reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam

Bardzo przepraszam, że narobiłam wam chęci na naleśniki, dodam tylko, że właśnie jem je znowu :-p

jakiez to szczereeeeeee:-p:-p:-p

wlasnie wstalam i wylecialo ze mnie troche wody :szok:
.

no to powdzenia!!!!!!!!

stokrotka - wspłczuje tych zebow!! a zakupow zazdroszcze ;))

karina - zycze Ci aby to było pierwszgo!!!!

avo -sciskam Was obie!

A ja wstałam dzis po 4 i serio myslałam ze zaczyna sie, brzuch bolał niesamowicie ale bez regularnych surczy wiec czekłam czekałam az przeszło.... :sorry:

A ja wstałam dzis po 4 i serio myslałam ze zaczyna sie, brzuch bolał niesamowicie ale bez regularnych surczy wiec czekłam czekałam az przeszło.... :sorry:

Ja mam tak też ostatnio tzn od trzech dni - jak rano wstaję to mam bóle brzucha bez skurczy! Wydaje mi się, że to od zdrętwienia brak dobrego przepływu krwi. Po jakimś czasie jak rozchodzę to przechodzi. Ale ta nadzieja - bezcenna :laugh2:

Josie trzymam kciuki aby to były wody - fajno, że masz dziś wizytę - to się wyjaśni!

Zaza naleśnika też bym zjadła nooooo!!!

kasia dziś to raczej nic nie będzie! Już straciłam nadzieję - poważnie! Od wczoraj myślę, że on nie chce wyjść i już! Ja jutro bez czopu mam dwa tygodnie - według większości publikacji do dwóch tyg powinien zacząć się poród - tiaaaa. Jutro rano wizyta u gina i pewnie znów usłyszę - bez zmian!!! :wściekła/y:

Witam ponownie
Zaliczam sie dzis do wizytujacych, trzymamy kciukaski &&&&&&&&&&&&
Zaliczam sie rowniez do tych Pań ktore pare dni temu mowily ze z ktorej strony ciaza to stan blogoslawiony? :) zaczelam puchnac, rece jak rece nogi tez ale najgorsza jest twarz! moj nos.... :wściekła/y:nie moge na siebie patrzec. Pamietam ze na Wszystkich Świetych jak bylam z Madzia w ciazy tez tak wygladalam i psychicznie czulam sie podobnie, nie moglam na siebie patrzec i plakalam ze mam juz dosc. Wtedy bylam 2 tyg przed terminem a za tydzień urodzilam i teraz tez juz jestem 3 tyg przed terminem wiec jest jakas oznaka zblizajacego sie porodu... ;-)Jesli dzis okaze sie cc to zostaje mi jeszcze 11 dni....
Josie powodzenia!!!!!!!
Kasia580 tak zakupy bardzo poprawily mi humorek :) kiedys moj maz mnie zaskakiwal naglymi decyzjami z pod tekstem "a co tam! " a to kupil kamere za 1000zl ot tak bo mu sie podobala, a to zestaw do akwarium i akwarium za 700zł tez ot tak i juz dawno mnie nie zaskoczyl w ten sposob... jednak nie zapomnial jak to sie robi :)

Hej!

Wstałam dziś z jakimiś zapuchniętymi oczami i zauważyłam, że mam trochę ciemniejsze zabarwienie moczu...Może za mało pije ostatnio.
Poproszę też dziś o kciukasy, bo mamy wieczorem USG i okaże się, czy córeczka przybrała na wadze tyle, że spokojnie możemy czekać aż sama zechce wyjść, czy jednak przybrała za mało i ginka postanowi, że lepiej wywołać poród...
3mam kciuki za resztę wizytujących.

katrina - ja obstawiam 3 czerwca;-)

stokrotka - ja też w ciąży mam większe problemy. Cały czas krwawią mi dziąsła, zęby też pobolewają. Nie miałam jednak jakiejś nagłej sytuacji i nie wybrałam się do stomatologa, ale wiem, że po porodzie będę miała co leczyć...

