Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wielki szacun że to wszystko zapamiętujesz
no i w piątek to już chyba M dopuścisz????
dawaj fotkę na schizkółko
Lumina marudź, marudź! ale podczytywać to być nas mogła! albo nie znikaj - to będziesz na bieżąco![]()
otóż ostatnio Kok.o obwieściła cudowną nowinę - ale to po suwaczku (pięknym) widać!!!!
Aleksis ja się całkiem pogubiłam w Twoim zestawiewielki szacun że to wszystko zapamiętujesz
no i w piątek to już chyba M dopuścisz????
Muma propozycja Kok.o mnie też spokoju nie daje!dawaj fotkę na schizkółko
![]()
Jesli zasluzy i bedzie mily
Znalazlam tez informacje w ksiazkach medycznych na temat dobrych wynikow leczenia nieplodnosci za pomoca naturalnej medycyny chinskiej. Poczekam jeszcze i chyba sie zglosze do takiego specjalisty. W moim miescie jest taki specjalista ginekolog. Moj lekarz o tym zelu Zestica nie slyszal i nawet nie znalazl tego w "ksiedze lekow" No, ja troche taki agent CIA - szpieguje duzo w internecie i czytam.powinnam to olac i cieszyc sie z powodu zblizajacych sie wakacji
A właśnie...nie orientujecie się czy można dać zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka tak wcześniej, jeszcze w trakcie jego wzrostu, oczywiście chodzi mi o to, czy można go przepisać wczesniej, a zaaplikowac sobie parę dni później??? Bo ja właśnie nie wiem czy mi pękają czy nie, a jak ginka nie będzie, to znowu tego nie sprawdzę, a tak, to może dał by miten zastrzyk wcześniej, a zrobię go sobie jak przyjdzie pora
no nie wiem...chyba za bardzo kombinuję, co? W każdym razie zdam relację, jak wrócę!!!
A ta kobieta co zaszła...hmm...skąd wiesz czy ona się z tego cieszy? może to wpadka i nie za bardzo są zadowoleni... no al eco ma teraz zrobić? nie wiem...tak tylko dywaguję;-) a u nas z zaciążonych to kok.o...ale to chyba wiesz...aaaa no i pewnie ani@k, ale ona jeszcze nie wie...a my już tak
:-) teraz tylko to kwestia dobrego sikacza
tak więc, głowa do góry, precz czarne myśli i objawy @owe i niedługo sikamy
trzymam kciuki!!!!!!!!!
i coś ostatnio na treningi nie chodzisz...ale masz rację, nie ma co się forsować i Groszka niepokoić!!!