reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

ale mam zamówienie od T jak będe wracać do domu - kupic w Lidlu piwo, Carlsberg jest za 2,22zł za butelke 0,6l, mam mu kupic 2 skrzynki :-):-):-) ale sie będą na mnie ludzie patrzeć :-D dobrze że sama będę a nie z wózkiem bo wtedy to już bym ogólnoświatowe zgorszenie wywołała chyab :-D

Mrsmoon nie wiem jak jest w słiczkach hippa, bo Ty chyba głównie takie Mai dajesz, ale w innych co drugie danie ma w składzie pomidory...

reklama
w hippach tak nie ma, pomidory są zazwyczaj w nazwie dania, a dodatkowo czytam skład i bez jej daję, ale skoro tak dobrze je moje własne wytwory, to słoiki będą okazyjnie

Mrsmoon - a Młoda już ciuma pomidory od dłuższego czasu - w ilościach niezbyt dużych - i jak na razie bez sensacji, zresztą wszystko bez sensacji....:tak:Madzioolka - no ale rozumie, że autem jedziesz.... :happy2:Faktycznie dobra cena. Czyżby T. już się rozgrzewał na mecze ? :-p

zołzik Ciebie już chwaliłam za gotowanie, więc się nie będę powtarzać;-)
a dajesz zaraz po zupie drugie danie?

:-) Robię przerwę 2-2,5h, rzadko się zdarza, że 3h.

Dubeltówka, ooo, niezłe teksty lecą w przedszkolu...
:eek:
Madzioolka, he he he, fajne zamówienie :-D Oj tam, co, imprezy nie możesz robić? ;-) Weź i dla nas :rofl2:

My po spacerku. Młody był trochę senny, ale nie drzemał - w końcu się rozbudził i potuptał przy wózku, a na koniec pozwoliłam mu połazić na czterech po asfaltowej alejce. Jaki K. miał zaciesz, jak zobaczył młodego na glebie, uśmiechającego się na widok rodziciela [a ja, głupia, nie wzięłam aparatu :-p]

Madzioolka no niezłą baterię kupujesz:-D jak powiem A to pewnie też do Lidla się wybierze;-)
zolza ja tam obok Katarzynki Jacka Danielsa widziałam;-)
forever bo ja głupia naraz dałam i całe żółtko i pomidory i jeszcze jogurty hippa...i dochodzę, co ją zalergizowało

mrsmoon, ja też tak mam, spokojnie, spokojnie a nagle zaszaleję z dietą i kilka nowości naraz- czemu tu nie ma takiej minki z waleniem się po łbie?? Lubię ją:-D

reklama
Do góry