reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ellooołłl babolce :-)

dzieki bzzzz :* i caterina :-) to Ty masz wtyki w labie i badania sobie mozesz robic do woli! tak?;-):-)

Ani@k ppphhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :confused2: taki spadek to nie spadek!:happy: jeszcze wyysooooko ta Twoja tempka jest :tak: kciukasy nadal zacisniete &&&&
zuzanka pewnie zameczyła wczoraj eMa, na ostatni pociąg do jaja sie jeszcze załapali ;-):-D

od Groszka wiosenne fluidki lecą :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Kok.o que bueno suwaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

gracias za Groszkowe fluidki:-) :-) :-)

Cześć :-)
Ani@k -spokojnie, to żaden spadek, spadek @powy jest poniżej tej grubej kreski .. Po prostu znowu oddychałaś ustami podczas mierzenia :tak:;-)
zuzanka - goście z niedzieli już tam działają, spoko. A wczorajsza świeża wycieczka też na pewno jeszcze odnalazła właściwą drogę :tak:
kok.o - czy dziś masz równo 6 tygodni ?:-) Jeśli tak , to Groszek jest młodszy od Fasola równo o 9 tygodni :tak:

Końcówkę termometru umieszczam pod językiem, przy jego nasadzie obok wędzidełka (w tym samym miejscu za każdym razem) i mierzę, nie otwierając ust - dlatego opcja "otwartych ust" odpada :tak: ale wieczorem było mi MEGA zimno.. moze dlatego:confused:

hej dziewczyny

kasia.natka kochana a jak samopoczucie jak się czujesz pewnie już nie długo ??trzymam kciukasy &&&&&&&nie długo zostaniemy e-ciociami jak to Ani@k mówi:-)
dziękuję kochana że pytasz, czuję się...sama nie wiem, chyba jak to na tym etapie - zmęczona i obolała ale raz lepiej a raz gorzej, psychicznie też różnie :baffled: wczoraj miałam bardzo zły dzień...
a co do tego że "już nie długo" to całkiem możliwe że wcześniej niż później ;-)

helllo Babeczki:-)

Czyli tak jak pisałam wczoraj, mamy tydzień wizyt. Tylko piątek został nieobstawiony? jakaś chętna? bo od poniedziałku do czwartku już jest zajęte, dziś nawet podwójnie:tak::-)

aaaa i jeszcze jedno...powiedzcie mi taką jedną rzecz...tą tempkę mierzy się zaraz po przebudzeniu, jeszcze przed wstaniem z łożka...ale jak wygląda sprawa, kiedy mam mierzenie o 6:30 a ja się budzę o 6 i co mam wtedy robić? czekać do 6:30???? no to to już nie jest zaraz po przebudzeniu :confused: no i mam zagadkę :baffled:
najpierw co do tempki - jak dasz radę to poczekaj, nawet 10-20 minut ale jak siku nie pozwala (a może podnosić tempkę) to zmierz bo pół godziny często nie wymaga korekty
a co do tygodnia wizyt to i ja się przyznam że byłam wczoraj tyle że u innej gin bo mojego chwilowo nie ma no i wszystko ok, Misia powoli zaczyna się wpasowywać ale łożysko się starzeje więc mam być gotowa :szok: tak od przyszłego tygodnia...

hej :-)
zaraz Was doczytam, teraz szybko napisze co i jak:happy2:
Po całym dniu stresów i po kilkudziesięciu dłłuuuuugich sekundach, gdy gin wgapiał sie w monitor, usłyszałam:
"No i jest Młody... albo Młoda" :-D, ma 3,3mm gługości (gigant normalnie hehe :-D) i mały pulsujący przecinek (serduuuchoo!!!:-)). Czyli mamy 6 tydzien.

:-D
ide Was czytac ;-):-)
ogromne GRATULACJE kochana!!! dbaj o was i nie stresuj się bez potrzeby :tak:

witam nową koleżankę i kciuki oczywiście zaciskam za II

Ani@k spokojnie, poczekaj jeszcze &&&

no i póki jeszcze mogę to ślę wszystkim potrzebującym ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kasia.natka - trzymam kciuki za Ciebie :-):tak: Moje łożysko z Julką też się "podstarzało" i do tego ciśnienie mi skoczyło i skończyła się ciąża w 38 tc. cięciem ;-) Wiesz to na pewno ale jeśli cokolwiek zacznie Ci się nawet trochę sączyć to szybciutko do szpitala :happy:
I weź koniecznie komórkę do którejś z nas sobie spisz z kółka i smsa nam wyślij jak już będziesz poza zasięgiem kompa:-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Boże!!!! Kasia.natka!!!!!!!!!!!!!! JUŻ?????????????????????????:szok: :-)

Zaciskam kciuki abyś dała radę! ale przecież dasz radę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja przepraszam, a gdzie wszystkich wymiotło???
Meldować proszę kto "chorobę morską" leczy!!!!:wściekła/y:

Ja jestem ale piorę, gotuję, sprzątam jak to kura domowa :-D
Cały czas jednak na posterunku jakby coś ;-)

reklama
ja jestem, w pracy:-(, podglądam jak moge ;-)

kasia.natka dzieki :-) , a nie pamietam czy Ty na SN sie nastawiasz czy na CC? czy co bedzie to bedzie?;-):happy:

hmm a "choroby morskiej" nie mam wcale.. TFU !! TFU!! zebym tylko nie wykrakała! :sorry:, tylko megazmęczenie, od 13 jestem nieprzytomna, a dzis do 19 w robocie siedze :szok:
Muma no tak mi wyliczyło ;-)ze to 6 tydzien równo.

Do góry