Hej :-)
alex - bardzo się cieszę, że wszystko Ok na usg, teraz już tylko hoduj brzusia a co do płci to ja też raczej czekam do 4.06 na połówkowe ;-) Chociaż zakupów trochę zrobiłam i niby unisexy ale bardziej w stronę chłopca, ale czy dziewczynka nie może mieć zielonego welurowego pajaca w żółte i pomarańczowe ciężarówki ?
kok.o -trzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę, masakra ta godzina, też bym ześwirowała tyle czasu, wiem, że niełatwo pracować w takim stanie , co ? ;-)
Ani@k - razem ze mną namawiałaś kok.o na wcześniejszego testa to teraz dalej do apteki po pasek, do Tesco po obuwie i testujemy najpozniej w piątek. Przecież poprzedni cykl miałaś 30 dni a nie jakieś 34 , nie kituj kochana ;-)
My tu z Fasolem trzymamy kciuki zresztą to znowu formalność a nie mówiłam, że się posypie na wiosnę ? ;-)
kasica- cieszę się , że zdecydowałaś się na mierzenie tempki :-) Tylko pamiętaj, konsekwentnie w jednym otworku
Mnie dziś głowa boli, właściwie od wczoraj już, wczoraj strasznie zmokłam - boję się, żeby jakieś przeziębienie z tego nie wyszło. Z psem jednak do lekarza dziś jedziemy, niby wesoły, pije, biega ale zero jedzenia...