reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

WIEDZIAŁAM :-)kok.o wariatko moja GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)HURA!!!!

a u mnie już dzisiaj jajo pękło i musimy zadziałać jeszcze bo ostatnio było w niedzielę :baffled: więc chyba cykl muszę odstawić do nie zaliczonych :baffled::confused::dry:Pani dr powiedziała,że faktycznie glut jest jeszcze w środku ,ale pęcherzyk już pękł!!!!!!!
katiuszka nie pytałam się bo z tego wszystkiego ,że pęchol pękł to zapomniałam :zawstydzona/y::-(ale będę do niej pisać w przyszłym tygodniu to podpytam obiecuję:tak:z moich obliczeń zawsze wynikało ,że owu mam 11-15 dc :-)i dobre mam oko :-p

uciekam kochane ,jutro będę w domku może będziecie kochane to poklikam z Wami przy kawce ...

reklama
Zuza ale od niedzieli to spokojnie armia przetrwała do dzisiaj!! :tak::-) zaden stracony!! jakby co, to bedzie dziewczynka!:-D

aaa no widzisz... no i teoria ze owu jest PO glucie legła w gruzach :confused:

no właśnie kto to mówił Muma chyba??ja zawsze myślałam,że glut pojawia się w trakcie pęknięcia pęchola ,a armia mam nadzieję,że się schowała i zaatakowała hehehehe;-)
teraz na Ani@k czekamy z II oj coś czuje,że należy ten rok do Nas dziewczyny :tak:

no wszedzie pisza, ze owu jest zaraz PO szczycie sluzu (czyli po ostatnim dniu, w którym wystapił jakikolwiek sluz płodny). a tu widzisz... Ty inaczej "działasz" ;-):-D Jutro pewnie tempka poszybuje w góre :-)

Hej
dobra passa temperaturowa właśnie zaczyna lecieć w dół.. u Kok.o w 12 dniu wyższych temp. szła w górę. zatem wniosek jest jeden..
ale dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków:tak:

No i teraz moje drogie Mamusie - ślijcie mi fluidki!!!!
Abym miała się czego chwycić w kolejnym cyklu;-)

i jeszcze chciałam dodać że nie będę płakać.. teraz tą @ po prostu zignoruję! niech wie ze mam ją w doopie;-):tak::-D

Miłego dnia!!!

Kok.o Gratulacje !!! Ściskam Was gorąco.
Bardzo się cieszę że sie udało.:-D
Ani@k ty też pewnie już zafasolkowana czekam na II :-D
Pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego dnia!!!

reklama
Do góry