Aha...wczoraj jak szłam spać to naszła mnie taka myśl, w sumie pytanie do tych, które już mają dzieciaczki obok siebie:

Czy jesteście teraz spokojniejsze, odkąd maluszki są z Wami i możecie obserwować ich zachowanie itp.???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Już po wizycie jestem opis w lekarskim wątku.
Kregosłup dokucza mi strasznie...jakby kijem ktos po kościach dawał....i jeszcze z kolanka od mojego przez sen wierci-tyłek .
Męczy katar Mnie strasznie....wczoraj też naleśniki robiłam takie cieniutki i kremowe.
Teściowa przyszła na wiesc ze mam sie rozpakowac tydzien wczesniej okna zaczeła szorować...no po prostu szaleństwo:eek::-)

Witam w czwartkowy poranek
Dawno nie spałam tak dobrze jak dziś

esperanza super niespodziankę rodzinka ci uszykowała :biggrin2: czekam na fotki tych cudeniek :tak:

zaza26 powodzenia an wizycie :tak:

gkvip2505 w temacie spania to jestem twoim przeciwieństwem, ja nie umiem się wyspać kiedy D nie ma przy mnie więc w waszym układzie byłabym wiecznie niewyspana

Rysica
a dla mnie jakieś przeczucia masz kiedy urodzę?

stokrotka:) oj to cię mąż dopieścił zakupami :tak: powodzenia na wizycie

BMR
ale fajnie wam z ty wykańczaniem domu :biggrin2: już się nie mogę doczekać kiedy my nasz będziemy kończyć

zaza26 trzymam kciuki, i niech będzie nawet 4cm ;-)

kasia580 życzę poprawy humoru :tak:

josie może to dziś?

Muńka również trzyma kciuki za wizytę :tak:

Ja już przestałam mieć nadzieję że urodzę przed poniedziałkową wizytą :-( i po co i te skurcze i bóle jak nic się nie dzieje?

Dobrego dnia kobitki

Dzien doberek, dzis ostatni dzien pracy z tego stresu nie spie od 5ej. Co ja bede robic sama w domu o_O wszystko niby zrobione. Wiem glupia doopa jestem ale co zrobic jak ja cale zycie musze byc zajeta i zalatana.

Witajcie,

Katarina- ja Lile przenosiłam 8 dni:), a miałam termin miałam na 1 czerwca:)

Zaza- trzymam kciuki za rozwarcie:)

Josie- moze to wody:)

Gkvip- ja t oz koleii jak M nie ma w domu to nie spię:)

Mamina- Ty to neizła Agentka jestes z ta pracą:)tak dłuuuugo....ja bym nie dała rady:)

Muńka mi też dziąsła okropnie krwawią, T?rzymam kciuki za wizyte:)
Dzięki Dziewczyny za słowa wsparcia.

Co do puchnięcia- to ja juz od co najmniej 3 tygodni mam większy nos:)

Ja mam doła przezten posiew córki i to okropnego:( Dzisiaj nie spałam od 3 do 5 rano.....zastanawiam się czy mogłam sie zarazić, chciałam isć dzisiaj na posiew, ale i tak czeka się tydzień na wynik, a ja mam za tydzień cc, więc jesli wynik miałby mi sie przydać to tylko jesli wczesniej zaczeło by się samo, a jak się wczesniej zacznie to wyniku i tak nie będzie.....cały czas myslę skąd to ona ma, dlaczego teraz, i jak bardzo bęe musiała uważać,zeby nie zarazic Natalki.
Pani Doktor slepo przepisala tydzień temu neomecynę małej i cipunka nie ejst juz czerwona, mała sie nie skarży, upławów brak, ale w antybiogramie nie ma neomecyny w ogole, jest gentomecyna- nie wiem czy to mozeliwe w takim razie by neomecyna leczyła. Pani Doktor będzie dopiero w poniedziałek....ehhhh...tysiące mysli.....

Ostatnia edycja:
reklama
avo - na posiew musisz czekac tydzien????? to strasznie długo?
jesli nie ma nic to nastepnego dni daja a jak cos wyh to widac to od razu a czeka sie ewentualnie na szczególy

Do góry