reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zniszczony gwizdany?
Hmm.. dolnośląska gwara:-p
Strzelam: jak karny zostaje "skopany" przez piłkarza??? lub spalony..??

reklama
hehehe nazwij ich tak,zeby na starość Ci sie nie plątało :-D

przypomniała mi sie moja babcia, miała 3 córki i w trakcie odwiedzin którejkolwiek z córek zwracała sie do niej np. tak:
An Hel Krysiu ;-) - imiona w różnej kolejności, na końcu zawsze to właściwe:-)

hyhy oooo spalooooony, a nie zniszczony ;-);-):-D ale trafiłaś:)
nie gwara dolnoslaska, tylko blondynek :-)

Ostatnia edycja:
Na naszej rodzimej pogoni był kiedyś mecz z drużyną z białegostoku i sędziwoał tam pan, który zobaczył jakieś uchybienie.. było tak: zawodnik z białegostoku sfaulował zawodnika ze szczecina, zgadnij kto dostał żółtą kartkę??

Aaa to co miała Twoja babcia ja mam teraz.. stoi przedemną np. kilkoro dzieci.. zeby nie było - wiem jak każde z nich się nazywa:tak: przychodzi czas, kiedy muszę się do któegoś zwrócić - zawsze mówię imiona wszystkich a na końcu imię właściwe:-D np. Kar Wer Daw Kasia

Oj to by było naprawdę sprawiedliwe.. zółtą kartkę dostał zawodnik ze szczecina. Mógł się nie dać sfaulować!:-)

cześć Wam po raz drugi:-)
aaaa tak sobie tu zajrzałam...niespecjalnie liczyłam na jakieś wpisy...a tu proszę!!! nawet bzzzz się odezwała z urlopu z deszczowej Anglii:tak:
kok.o a jednak dobrze pamiętałam, że to Ty zażywałaś Castagnusa..no ja już poczytałam o nim, faktycznie może pomóc na lekko podniesioną prolaktynę, ale na progesteron nie działa, to znaczy może go nawet podnieść, co w moim przypadku jest zbędne,a wręcz niewskazane!!! tak więc odpada...
A do Polski kiedy wracamy na stałe???? hmmm...dobre pytanie....co roku było "teraz już wracamy"...no i wciąż tu jesteśmy...ale teraz, po decyzji o dziecku, nie myślimy na razie o powrocie. Cieszę się, że całe to staranie się, leczenie, szukanie przyczyny spadło na nas tutaj, bo nie wiem jakby było w Polsce...może nie mielibyśmy za co latać po lekarzach? pewnie wszystkie oszczędności pożarłoby urządzanie domu, a zanim znalezlibyśmy pracę albo otworzylibyśmy coś swojego...to wiadomo ile to potrafi się ciągnąć....tak więc, jedno jest dobre, to że spotkało nas to tutaj, gdzie póki co, nas na to stać, bo nie wyobrażam sobie przechodzić przez to wszystko, a do tego nie mieć na lekarzy, lekarstwa..itp.

ani@k na razie nie pisałam do lekarza, czekam na rozwój sytuacji, dzisiejszy test nic nie pokazał, tempka znowu spadła, plamienie coraz większe, tak jak pisałam...lada chwila będzie @.
Zadzwoniłam jedynie do kliniki zapytać kiedy pan doktro będzie w pracy, a on już jest jutro, w piątek i w sobotę. Poczekam do jutra, jak się zacznie konkretnie @, to zaraz dzwonię na wizytę...chyba, że dalej nic nie będzie...to chyba do niego napiszę.

Kok.o dla mnie najlepszym "aktorem" na boisku jest jak narazie Ronaldo znaczy Cristiano Ronaldo. Nie wiem dlaczego każdy mecz "królewskich" jak oglądam - to przegrywają..:eek:
Katiuszka podobnie "odwleka" powrót z Anglii moja koleżanka. Niby wrócić chcą.. ale.. jest to ale.. i trzyma ich tam właśnie kasa.. i możliwości.
Zobacz jaki wykres ma Kok.o! Wzorowy a spadki też bywały..
Idź jutro do lekarza!!!

reklama
Do góry