reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam wieczorem

ledwo zyję wróciam zpola o 18:szok::szok::szok: ale wazne ze wszystko zasiane i niech sobie rosnie....
a siałam owies, bo ja owsiana jestem;-);-) i trochę pszenicy...
madziara zdrówka dla was...
madzienka super że Julci podobają się tańce, a sukienka ... bowiazkowo...
anaconda dobrze, ze ywniki wyszły dobre:tak:
karlita super slimaczek.... my narzie mamy dinozaura i myszkę;-);-) a królik czeka....
maltanka z dojazdami dasz radę... ja przez pierwzy rok bez auta djezdżałąm ze wsi...
sunday przetrwasz remont, a sukienki ładne są w de facto ;-)
elza nie zazdroszcze dnia, a ile te dzieci mają???

zmykam bo mi się oczy kleją dobrych nocek życze

reklama
witam
no coz mam zaleghłosci od pon nie nadrobie wybaczcie
karlita piekny slimaczek,przyjmujesz zamówienia??;-)
madziarka gratuluje córci:-)
aneta zdrówka podsyłam dla Was
mirosia to normalne małego energia rozpiera woli na swiezym powietrzu przebywac niz w 4 scianach a po zimie dzieci chca korzystac z pieknej pogody i dluzej siedziec na dworze, a Ty sie nie denerwuj tak bo jeszcze wczesniej urodzisz spokojnie bez nerwow:sorry:
talia zdrówka dla Gabi
misia jak samopoczucie??
madzienka gdzie Julke wozisz na tance?? gdzies na miasto czy w przedszkolu??
mandziula brawa dla Koli, moz Ty cos wiesz naprawia ta droge do dabrowicy kiedys, masakra dziur na dziurze a najsmieszniejsze jest to ze jak omijaja dziury to jada chodnikiem, masakra:wściekła/y:
justyna juz po gosciach?? jak Michałek??
iwona masz powera fakt, podziwiam:-)
sunday a co szukasz na to wesele, jakiejs kiecki??
maltanka czyzby Ci sie poszczęsciło w koncu bo w temacie nie jestem, masz prace?? czy moze zle cos zinterpretowałam??
anaconda musimy sie umowic to zgram sobie te bajki jesli mozna:-) dzis dostałam ocene przygotowania dziecka do szkoły, dostałąs cos takiego
z przedszkola?
elza u nas w przedszkolu jest podobnie Asia poszła do przedszkola jak miałą 2 lata no i niestety tez jej sie zdarzało, oj zdarzało:crazy:

ja nie wiem w co rece wsadzic jak przyjde z pracy, dzieci mi zajmuja cały czas, ledwo cos ugotujea pod wieczor ledwo zyje do tego mam zjazd jeszcze w ten wekend
wczoraj bylismy na rozmowie w sprawie samochodu niby mielismy podpisac ugode ale do piatku odlozone zostało bo nasz adwokat nie chciał podpisac tego w takiej formie jak przedstawiła to druga strona wiec.... szkoda gadac, chcialam juz to miec za soba a to sie ciagnie i ciagnie....nappisac pismo tydzien, potem cos ustalic nastepny jak znam zyce to w pt nic z tego nie bedzie i przelozy sie na nastepny...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ok zycze dobrej nocki i mykam do łózia

Witajcie,
dzień w sumie bez historii...półtorej godzinki spacerku i codzienność w domu:sorry:
ja się jeszce pochwalę że Kola już noc bez pieluchy śpi:tak::tak:, lóżko suche, tylko piżamki do prania bo jednak coś tam mu się pisikało i już wogule nie nisimy pieluch tylko spodnie i majteczkina zmianę (niestety sie przydają)ale mam nadzieje ze już niedługo i bedzie dobrze:tak::tak:
wow...brawa dla Koli:tak:

