reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

cześć cioteczki
Misialinka gratulacje, fajnie ze udało się znależć prace, kasa wpdnie i wyrwiesz się z domu.
Wiecie co wczoraj sie zastanawiałam co z dziewczynami, które kiedyś mocno udzielały się na forum, np. Cinamon, stała bywalczyni, po porodzie chyba w ogóle jej nie było, wiem ze miała problemy z malutką, ale póxniej nic chyba nie pisała. Mysi nie było baaaardzo dawno, to samo Zebra

reklama
U nas pomidorowa. Tymek wtrąbił 200 ml. Ugotowałam wczoraj wieczorem ziemniaka, marchewkę, pół pietruszki i całego pomidora bez skórki. Dzisiaj tylko ugotowałam porcję rosołową i dodałam trochę zupy do warzyw, zmiksowałam blenderem, a mięso potraktowałam drobno nożem. Dodałam tylko duuużo koperku i natki pietruszki. Wsunął aż Mu się uszy trzęsły :-D a teraz na spacer!! Buziaki!!

Ja właśnie wstawiłam krupnik:-) Na dworze wieje okropnie, aż kaloryfer odkręciłam. Ja wracałyśmy z przedszkola to mało łba nam nie urwało:baffled:
I muszę porozmawiać z przedszkolanką, bo Emilka mi powiedziała, że jedna polska dziewczynka powiedziała do niej "zaraz Ci wpier***olę" jak nie chciała oddać zabawki:szok:

o ludzie! co za słownictwo!
zolza muszę kiedyś popaczeć jak Ty dajesz to drugie danie, bo nie wiem jak się do tematu zabrać...
asinka ja pomidorówki nie daję, bo pomidory są jednymi z podejrzanych o alergię

hej kobitki!

udało mi się poczytać co naskrobałyście od wczoraj i to teraz, kiedy moje dziecko nie śpi!!! normalnie nie wiem co mu jest, ciągle gada i śmieje się do mnie i zajmuje się SAM SOBĄ od godziny!!! to się chyba NIGDY nie zdarzyło! może go zaprowadzę do lekarza, nagła zmiana osobowości, która mnie ogromnie cieszy i niepokoi... cisza przed burzą?!?!

milego dnia!!! ha! takiego jak mam ja :) przesyłam pozytywne wibracje :)

Misialina - fajnie, że udało Ci się znaleźć pracę :-)
Ja też ostatnio myślałam o nieudzielających się - wlaśnie o Cinamon. No i Antar. Szczerze mówiąc jakoś mi głupio, bo to ekipa warszawska, no i swego czasu ta pierwsza się mocno udzielała. Zebrra czasem zagląda - jako spec od wózków. :-D Mysia23 - faktycznie niewiele, ale po porodzie gdzieś przemknęła. Blusi też nie widziałam od bardzo dawna, ostatnio kojarzę, że pisała iż się na zlot nie decyduje.
Cycowo - ja bym chciała dociągnąć do września, gdy Młoda pojdzie do żłobka. Z uwagi na moje zamierzenia wakacyjne będzie to trochę zachodu ode mnie wymagało, no ale cóż. Tak czy inaczej cyc jest lekiem na całe zło i 100 % skutecznym sposobem na zatkanie czasem rozdartego dzioba :-p. No ale 2,5 letnie dziecko to już przesada.... :szok:

reklama
Do góry