Narzekałam ostanio że coś mało się rusza i tak od tamtej pory o każdej godzinie daje mi znaki.....więcej już niebęde sie stresować tymi ruchami.
Gratuluje udanych wizyt.
Dorota jaki duży twój maluszek:-)........mój 1758g a twój już ponad 2 kg a mamy dzień różnicy chyba..........to pewnie dobrze sie odżywia...

najważniejsze że dzieciaczki zdrowe.
december
dzień dobry!
Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżnicze
Aż żal się budzić! I wysypiam się doskonale
Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczu
PRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi
Miłego dnia wszystkim!
Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżnicze
Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczu
Miłego dnia wszystkim!
dzień dobry!
Drogie Panie - czy Wy też miewacie teraz takie cudne sny? Ja od erotycznych po podróżniczeAż żal się budzić! I wysypiam się doskonale
![]()
Mam dziś wizytę na 11, lekarz mnie ochrzani bo nie zrobiłam badań krwi i moczuPRzyczyna jest prozaiczna - budzę się rano GŁODNA jak wilk i MUSZĘ coś wrzucić na ruszt, bo inaczej mnie mdli potwornie. I jak ja mam w takich warunkach lecieć przez pół Trójmiasta do laba na pobranie? Puszczę pawia w połowie drogi
![]()
Miłego dnia wszystkim!
Ale lekarz prócz badań glukozy oczywiście powiedział, że mam jeść normalnie przed badaniami...nie muszę być na czczo...Witam
tialana
Dzień dobry 
katrina115 gratuluję udanej wizyty
xdorotaa pięknie rośnie wasz chłopaczek
super że wszystko w porządku
Lena01 na pewno wytrwasz do czerwca
MsMickey jeśli mogę zapytać to w jakim celu jedziesz do Bielska? Chyba nie doczytałam a z okolicy jestem ;-)
KamilaLublin dobre wiadomości
super
snoopy12 ja też mam jeszcze półtora listka luteiny i na bank jej nie wykorzystam, jak coś to pisz to ci ją wyśle inaczej będę musiała ją wyrzucić
PaulinaMaria nawet mnei nie sytrasz z tymi 20 tygodniami, z tego by wynikało że mam urodzić w 36 a to za 3 tygodnie
rruurrkkaa trzymam mocno za was kciuki
Moja waga mnie zaskakuje, spadło mi 2kg nie wiem jak i czemu, dziś idę na badania a w przyszłym tygodniu mam wizytę ale troszkę się zaniepokoiłam czy smerfetce nic nie brakuje, mam nadzieję że ma wszystkiego pod dostatkiem a dziś w nocy znów mi się śniła
Dobrego dnia kobitki, zmykam na kłucie

katrina115 gratuluję udanej wizyty
xdorotaa pięknie rośnie wasz chłopaczek

Lena01 na pewno wytrwasz do czerwca

MsMickey jeśli mogę zapytać to w jakim celu jedziesz do Bielska? Chyba nie doczytałam a z okolicy jestem ;-)
KamilaLublin dobre wiadomości

snoopy12 ja też mam jeszcze półtora listka luteiny i na bank jej nie wykorzystam, jak coś to pisz to ci ją wyśle inaczej będę musiała ją wyrzucić
PaulinaMaria nawet mnei nie sytrasz z tymi 20 tygodniami, z tego by wynikało że mam urodzić w 36 a to za 3 tygodnie
rruurrkkaa trzymam mocno za was kciuki
Moja waga mnie zaskakuje, spadło mi 2kg nie wiem jak i czemu, dziś idę na badania a w przyszłym tygodniu mam wizytę ale troszkę się zaniepokoiłam czy smerfetce nic nie brakuje, mam nadzieję że ma wszystkiego pod dostatkiem a dziś w nocy znów mi się śniła

Dobrego dnia kobitki, zmykam na kłucie
leydykiss.
Zaciekawiona BB
witajcie dwupaczki .... alez lenii dała mi sie dzis wyspac ... normalnie ok. 5 na nogach juz jest .... a co do snów to teraz nie mam takich ale w 1 ciąży ciągle mi sie sniło ze rodze a raz nawet psa .... takie głupie sny ....
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Teraz się tylko Witam i życzę miłego dnia
Później wpadnę to zostanę na dłużej.. ;p
)
brr.. jeszcze tylko 50 dni mi zostało ...
brr.. jeszcze tylko 50 dni mi zostało ...

reklama
leydykiss.
Zaciekawiona BB
jak byłam w ciazy z leni to ona tez ciagle miała czkawke to dziecko nie ma w ogóle narazie . a jak leni juz sie urodziła to czkawka nam sie zdazała sporadycznie