Mam teściową w domu od wczoraj dlatego nie zaglądałam już, ale teraz poszła zaprowadzić Maję do przedszkola wiec ja na szybko z kawusia do kompa. :tak::tak: wczorajsza wizyta u kardiologa PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!! W necie pisze na ich stronie ze przyjmuje od 14 do 20 więc mówię podjedziemy koło 18 to najwyżej te 2godz. poczekamy a może między pacjentami uda jej się wejść, no i okazało się że owszem doktorek był ale od 13 do 15 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na drzwiach pisze znów od 13.30 do 18.30 a on "dorobkiewicz zasrany" po 2 godziny przyjmuje raz tu raz tam, potem jeszcze szpital :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to po jaką cholerę wywieszają godziny przyjęć :wściekła/y::wściekła/y: no i klamkę pocałowałyśmy i się wróciłyśmy do domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teściowa ma przyjechać za tydzień, niby ma być od 13 do 15 i wtedy to już te 2godz. tam pod drzwiami spędzi żeby znowu nie wyszedł przed czasem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:no:brak słów na tych lekarzy...kasa i kasa tylko:wściekła/y:
przesłodki ten króliczek... aż napatrzeć się nie można - ja uwielbiam takie zabawki.... :tak: kupiłam dla Hani jednego misia już - taką podusię - normalnie oprzeć się nie mogłam...
oj,takim malutkim faktycznie nie można się oprzeć:tak:
Witajcie, ja dopiero dzisiaj zaglądam, bo wczoraj cały dzień zajęty miałam tak, że nawet nie odpalałam komputera:eek: rano zajęcia na uczelni, potem wróciłam do domu, zrobiłam obiad i wyszliśmy z Cypkiem na spacer, a zimno było brrr, dziecku mojemu ciepło a ja tak zmarzłam, że szok:sorry: potem na 18:30 znowu zajęcia, po zajęciach na zumbę a potem jeszcze poszłam pobiegać, w rezultacie wróciłam przed 23, prysznic, poczytałam trochę i zasnęłam:sorry: Dzisiaj już od rana w pracy, więc mogę spokojnie do Was zajrzeć:tak:
Misia ja też tak się przymierzam do odpieluchowywania Cypka a te majteczki chyba też zakupię. Pomocne one są, te które używają????
ależ Ty jesteś zorganizowana kobieta:szok::tak:jeśli chodzi o majteczki to nie zauważyłam póki co większych postępów:sorry:
Ktos mowil Ty Madzienka????ze weekend ma byc ladny trzymam za slowo......w DDTVN pogoda jest z Muzeum Techniki a tam wystawa samochodów filmowy w sklai 1:1 m.in.Złomek i Zygzak wiec w niedziele plan na podbojstolicy:-)tylko oby przynajmniej slonko nam towarzyszylo......ale Mati bedzie mial frajde chyba mu nie powiem gdzie jedziemy.........:-pA w poniedzialem maja wypad do Filharmoni na przedstawienie......juz chyba zobaczyli ze grupa wkoncu dojrzala do wyjscia na zewnatrz bo to pierwszy raz i dobrze....
zazdroszczę wypadku do stolicy:tak:
Lekarz był, osłuchał wszystkich i ja zdrowa - mam tylko jeszcze tą wziewkę psikać jak mam atak kaszlu - żeby macica się nie obkurczała :-)Nela niezbyt dobrze bo coś słychać jej w oskrzelach - ale jest bez antybiotyku... na razie wziewki i inhalacje mają pomóc ;-)a Julo - złapał jakiegoś nowego wirusa - krtań zaczyna mu atakować więc dzięki Bogu że dziś go zostawiłam w domu i że wezwałam lekarza... narazie też jest bez antybiotyku tylko na wziewkach i maści do noska... a antybiotyk mamy na wszelki wypadek gdyby choroba się mimo wszystko rozkręciła - ja mam wielką nadzieje że tak się nie stanie bo nie chcę w niego kolejnej dawki antybiotyku ładować!!!!
super,że Ty jesteś zdrowa!!!!trzymam kciuki,by dzieci obroniły się samymi inhalacjami:tak:
Witam się z kawką jak zwykle;-)

