reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja też w pracy.. zaraz kończę.. ło matko jaki dziś dzień! :szok: na pełnych obrotach!!!!

reklama
cześć Dziewczynki,
Kok.o - ściskam WAS mocno, cieszę się ogromnie, to teraz już tylko rośnij:) z dumy i w obwodzie
Ani@k, a ja dalej wierzę, że będą dwie krechy, potrzymaj nas trochę w niepewności i oznajmij Cud
Muma, pracowity dzień, daj Olkowi odpocząć
Kasia.natka - trzymam kciuki, jak pamiętam u nas to była taka adrenalina, że ja po wszystkim zasnąć nie mogłam
trzymam kciuki za wszystkie staraczki

Muma - ja też chcę widzieć :))

Koko-gratuluje serdecznie.Ciesze sie bardzo i trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie oczekujace.
Dzis mam 10 dzien cyklu, bralam przez 5 dni clomifen zaczynajac od 5ego dnia.Bylam u mojego gina, ktory stwierdzil obecnosc dominujacego pecherzyka 1,67 mm. Mam nie "dopuszczac" mezusia do piatku-do nastepnego badania.Pytalam go o koniecznosc brania progesteronu od owulacji. Nie jest przekonany do tego biorac pod uwage wyniki badan przeprowadzonych w jego gabinecie. Ale jesli chce to mi przepisze.Ja chce, tak dla spokojnosci:-)
U mnie cieplo, ok.15 stopni, ale czesto pada a i nawet czasem zaswieci slonce. Pozdrawiam

witam Was po przerwie , coś tam podczytuje ale trochę wypadłam z tematu ,
które są w ciąży ???? bo ja nie nadążam - co wejdę to któraś w ciąży , oczywiście serdecznie gratuluję

a ja dowiedziałam się nie dawno że taka jedna wredna baba z mojej okolicy jest w ciąży , spodziewa się drugiego dziecka - nie mam nic do ciężarnych ale jak się dowiaduję że taka wredna baba ma mieć dziecko - no czym ona lepsza ode mnie jest że los jej sprzyja ? złe myśli mnie opanowały - przepraszam Was że tu musiałam to wyrzucić z siebie :no:

ja za tydzień pewnie @ będę mieć więc już maruda ze mnie wychodzi :cool:

Lumina marudź, marudź! ale podczytywać to być nas mogła! albo nie znikaj - to będziesz na bieżąco:tak:
otóż ostatnio Kok.o obwieściła cudowną nowinę - ale to po suwaczku (pięknym) widać!!!!
Aleksis ja się całkiem pogubiłam w Twoim zestawie:eek: wielki szacun że to wszystko zapamiętujesz:tak: no i w piątek to już chyba M dopuścisz????

Muma propozycja Kok.o mnie też spokoju nie daje!:tak: dawaj fotkę na schizkółko:tak:

Lumina marudź, marudź! ale podczytywać to być nas mogła! albo nie znikaj - to będziesz na bieżąco:tak:
otóż ostatnio Kok.o obwieściła cudowną nowinę - ale to po suwaczku (pięknym) widać!!!!
Aleksis ja się całkiem pogubiłam w Twoim zestawie:eek: wielki szacun że to wszystko zapamiętujesz:tak: no i w piątek to już chyba M dopuścisz????

Muma propozycja Kok.o mnie też spokoju nie daje!:tak: dawaj fotkę na schizkółko:tak:

:-DJesli zasluzy i bedzie mily:cool2: Znalazlam tez informacje w ksiazkach medycznych na temat dobrych wynikow leczenia nieplodnosci za pomoca naturalnej medycyny chinskiej. Poczekam jeszcze i chyba sie zglosze do takiego specjalisty. W moim miescie jest taki specjalista ginekolog. Moj lekarz o tym zelu Zestica nie slyszal i nawet nie znalazl tego w "ksiedze lekow" No, ja troche taki agent CIA - szpieguje duzo w internecie i czytam.powinnam to olac i cieszyc sie z powodu zblizajacych sie wakacji

reklama
cześć Dziewczyny!!!
Ja tak na minutkę, szykuję się na wizytę u lekarza. Zobaczymy co tam mój "magik" wywróży;-) Muszę się go dopytać szczegółowo kiedy on jest, a kiedy wyjeżdża, bo coś mi się zdaje, że chyba go nie będzie jak mi wychodzi sprawdzenie czy owu była czy nie :crazy: A właśnie...nie orientujecie się czy można dać zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka tak wcześniej, jeszcze w trakcie jego wzrostu, oczywiście chodzi mi o to, czy można go przepisać wczesniej, a zaaplikowac sobie parę dni później??? Bo ja właśnie nie wiem czy mi pękają czy nie, a jak ginka nie będzie, to znowu tego nie sprawdzę, a tak, to może dał by miten zastrzyk wcześniej, a zrobię go sobie jak przyjdzie pora:eek: no nie wiem...chyba za bardzo kombinuję, co? W każdym razie zdam relację, jak wrócę!!!
lumina nie wywołuj wilka z lasu!!!! może akurat nie będzie @!!!! trzymajmy się wersji otymistycznej!!!!!:tak: A ta kobieta co zaszła...hmm...skąd wiesz czy ona się z tego cieszy? może to wpadka i nie za bardzo są zadowoleni... no al eco ma teraz zrobić? nie wiem...tak tylko dywaguję;-) a u nas z zaciążonych to kok.o...ale to chyba wiesz...aaaa no i pewnie ani@k, ale ona jeszcze nie wie...a my już tak:tak::-) teraz tylko to kwestia dobrego sikacza:-D
alexis, ja też brałam ten lek, z tym, że w Anglii on się nazywa Clomid, ale to to samo. Ja go brałam od 3 dnia cyklu przez 5 dni, zuzanka tak samo. Jej już pęcherzyk pękł, ja idę dziś na podgląd. A dlaczego masz nie dopuszczać męża do piątku? nie za brdzo się orientuję w tym monitoringu....
ani@k jak masz tempkę powyżej linii, to jeszcze wszystko w porządeczku!!!! Nie pamiętasz wykresu kok.o??? tez miała spadek i co? 6-ty tydzień leci:-D tak więc, głowa do góry, precz czarne myśli i objawy @owe i niedługo sikamy:tak:trzymam kciuki!!!!!!!!!
kok.o to kiedy teraz obwieszczasz światu dobra nowinę??? a na zwolnienie idziesz? pracujesz do późna, to może warto by się troszkę pobyczyć w domku, co?:tak:i coś ostatnio na treningi nie chodzisz...ale masz rację, nie ma co się forsować i Groszka niepokoić!!!
Reszte dopiszę później!!! buziaczki Kobietki!!!

Do góry