reklama
anetka880
Fanka BB :)
Znowu nadalyscie tempa...
Mi dzisiaj tak leci ten czas ze maskarka.
ISKIERKA dziekuje za propozycje obiadku. Tortille prawie gotowe :-)
Dziewczyny mnie pierwszy porod tak zaskoczyl. Pmietam moj T byl w NIemczech moja mama na nocce i tata tez a ja sama ze zwierzyncem w domu i 0 zl na karcie i sie zaczelo. A tym razem to zaczely mi sie skurcze popoludniu jedyne co mnie zaskoczylo to odejscie wod. Lezalam sobie na boku moj T mowi ze idzie sie na pol godz drzemnac a ja w tym czasie mialam wywiesic pranie, umyc gary i wziac prysznic niestety jak chcilam wstac z lozka to peknal mi pecherz plodowy i odeszly wody
Moj T jak rakieta z tego lozka wyskoczyl, stanal kolo mnie i mowi "ale mi serce wali chyba zawalu dostane" hehe a ja sie smialam i porsilam zeby mnie rozebral bo lezalam w tych wodach hehe. Polecam pod koniec ciazy podkladac sobie pod tylek te maty z krampaketu w razie czego nie zmoczycie materaca (ja mialam).
Mi dzisiaj tak leci ten czas ze maskarka.
ISKIERKA dziekuje za propozycje obiadku. Tortille prawie gotowe :-)
Dziewczyny mnie pierwszy porod tak zaskoczyl. Pmietam moj T byl w NIemczech moja mama na nocce i tata tez a ja sama ze zwierzyncem w domu i 0 zl na karcie i sie zaczelo. A tym razem to zaczely mi sie skurcze popoludniu jedyne co mnie zaskoczylo to odejscie wod. Lezalam sobie na boku moj T mowi ze idzie sie na pol godz drzemnac a ja w tym czasie mialam wywiesic pranie, umyc gary i wziac prysznic niestety jak chcilam wstac z lozka to peknal mi pecherz plodowy i odeszly wody

anetka880
Oby nana oby :-)
No ja zaraz lece po Kube pozniej zaniesc go do mamy, ubrac Filipka wyprawic najstarszego i najmlodszego do lekarza a ja lece na ten egzamin wroce i szybko do pracy. Naszczescie mleko stoi w lodowce juz odciagniete bo chyba brakloby mi czasu. Dziewczyny nie piszcie za duzo zeby jutro rano nie miala znowu 12 stron do nadrobienia

No ja zaraz lece po Kube pozniej zaniesc go do mamy, ubrac Filipka wyprawic najstarszego i najmlodszego do lekarza a ja lece na ten egzamin wroce i szybko do pracy. Naszczescie mleko stoi w lodowce juz odciagniete bo chyba brakloby mi czasu. Dziewczyny nie piszcie za duzo zeby jutro rano nie miala znowu 12 stron do nadrobienia