Olek drzemie, a ja mam czas na BB. Wczoraj miałam kiepski dzień, problemy z rachunkami z ostatnich 3 m-cy... ktoś sie chce wymigać, możecie się domyśleć o co chodzi. Nerwy miałam zszargane, brzuchol mi twardnieje od tamtej pory jak zwariowany. Co za ludzie:crazy: Zamiast czekać spokojnie na rozwiązanie, to się stresuję i denerwuję.... Przez to dzien miałam do bani, wszystkiego mi się odechciało, dobrze, ze chociaż Ł wrócił z pracy o normalnej porze, to poszedł z Olkiem na dwór na rowerek, bo ja nie miałam sił fizycznych i psychicznych, żeby spacerować.
A co do rowerka, to każdy spacer z nim kończy się płaczem, bo Olek by jeździł ciągle... 2 godziny to mało.. i muszę go przkupywać i odwracacać jego uwagę, że a to jogurcik zjemy, a to ciasteczko dam, a to myszkę miki pooglądamy. Wczoraj był z Ł do 19:30 na dworze:sorry: to już lekkie przegięcie..
olej to...teraz nie pora na denerowanie się rachunkami...niech przez te ostatnie tygodnie mąż się nimi zajmie;-)
ooo...widzę,że i u Was przekupstwo się szerzy:-D
na szczęście cytologia w porządku :tak::tak:
super:tak:
cudowny!!!rozkręcasz się:tak:niebawem zaczniesz sprzedawać;-)

Gabi lekko kaszlaca i zatkany wciąż nosek ale osłuchowo czysto siedzi do końca tyg w domu:-) Ja średnio zadowolona z ważnych rozmów ale jakoś brnę do przodu, wyjścia nie mam.
zdrówka dla Gabi:tak:no i powodzenia w pracy:tak:
Już mam sprawną klawiaturę i nareszcie mogę pisać, bo do tej pory to tylko Was czytałam. Od Świąt Paweł siedzi w domu na zwolnieniu, Ola też chora, zaczęło się od kataru, potem zapalenie ucha a teraz ma zapalenie oskrzeli. Mi się też coś porobiło na dłoniach, jakieś dziwne krosteczki i taka twarda skóra, poszłam do dermatologa i mam jakieś zapalenie gruczołów łojowych, dostałam płyn i zakaz sprzątania i dotykania jakiejkolwiek chemii, więc jak się zwaliło to wszystko na raz.
oj,trzymajcie się zdrowo:tak:a Ty z daleka od chemii:tak:

Dziś coś mnie tknęło i zaczynam kompletować dla siebie szpitalne rzeczy - zamówiłam sobie majtki poporodowe, muszę sprawdzić czy mam swoje wkładki laktacyjne - jeśli nie to też je muszę zamówić... no i koszule do karmienia muszę sobie zamówić... :sorry:
oj,ja nie zaczęłam:zawstydzona/y:to znaczy mam koszule i to wszystko:zawstydzona/y:jakoś wciąż wydaje mi się,że mam jeszcze tyle czasu....:sorry:
Witajcie dziewczyny ja przyznaje sie ze bez bicia ze nie poczytalam Was. :zawstydzona/y: Nogi nie powiem mam gdzie, ale probuje sie relaksowac i poprawiać humor czarnym reddsikiem. Remont jest i to mnie dobija. Jeszcze dzisiaj wybralam sie z Emilka do plazy w poszukiwaniu czegoś na wesele i normalnie du..!! Nic nie znalazlam tylko nerwy!!! Jeszcze jutro i w sb poszukiwania,a jak nic nie kupie to postanowilam ze na wesele nie ide!!! :wściekła/y:
remont zawsze dobija...ale jak już posprzątcie po nim,zobaczysz jaka będzie radość:tak:

gon1a dziękuję,całkiem nieźle...choć coraz ciężej chodzić:-Dpowodzenia z samochodem,oby w piątek się to zakończyło:tak:

pokażę Wam Królewnę na tronie;-)
staś i natalka 004.jpgstaś i natalka 007.jpg

Witam późną porą:rofl2:

