Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muma a wiesz,że zaraz kopa dostaniesz jak to po deszczu chodzisz z fasolem?? nie wolno Ci !!!! no nakopać tylko!!!
:-):-)dzisiaj się muszę zapytać pani dr ile czasu można brać ten lek ,bo nie chciałabym aby mi organizm zgłupiał 
ale z czasem przychodzi wiara w to ,że się uda i ja w to wierzę,że każdej z nas jest pisane dzieciątko tylko ma swoją datę urodzin ustaloną od górnie 
;-)
miło Cię poznać
no i młodziutka jesteś!!!! a jak się pierwszy raz u nas pojawiłaś to dziewczyny mówiły ze zaraz zajdziesz.. tak jak Alex__ nasz wątek jest baaardzo szczęśliwy
Ale kawał Chłopa/Babki Ci już w brzuszku siedzi
tzn. lekarz robiący usg pokaze bo pęcherzyk "działa"
mam nadzieję, że będą same dobre wieści!!!! muszą być!!!!!
sprawdzimy ich, czy to samo mówią;-)a mnie jajniki już szaleją po tym leku...hmmm ciut za wcześnie...ale może i owu będzie wcześniej, to się cykl w końcu skróci. Pytałam czy ten mój ostatni na Clo nie jest za długi, bo był 34 dniowy, powiedział, że nie, ja mam owu póżniej, to i @ później. Dawaj zaraz znać jak wrócisz!!!!
No w końcu maj...

wiesz co, może połóż sobie termometr zaraz koło budzika...albo tak na widoku, że jak tylko otworzysz oczy, to go zobaczysz. Mnie tak jak ani@k wydaje się, że spokojnie możesz zacząć od jutra, z tym że nie bardzo będziesz wiedzieć jaką masz tempkę zaraz po @...a może już Ci nie będzie potrzeban, bo zafasolkujesz teraz??? oczywiście tego Ci życze!!!!!!
nie ma co!!! będą II krechy!!!! nie namawiam na sikanie, bo gdyby miało na razie nic nie pokazać, to szkoda Twoich nerwów...lepiej troszkę poczekać i zobaczyć wymarzone kreseczki. Ale z drugiej strony wiem jak ciężko jest się powstrzymywać...no nic, co zrobisz, ja czekam na sprawozdanie!!!!
:-)
no i mam zagadkę 
Szybciutko opowiadaj nam :-)
Normalnie to my nosa zza drzwi w taką pogodę nie wychylamy
A skok u Ciebie będzie lada moment, tylko śluz płodny najpierw zaniknie.