reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ostatnio chodzę taka jakby wypruta z mózgu , czytam BB i nic nie rozumiem i mi wszystko ucieka , w długi weekend chodziłam nie przytomna i śpiąca od upałów , można być pomyśleć że zakochana jestem ....
ale nie wiem czy mi znowu wyniki tarczycy nie uległy pogorszeniu , mogłabym spać dzień i noc

nadal utrzymuję pozornie dobre relacje z teściową , ona mnie chce ustawić przeciwko teściowi - chore babsko ale mam na nią sposób - jestem szczera i wszystko obracam na dobrą kartę , na szczęście o nasze sprawy już nie dopytuję od kiedy na nią nakrzyczałam

Ostatnia edycja:
reklama
czyli jednak Twoja teściówka troszkę kumata - już Ci tyłka nie truje.. tyle dobrze..
skoro w weekend owulacja - to wszystko wyjaśnia - zajeżdziłaś eMa!!!!!!:szok: znaczy eM Ciebie..;-) i ledwo zywa jesteś!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej kobitki

ja dzisiaj miałam spijać kawkę w domu z Wami przed bb a tutaj guzik !!:wściekła/y:roboty i jeżdzenia tyle,że nie wiedziałam w co ręce włożyć ,właśnie wróciłam ,wszamałam kolacyjkę czytając Was i zaraz idę się kąpać i pazurki musze u rąk zrobić może frencha wieki nie miałam :tak:

kok.o Ty masz odpoczywać kochana a nie do 19 tyrać !!!!!
Muma oj coś czuje po wczorajszych wojażach dół brzucha pobolewa no i coś dzisiaj zaplamiłam ,ale to jedna kropka krwi hmmm ciekawa jestem co to ?może od wizyty albo od wygibasów wczorajszych :-):laugh2::-):laugh2:
Ani@k oj tempką się nie przejmuj podskoczy i będą II ja w to wierze !!!!!!
katiuszka może przepisać zwłaszcza ,że nie będziesz miała kontroli w owu i nie wiadomo czy pęknię (pewnie tak ale zawsze lepiej na zapas ) ja dostawałam GONAL zastrzyk i brzuchol wciskałam sobie albo M w pośladeczek kół :tak:;-)powinien wyliczyć mniej więcej w którym dniu zastrzyk powinnaś wziąść ,mam nadzieję,że jest mądry facet i wie co ma Ci przepisać itd a Ty się kochana nie martw na zapas bo pęchol pęknie i będą II :tak::-)
alex__ oj ja wypoczęłam na urlopie,odetchnęłam i przemyślałam parę spraw ,które dotyczą adopcji więc jak najbardziej udany :tak:

łapię fluidki może załapię to przynajmniej na zabieg nie będę musiała iść :-:)tak:a jak byliśmy na mazurach to mnie bociany prześladowały hehehe i nad głową latały ,nawet jednego miałam sobie takiego kupić z drewna ślicznego ale w końcu zapomniałam tyle rozrywki było ,że wyleciało mi z głowy hehehe.................

Hejka
Ja na chwilkę, jutro nas nie będzie bo mamy badania znów i potem do firmy muszę wejść i spodnie ciążowe kupić.
A jak kupię to się w nich sfotografuję ;-):tak:
A najpóźniej powinnam jakieś fotki mieć z komunii w kiecce bo w tym w czym chodzę na co dzień to wyglądam jak zwykła baba, którą "wysadziło" po kotlecie albo kapuście :-D Konkretnego brzuszka ciążowego spodziewam się ok. 18 tygodnia, musi się przebić przez naturalną osłonkę tłuszczową :-p
zuzanka - a może to implantacja jakaś ??? &&&&&&&&&&&&&&:-)
Do wieczorka jutro, buziaki dla wszystkich :happy:

Ostatnia edycja:
ufff jestem:tak: już po wizycie, wymęczył mnie ginek na wszystkie strony, bo prawy jajnik schował się pod kiszkami i za cholerę nie można go było dojrzeć. Nawet przechadzałam się po gabinecie, poszłam siku zrobić, ponaciskaliśmy wspólnie brzuch i nic! nic nie było widać, tylko jelita:wściekła/y: Ale za to na lewym dojrzał dwa pęcherzyki, w sam raz na mój dzień cyklu, jajnik nie przestymulowany, więc wszystko ok po Clo..nawet mogłam brac normalną dawkę, a nie pół. Aha...i winko działa, endometrium 3-liniowe (????) i odpowiedniej grubości:tak: Kazał działać w weekendzie. A zastrzyku nie dał, bo mam zbadać znowu progesteron, i niby on powie czy pękło czy nie...W ostatnim cyklu pękło, bo progesteron był wysoki. Hmmmm co tam jeszcze....kurczę za dużo tego wszystkiego, a do tego piję winko, to nie mogę spokojnie myśleć...jak coś sobie przypomnę, to dopiszę:tak:
zuznaka dobrze muma piszę, może to implantacja:tak:trzymam kciuki!!!!!
muma za Ciebie i Fasola tez trzymam kciuki!!!! i za jutrzejsze badania też!!!!
lumina, zapomniałam wczesniej napisać, że widzę już jakieś postępy u teściowej;-) w końcu może do niej dotarło i przestanie się czepiać...Nie zazdroszczę Ci takich relacji, bo jak wiesz, i u mnie nie lepiej...czekam jak na szpilkach na telefon z Polski od mojego eMa rodziny, bo doszło do nich, że ja się wkurzam, że mój szwagier urządził biuro w moim domu i że niby ja powiedziałam, że nie jade w tym roku do Polski, tylko na wczasy, bo nie chcę się tam denerwować. Cieszę się, że do nich to doszło, ale wolę sama wytłumaczyć o co mi chodzi, a nie jakieś domysły itp. Tak więc, dobrze zrobiłaś, że powiedziałaś jej kolejny raz dobitnie co Cie boli i teraz nie będzie miała wymówki, że nie wiedziała...ehhh rodzinka....
Spijam winko, zaraz ziółka i idę spać, bo coś niedospana jetsem, budzę się w nocy po 3 razy, zasnąc nie mogę...budze się też przed budzikiem na mierzenie tempki..chyba za dużo o tym myślę...pora się wyluzować, nie?

Miłej nocki Kochane i do jutra!!!!!

reklama
Do góry