reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
Katiuszka podobnie "odwleka" powrót z Anglii moja koleżanka. Niby wrócić chcą.. ale.. jest to ale.. i trzyma ich tam właśnie kasa.. i możliwości.
Zobacz jaki wykres ma Kok.o! Wzorowy a spadki też bywały..
Idź jutro do lekarza!!!
Jutro i tak nie mogę, do późna pracuję, teraz już za późno na jakieś zwalnianie się...może w piątek..najlepiej w sobotę

dobra, ja uciekam, ide pokimać na Gwiezdnych Wojnach ;-):-)
pa, do jutra![]()
No ja też podglądam jednym okiem;-) ale coś mi się drugie zamyka :-)
Do jutra!!!! miłych snów!!!!
katiuszka79
tak, dalej nic, więc co? nie ma się co łudzić, nie?Katiuszka testowałaś dziś??? i nic???![]()

Ani@k
Ja czasami test po słabiutkiej @ robiłam łudząc się.. jeszcze się na dobre nie zaczęła.. to tylko plamienia.. ostatnie cykle miałaś dłuuugie.. więc ja na Twoim miejscu bym się łudziła..
W każdym razie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No to idziemy spać. Musze jutro skoro świt wstać..;-)
Słodkich snów Dziewczyny!!!!!
Pa.

W każdym razie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No to idziemy spać. Musze jutro skoro świt wstać..;-)
Słodkich snów Dziewczyny!!!!!
Pa.
Ani@k
Nie śpię od 4.45 albo i wcześniej.
Obudziło mnie wielkie siku! ale doczekałam do 5.20.. i może nie potrzebnie się katowałam.. temp. spada.
Ehhh.. czyżbym w 24/25 dc miała @ dostać
???
Oooojj lepiej nie!!!
Idę dalej w kimę..
Miłego dnia wszystkim życzę...
Obudziło mnie wielkie siku! ale doczekałam do 5.20.. i może nie potrzebnie się katowałam.. temp. spada.
Ehhh.. czyżbym w 24/25 dc miała @ dostać

Oooojj lepiej nie!!!
Idę dalej w kimę..
Miłego dnia wszystkim życzę...
alex___
cześć Dziewczynki, witamy nowe na wątku - proszę się zaopatrzyć w testy ciążowe (ja z tych, co to dołączyły i zaszły)
Ani@k - jak godzin zobaczyłam o aż w szoku byłam, że już tu urzędujesz, a Ty tylko mała przerwa w spaniu, haha. a dokładnie na tych Karaibach to gdzie? bo ja sobie wyznaczyć plan podróży chcę.
Bzzz, toż to się nie godzi tak długi urlop! w PL żyjemy przeca
Kok.o - spinning? daj Ty Ani@k się wykazać, a Ty się relaksuj!
Muma, cudnie tak urządzać pokój dla malucha, aranżacje w necie powalają, ale ceny mebli dla dzieci - porażka
coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam, cóż - oddalam się ogarnąć lokum, później pewnie na jakiś spacer, będę wpadać
aaaa już wiem - lopop, gdzieś TY? ja tu z rozpuszczałkową na Ciebie czekam!
Ani@k - jak godzin zobaczyłam o aż w szoku byłam, że już tu urzędujesz, a Ty tylko mała przerwa w spaniu, haha. a dokładnie na tych Karaibach to gdzie? bo ja sobie wyznaczyć plan podróży chcę.
Muma, cudnie tak urządzać pokój dla malucha, aranżacje w necie powalają, ale ceny mebli dla dzieci - porażka
coś jeszcze miałam pisać, ale zapomniałam, cóż - oddalam się ogarnąć lokum, później pewnie na jakiś spacer, będę wpadać
kok.o
woow dziewczynki, ale z Was ranne ptaszki! :-) ja dopiero wstałam 

Ani@k to dopiero 5dfl, tempka jutro odbije, czesto jest taki jeden dołek w wyzszych temperaturach
A poza tym to przeciez zygzaki są OK, nie? ;-):-)
dolączam do kawujących ze swoja fusiastą plujką :-)
alex___ no ale ja chyba nie dam rady tak nic nie robic... no chyba ze zaczne rzygać, to wtedy nie bede miala ochoty na ruch;-)

Ani@k to dopiero 5dfl, tempka jutro odbije, czesto jest taki jeden dołek w wyzszych temperaturach

dolączam do kawujących ze swoja fusiastą plujką :-)
alex___ no ale ja chyba nie dam rady tak nic nie robic... no chyba ze zaczne rzygać, to wtedy nie bede miala ochoty na ruch;-)
cześć Dziewczynki, witamy nowe na wątku - proszę się zaopatrzyć w testy ciążowe (ja z tych, co to dołączyły i zaszły)
jestem kochana
dziękuję pyszna była
u mnie dzisiaj słoneczko więc pewnie jakiś spacerek będzie
kasia.natka
wiem kochana widziałam i dziękowałam ;-) a czy jestem tam częściej...ostatnio to rzadko gdziekolwiek zaglądam no chyba że na allegro bo wciąż dokupuję rzeczy których mi brakujeKasia.natka ja Ci życzenia na FB złożyłam.. bo tam czasami częściej bywasz..![]()
.

dziś się relaksujemy - spacery, Wawel, Wisła, Rynek, itd. świeże powietrze, kawka mrożona...popołudniu grill...
a no i ciuszki dziecinne mam już wszystkie wyprane a najlepsze jest to że do prasowania zgłosiła się babcia mojego M

witam nowe koleżanki :-) i życzę szybkiego zafasolkowania, trzymam kciuki &&&
reklama
katiuszka79
cześć Babeczki!!!:-)
oj...cichutko dziś....
ciąg dalszy majówki
A u mnie dziś potop
matko!!!! jaki mam ciężki okres
dawno takiego nie miałam...a bolesny!!! na tabletkach jadę od rana.
No i zaczynam mierzyć tempkę...a powiedzcie mi, od którego dnia właściwie trzeba robic pomiar? ja już dziś zaczęłam...ale widzę na wykresie ani@k, że w trakcie @ nie trzeba mierzyć...
no zobaczymy wzloty i upadki mojej tempki
W sobotę idę do mojego lekarza, przycisnę go i niech mi daje coś na progesteron...tylko czy na zbicie czy na podwyższenie???
niech on się nad tym głowi, w końcu to on jest lekarzem, nie?;-)
No nic, uciekam już, leci Płocka Noc Kabaretowa, to się trochę rozweselę...bo wiecie...humor do du..y:-(jak to podczas pierwszego dnia @....
A Wy korzystajcie dalej z pięknej pogody i wczasujcie się ile wlezie
Ale zuzanka wróci opalona!!!! a bzzzz przemoczona
oj...cichutko dziś....

A u mnie dziś potop

No i zaczynam mierzyć tempkę...a powiedzcie mi, od którego dnia właściwie trzeba robic pomiar? ja już dziś zaczęłam...ale widzę na wykresie ani@k, że w trakcie @ nie trzeba mierzyć...

W sobotę idę do mojego lekarza, przycisnę go i niech mi daje coś na progesteron...tylko czy na zbicie czy na podwyższenie???

No nic, uciekam już, leci Płocka Noc Kabaretowa, to się trochę rozweselę...bo wiecie...humor do du..y:-(jak to podczas pierwszego dnia @....
A Wy korzystajcie dalej z pięknej pogody i wczasujcie się ile wlezie