Iskierka71
Ależ proszę bardzo, moje też już pozawijane :-)ISKIERKA dziekuje za propozycje obiadku. Tortille prawie gotowe :-)
Mialam podobnie, ale przy drugiej ciąży. Mąż na nocce, córka u teściów, pies na ogródku, 4.00 nad ranem i bóle... Na szczęście przetrzymałam do 6.00 i dzwoniłam ze stacjonarnego na szpital i do męża. Syn urodził się coś po 11.00, jakąś godzine po przybyciu do szpitalaDziewczyny mnie pierwszy porod tak zaskoczyl. Pmietam moj T byl w NIemczech moja mama na nocce i tata tez a ja sama ze zwierzyncem w domu i 0 zl na karcie i sie zaczelo.
Mnie przy pierwszym porodzie wody zaczęły odchodzić ciurkiem i powoli, więc zwykła podpaska wystarczyła.A tym razem to zaczely mi sie skurcze popoludniu jedyne co mnie zaskoczylo to odejscie wod. Lezalam sobie na boku moj T mowi ze idzie sie na pol godz drzemnac a ja w tym czasie mialam wywiesic pranie, umyc gary i wziac prysznic niestety jak chcilam wstac z lozka to peknal mi pecherz plodowy i odeszly wodyMoj T jak rakieta z tego lozka wyskoczyl, stanal kolo mnie i mowi "ale mi serce wali chyba zawalu dostane" hehe a ja sie smialam i porsilam zeby mnie rozebral bo lezalam w tych wodach hehe. Polecam pod koniec ciazy podkladac sobie pod tylek te maty z krampaketu w razie czego nie zmoczycie materaca (ja mialam).
Jestem ciekawa jak będzie teraz i wezne pod uwagę to co piszesz - o tych matach. To sie chyba nazywa kraamzorgmatras - musze sobie kupić.
No, ja odkurzylam, pozwijalam tortille i grzecznie odpoczywam. prasowac to mi się już nie chce;-)
nana19
Tak ja tez mialam lozko zascielone folia.Mi wody chlusnely bo Tymek jeszcze nie wszedl do kanalu rodnego a tak to dziecko zatyka ujscie glowka jak korkiem.Ja jak bym sama byla to bylo by kiepsko bo rozwarcie mialam po jakiejs 1,5 godz skurczy.Dzieki Bogu w szpitalu bylam juz.
http://www.youtube.com/watch?v=Yg7i2U1H5dE
cos dla milosnikow Nosowskiej i Osieckiej:-)
http://www.youtube.com/watch?v=Yg7i2U1H5dE
cos dla milosnikow Nosowskiej i Osieckiej:-)
Ostatnia edycja:
Iguana_
My już po spacerku i obiadku
Co do mieszkania, to chyba zadecydujemy jutro już na 100%, bo czeka nas kolejna przejażdżka do Hagi. Przenosimy się 25 maja, bo to długi weekend, więc mąż ma wolne w poniedziałek, to więcej zdziałamy.
Ja polecam program "Jaka ona jest?" prowadzony przez Agatę Młynarską. Widziałam już wywiad z Korą i z Dodą (za którą nie przepadam, ale wywiad ciekawy). Szczególnie polecam ten z Korą, niesamowity życiorys.
KORA w programie "Jaka Ona jest", cz.1 - YouTube
KORA w programie "Jaka Ona jest", cz.2 - YouTube
HD Doda - Jaka ona jest ? - wywiad 2012 HD - YouTube

Co do mieszkania, to chyba zadecydujemy jutro już na 100%, bo czeka nas kolejna przejażdżka do Hagi. Przenosimy się 25 maja, bo to długi weekend, więc mąż ma wolne w poniedziałek, to więcej zdziałamy.
Ja polecam program "Jaka ona jest?" prowadzony przez Agatę Młynarską. Widziałam już wywiad z Korą i z Dodą (za którą nie przepadam, ale wywiad ciekawy). Szczególnie polecam ten z Korą, niesamowity życiorys.
KORA w programie "Jaka Ona jest", cz.1 - YouTube
KORA w programie "Jaka Ona jest", cz.2 - YouTube
HD Doda - Jaka ona jest ? - wywiad 2012 HD - YouTube
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Iguana a zdradzisz gdzie 
Robale
Bry ja juz po pracy
ktoś pisał że się mało udzielam ostatnio, to fakt. Nie mam chęci, ostatnio coś nie najlepiej się czuję, wiecznie mi się spać chce, dziś myślałam że nie wstanę z łóżka a w pracy to zasnę zwłaszcza w południe. Nie mogę na chleb patrzeć bo az mnie cofa, a co dopiero mam zjeść. a smażyłam jajka dziś to M się śmiał bo mówię że śmierdzi rybą smażoną, a jak zdjęłam to mi ciastem pachniało haha, ależ ja mam skojarzenia he he, także wybaczcie, ale nie mam sił, zjem coś i się położę.
ktoś pisał że się mało udzielam ostatnio, to fakt. Nie mam chęci, ostatnio coś nie najlepiej się czuję, wiecznie mi się spać chce, dziś myślałam że nie wstanę z łóżka a w pracy to zasnę zwłaszcza w południe. Nie mogę na chleb patrzeć bo az mnie cofa, a co dopiero mam zjeść. a smażyłam jajka dziś to M się śmiał bo mówię że śmierdzi rybą smażoną, a jak zdjęłam to mi ciastem pachniało haha, ależ ja mam skojarzenia he he, także wybaczcie, ale nie mam sił, zjem coś i się położę.
reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Bry ja juz po pracy
Robale, właśnie się zastanawiałam co z Tobą. Te objawy są jakieś takie hm... ja tak miałam w pierwszym trymestrze ciąży.