reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka tak, zaraz po przebudzeniu.. ja mierzę 5.20 jak budzę się np. za 10 5 i baaardzo mi się chce siku - czekam do 5.20.. - wyciągam łapkę po termometr wsadzam w pyszczek i czekam 8 minutek i tak już przez 2 miesiące.. wchodzi w krew;-):tak:
jest jakaś dozwolona granica.. któraś kiedyś chyba napisała ze pół godz. "przed" mierzeniem i pół godz. "po"

Alex___ wiem, wiem..;-) a remont - nie zazdroszczę! Ja np. mam wrazenie że nasz "remont" lata całe trwa..

Przypomniało i się apropo;s pieska Mumy - w maju to chyba człowieczki się zako****ą;-) mój Dziadek mnie kiedyś nauczył takiego wierszyka o kochaniu:

W styczniu - konie
w lutym - słonie
w marcu - koty
w kwietniu - psy
a w maju - my

więc teoria że Muminy piesek się zakochał - jest całkiem mozliwa:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k - też znam ten wierszyk :-)

A moj psinek zaczął wieczorem wsuwać - narazie polędwicę z indyka i zmielone mięsko z ryżem ale już baaaardzo chciał. Uffff ..... chyba problem z głowy:happy2:

hej :-)
zaraz Was doczytam, teraz szybko napisze co i jak:happy2:
Po całym dniu stresów i po kilkudziesięciu dłłuuuuugich sekundach, gdy gin wgapiał sie w monitor, usłyszałam:
"No i jest Młody... albo Młoda" :-D, ma 3,3mm gługości (gigant normalnie hehe :-D) i mały pulsujący przecinek (serduuuchoo!!!:-)). Czyli mamy 6 tydzien.

:-D
ide Was czytac ;-):-)

Już mi chodziła myśl po głowei że zostawiłaś relację na jutro rano!:wściekła/y:
Kok.o no GRATULACJE!!!!! Teraz od fluidków się nie wymigasz:-p:tak::-) BUZIAKI!!!!!

Teraz można już spokojnie coś zjeść..;-)

dzieki dziewczyny :-D
przesyłam Groszkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

za 2 tyg nastepny podgląd, Groszek chyba bedzie Tomaszem ;-);-):-D, bo do mojej gin za Chiny nie dało sie wbic ;-):-) No i mam juz nie brac duphastonu :confused:

kok.o -jeśli masz jeszcze duphaston to nie odstawiaj od razu, po jednej tabletce bierz aż Ci się skończy. Może się już Groszek przyzwyczaił do niego.. Ja bym to jednak skonsultowała może jest mu potrzebny, temperatury nie masz zbyt wysokiej, progesteronu nie badałaś. Pomyśl o tym ale może ja jestem ciotka panikara i tyle :happy2:
Ja biorę cały czas, teraz pewnie będę odstawiać po wizycie.

reklama
no, mowiłam mu o tempce, ale powiedzial ze jesli nic sie nie dzieje, nie ma plamien, to mam nie brac. Mine mialam niedowierzajaca bo mi jeszcze to powtorzył... :baffled:
a tabletki dzis mi sie skonczyły :-(

moze po prostu zbadam sobie przy okazji progesteron.

Ostatnia edycja:
Do góry