reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jutro ja bedę pierwsza!!! Śpij słodko Kok.o!!!

Katiuszka testowałaś dziś??? i nic???:szok:

reklama
Katiuszka podobnie "odwleka" powrót z Anglii moja koleżanka. Niby wrócić chcą.. ale.. jest to ale.. i trzyma ich tam właśnie kasa.. i możliwości.
Zobacz jaki wykres ma Kok.o! Wzorowy a spadki też bywały..
Idź jutro do lekarza!!!

Jutro i tak nie mogę, do późna pracuję, teraz już za późno na jakieś zwalnianie się...może w piątek..najlepiej w sobotę:baffled:
dobra, ja uciekam, ide pokimać na Gwiezdnych Wojnach ;-):-)
pa, do jutra:happy:

No ja też podglądam jednym okiem;-) ale coś mi się drugie zamyka :-)
Do jutra!!!! miłych snów!!!!

Ja czasami test po słabiutkiej @ robiłam łudząc się.. jeszcze się na dobre nie zaczęła.. to tylko plamienia.. ostatnie cykle miałaś dłuuugie.. więc ja na Twoim miejscu bym się łudziła..:sorry:
W każdym razie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No to idziemy spać. Musze jutro skoro świt wstać..;-)
Słodkich snów Dziewczyny!!!!!
Pa.

Nie śpię od 4.45 albo i wcześniej.
Obudziło mnie wielkie siku! ale doczekałam do 5.20.. i może nie potrzebnie się katowałam.. temp. spada.
Ehhh.. czyżbym w 24/25 dc miała @ dostać:szok:???

Oooojj lepiej nie!!!

Idę dalej w kimę..

Miłego dnia wszystkim życzę...

cześć Dziewczynki, witamy nowe na wątku - proszę się zaopatrzyć w testy ciążowe (ja z tych, co to dołączyły i zaszły)
Ani@k - jak godzin zobaczyłam o aż w szoku byłam, że już tu urzędujesz, a Ty tylko mała przerwa w spaniu, haha. a dokładnie na tych Karaibach to gdzie? bo ja sobie wyznaczyć plan podróży chcę.
Bzzz, toż to się nie godzi tak długi urlop! w PL żyjemy przeca;)
Kok.o - spinning? daj Ty Ani@k się wykazać, a Ty się relaksuj!
Muma, cudnie tak urządzać pokój dla malucha, aranżacje w necie powalają, ale ceny mebli dla dzieci - porażka
coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam, cóż - oddalam się ogarnąć lokum, później pewnie na jakiś spacer, będę wpadać

aaaa już wiem - lopop, gdzieś TY? ja tu z rozpuszczałkową na Ciebie czekam!

woow dziewczynki, ale z Was ranne ptaszki! :-) ja dopiero wstałam :zawstydzona/y::-p
Ani@k to dopiero 5dfl, tempka jutro odbije, czesto jest taki jeden dołek w wyzszych temperaturach:tak: A poza tym to przeciez zygzaki są OK, nie? ;-):-)

dolączam do kawujących ze swoja fusiastą plujką :-)
alex___ no ale ja chyba nie dam rady tak nic nie robic... no chyba ze zaczne rzygać, to wtedy nie bede miala ochoty na ruch;-)

cześć Dziewczynki, witamy nowe na wątku - proszę się zaopatrzyć w testy ciążowe (ja z tych, co to dołączyły i zaszły)
Ani@k - jak godzin zobaczyłam o aż w szoku byłam, że już tu urzędujesz, a Ty tylko mała przerwa w spaniu, haha. a dokładnie na tych Karaibach to gdzie? bo ja sobie wyznaczyć plan podróży chcę.
Bzzz, toż to się nie godzi tak długi urlop! w PL żyjemy przeca;)
Kok.o - spinning? daj Ty Ani@k się wykazać, a Ty się relaksuj!
Muma, cudnie tak urządzać pokój dla malucha, aranżacje w necie powalają, ale ceny mebli dla dzieci - porażka
coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam, cóż - oddalam się ogarnąć lokum, później pewnie na jakiś spacer, będę wpadać

aaaa już wiem - lopop, gdzieś TY? ja tu z rozpuszczałkową na Ciebie czekam!

jestem kochana :):)
dziękuję pyszna była:):):)
u mnie dzisiaj słoneczko więc pewnie jakiś spacerek będzie:):)

Kasia.natka ja Ci życzenia na FB złożyłam.. bo tam czasami częściej bywasz.. :zawstydzona/y:
.
wiem kochana widziałam i dziękowałam ;-) a czy jestem tam częściej...ostatnio to rzadko gdziekolwiek zaglądam no chyba że na allegro bo wciąż dokupuję rzeczy których mi brakuje :eek:

dziś się relaksujemy - spacery, Wawel, Wisła, Rynek, itd. świeże powietrze, kawka mrożona...popołudniu grill...
a no i ciuszki dziecinne mam już wszystkie wyprane a najlepsze jest to że do prasowania zgłosiła się babcia mojego M :tak: ona nawet nie wie jak mi ulżyła :-)

witam nowe koleżanki :-) i życzę szybkiego zafasolkowania, trzymam kciuki &&&

reklama
cześć Babeczki!!!:-)
oj...cichutko dziś....:baffled: ciąg dalszy majówki:tak:
A u mnie dziś potop:szok: matko!!!! jaki mam ciężki okres:szok: dawno takiego nie miałam...a bolesny!!! na tabletkach jadę od rana.
No i zaczynam mierzyć tempkę...a powiedzcie mi, od którego dnia właściwie trzeba robic pomiar? ja już dziś zaczęłam...ale widzę na wykresie ani@k, że w trakcie @ nie trzeba mierzyć...:baffled: no zobaczymy wzloty i upadki mojej tempki:tak:
W sobotę idę do mojego lekarza, przycisnę go i niech mi daje coś na progesteron...tylko czy na zbicie czy na podwyższenie???:baffled: niech on się nad tym głowi, w końcu to on jest lekarzem, nie?;-)
No nic, uciekam już, leci Płocka Noc Kabaretowa, to się trochę rozweselę...bo wiecie...humor do du..y:-(jak to podczas pierwszego dnia @....
A Wy korzystajcie dalej z pięknej pogody i wczasujcie się ile wlezie:-D Ale zuzanka wróci opalona!!!! a bzzzz przemoczona:-D

Do góry