Gona kurcze ale macie przeprawę z tą Cytrynką:no:, oby szybko to się zakończyło:tak:
Goście jeszcze są, część jedzie jutro a część w piątek. A Michałek ma się dobrze:tak:, dzięki że pytasz:blink:

Mandziula super że pole zasiane:tak:, no może w końcu pochwalisz nam się swoimi robótkami???:-)

Sunday nerwy Ci przejdą i jutro znajdziesz kieckę na wesele:tak:, na jakim etapie remont?

Maltanka nie narzekaj na połączenie mpk z nowego mieszkanka, sami wybraliście taką lokalizację:-p

Mirosia Michał nadal ma zaparcia:crazy:, no i jak w poniedziałek miał apetyt tak wczoraj i dzisiaj tylko mleczko więcej nic przez gardło mu nie przechodzi:crazy:

J jeszcze nie ma:-(, wczoraj wrócił o 23 dzisiaj pewnie później wróci bo pojechał na wieś załatwić oracza:blink:.

Madziarka serdecznie gratuluję córci pod serduchem:-)
Monika trzymam kciuki żebyś w najbliższym czasie pochwaliła sie Nam dodatkowym suwaczkiem;-)
Oby remont szybko się zakończył:tak:
Anaconda dobrze ze cytologia w porządku wyszła:tak:
współczuję bezsensownej wizyty w przychodni :crazy: prawdziwy konował z tego lekarza:crazy:
Anetka ale się u Was skumulowało:no: dużo zdrówka Wam posyłam:tak:
oby ten płyn szybko przyniósł pozytywne efekty:tak:
Mandziula brawa dla Koli za spanie bez pieluszki:-)
Talia oby kaszelek w końcu Gabrysi odpuścił :sorry:
Madzienka oby poszukiwania zakończyły się sukcesem:tak:
Elza współczuję ciężkiego dnia w pracy:sorry:
Madziarka zdróweczka Wam posyłam niech te choróbska dadzą Wam, spokój:confused:
Gon1a oby sprawa z samochodem w końcu się zakończyła :confused:
Justyna jak tam na basenie było?:rofl2: mężuś makaron dokupił? już doczytałam że jeszcze nie wrócił :-(Dobrze że z Michałkiem w porządku:tak:
Karlita uroczy ślimaczek:-) nie dajcie się choróbskowi:no:
Mirosia tulaski posyłam:confused: żebyś tu nam z tych nerwów rodzić nie zaczęła:sorry:
Iwona skąd Ty energię czerpiesz :cool:
Misia śliczną masz królewne :-)

Ostatnia edycja:
ANETKO !!!

Wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin!
Dużo zdrowia, radości, szczęścia,
pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń!
Słodkie buziaczki od Justyny, Jacka i Michała

Poduszka_30_urodziny.jpg

dobry

dziś mój synio postanowił obudzić mamę o 5 rano ... kochane dziecko

siedzę z kubasem gorącej herbatki
pogoda za oknem DOBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!! chce słońca ....

Aluśka jak dziewczynki ???

maltanka Ty tak nie narzekaj ja tam mieszkałam 25 lat a jeszcze większe zadupie bylo tam gdzie masz teraz mieszkanie była moja górka śnieżna :-)

misia sliczna królewna :-)

mandziula
pokazuj smoka raz dwa ;-)

Antuanet jak dzieciaki ????

Anetka fajnie ze masz już klawiaturę. Jak tam Oleczka ???? A jak Ty się trzymasz ???

Elza oby dzisiejszy dzień był lepszy!!!

Anaconda super ze wyniki dobre :-)

Madzieńka jak tam w pracy ??? W przedszkolu macie tańce ???

Sunday remonty brrrrr ale za to jak pięknie będzie :-)

reklama
Do góry