reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej

u mnie awaria - mam jelitówkę, biegunka przeszła, ale męczę się z wymiotami... mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza i kupy lekarstw, ale nie wiem co jeść, żeby nie wymiotować?? czy może lepiej zrobić głodówkę i pić samą wodę dzisiaj?

przepraszam, że tylko o sobie, zaraz was nadrobię :)

reklama
hej

u mnie awaria - mam jelitówkę, biegunka przeszła, ale męczę się z wymiotami... mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza i kupy lekarstw, ale nie wiem co jeść, żeby nie wymiotować?? czy może lepiej zrobić głodówkę i pić samą wodę dzisiaj?

życzę zdrówka!

Waris my mamy fotelik bo kupiliśmy razem z wózkiem, a gdyby nie mój sen w którym zastanawiamy się pod szpitalem z dzieckiem na rękach o co chodzi z tym fotelikiem to też by mi to do głowy nie przyszło żeby uczyć się go montować ;-)

KamilaLublin ja właśnie skończyłam myć nasze łóżeczko, może go dziś wieczorem skręcimy :-)

zaza26 szybkiego powrotu do formy życzę

Rruurrkkaa super wiadomości :-)

Skończyłam sprzątać strych, wyszorowałam łóżeczko dla małej, teraz jeszcze trzeba mężczyzn do przemeblowania zaprzęgnąć i znowu będziemy do przodu :-)

Zmykam obiad robić, dziś dorszyk :-)

przeczytałam, ale tak po płotkach, idę zaraz spac, zjadłam rosołek z kaszą, bo nie mam ryżu, mam nadzieję, że nie bedzie z tego wielkiej rewolucji

nanulika super rośniecie :-)

Dzis w sr kolezanka mowi: oj, to ty masz lozysko na przedniej scianie? No to ze tyle dotrwala to niezle bo z z przednich sa czeste poronienia... No i humor spieprzony:-(
bzdura, nie ma znaczenia na której ścianie jest łożysko, także się nie przejmuj

magnii kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

rurrka super wieści!

witajcie wtorkowo

Dziś wizyta w toalecie wypadła mi nie między 4 a 5 tylko o 6-tej i nie mogłam potem zasnąć (na dworze jasno, to spać się nie chce), trochę się powierciłam i jakoś do 8 czas zleciał. Współczuję serdecznie tym, które codziennie rano maja takie jazdy.

Witam,

stokrotka moj tez ma dwa lata i 5 msc:tak: i czasami mam dość:zawstydzona/y:
Pokazuje kto rzadzi w domu:-D ogolnie nie mogę narzekać, bo ladnie spi, ladnie je i slucha ale przyjdzie dzien, ze nie wiem co robic bo tak wymysla:szok: i wszystko jest wtedy na nie...trzeba jakos przezyc:-)

rurka super, ze jestescie w domu:tak:

Paulina spokojnie, jeszcze mamy czas;-) odpoczywaj :)

i nie wiem co jeszcze mialam napisać:zawstydzona/y:
Napisze tylko tyle, ze mam taki humor ze szkoda gadać i nie bede Wam smucić:-( odechcialo mi się wszystko, przebeczalam całą noc, cale do poludnia i nie wiem co ze soba zrobić:no::zawstydzona/y: jestem zalamana, jak dojde do siebie to sie odezwe...'3majcie sie dzielnie w dwupakach jeszcze:-)

Zaza zdrówka!
My dziś mamy dzień dziwny! Euforia na przemian ze spadkiem formy. Brzuch znów się napina, a dodatkowo jak wzięłam aspargin to aż gwiazdki miałam przed oczami - tak mnie żołądek bolał!!! Nie mogę tego cholerstwa brać - to już była kolejna próba i zawsze jest tak samo! Trudno! Co ja mogę - do gina nie polecę tylko po to by mu powiedzieć, że nie mogę go brać!:angry:
Będę więcej leżeć i może na samej no spie dotrwamy!
Ja łóżeczko mam już w sypialni - złożone bo w całości w sobotę od siostry mej przewieźliśmy. Myć je i ubierać będę po długim weekendzie - bo inaczej się zakurzy do przewidywanego terminu :-)

Tialana ja mam zamiar ćwiczyć zapinanie fotelika w przyszłym tygodniu - jeśli się nigdy tego nie robiło to z maluchem w środku pod szpitalem może być trudno - zwłaszcza jeśli Mały będzie płakał, a deszcz będzie padał. Dlatego lepiej to poćwiczyć bez Dziecka :tak:

Mały chyba znów urósł bo czuję jakby brzuch miał mi zraz pęknąć - zwłaszcza jak stoję. Aaaa i Mój Syn ma czasem nawet dwa razy dziennie czkawkę :confused2:

Do miłego!

gdzie jest mój stelaż do baldachimu????????????????????????????????????????????????????????????????????????:baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry: aaaaaaaa jestem wściekła - znalazłam tylko jedną część.. gdzie jest resztaaa:angry:

hej

ja zawsze po takich akcjach jem rozgotowany ryż z małą ilością masła. Dużo pij. Zdrówka!;-)

Aaaa i Mój Syn ma czasem nawet dwa razy dziennie czkawkę :confused2:

Do miłego!

A moja to nawet 3 :-)

Widzę, że my tu na forum przeplatamy się z tymi naszymi samopoczuciami. Ja wczoraj zdychałam i bałam się, że forma wraca do tej z pierwszych 4 miesięcy, a dziś od rana czuję się super i ogarniam chatę. Także głowa do góry dziewczyny, które dziś czują się gorzej!!!:-):-):-)

reklama
gdzie jest mój stelaż do baldachimu????????????????????????????????????????????????????????????????????????:baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry: aaaaaaaa jestem wściekła - znalazłam tylko jedną część.. gdzie jest resztaaa:angry:
:-D:-D:-D nie stresuj sie tak bo nam tu zaraz urodzisz. Usiadz zjedz cos slodkiego a zobaczysz ze zaraz sobie przypomnisz gdzie jest reszta:tak:

Witam,

stokrotka moj tez ma dwa lata i 5 msc:tak: i czasami mam dość:zawstydzona/y:
Pokazuje kto rzadzi w domu:-D ogolnie nie mogę narzekać, bo ladnie spi, ladnie je i slucha ale przyjdzie dzien, ze nie wiem co robic bo tak wymysla:szok: i wszystko jest wtedy na nie...trzeba jakos przezyc:-)

rurka super, ze jestescie w domu:tak:

Paulina spokojnie, jeszcze mamy czas;-) odpoczywaj :)

i nie wiem co jeszcze mialam napisać:zawstydzona/y:
Napisze tylko tyle, ze mam taki humor ze szkoda gadać i nie bede Wam smucić:-( odechcialo mi się wszystko, przebeczalam całą noc, cale do poludnia i nie wiem co ze soba zrobić:no::zawstydzona/y: jestem zalamana, jak dojde do siebie to sie odezwe...'3majcie sie dzielnie w dwupakach jeszcze:-)
nie smuc sie jutro bedzie lepiej zobaczysz:tak:

zaza - wspolczuje ci kobitko

Do góry