Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
malinova też jestem zdania, że lepiej pojechać raz za dużo niż za mało i później żałować
Dobra i odpowiedzialna mama z Ciebie! Cieszę się, że z Maleństwem wszystko dobrze.
Widzę, ze miłość do ciucholandów taka jak i u mnie
p.s. moja mama też jest pielęgniarką/położną i mnie opiernicza jak panikuję ;-)
mimii smacznego i gratuluję połowinek:-)
Musa "to nie chodzi nawet o mnie że mnie coś boli, bo wytrzymam, najbardziej paraliżuje mnie strach o Małego, jeszcze nigdy nie czułam się tak mega odpowiedzialna, świadomość że np przez to że coś zbagatelizuje mogłoby się mu coś stać mrozi mi krew w żyłach "
również podpisuję się obiema albo i czterema kończynami!
netika biedny synuś, mam nadzieję, że niedługo nie będzie pamiętał tego zdarzenia jak czegoś strasznego, tylko że będzie przestrogą. Kochany Malec, przytul go mocno :*
Pozdrawiam wszystkie i życzę przyjemnej soboty:-):-):-)

Widzę, ze miłość do ciucholandów taka jak i u mnie

p.s. moja mama też jest pielęgniarką/położną i mnie opiernicza jak panikuję ;-)
mimii smacznego i gratuluję połowinek:-)
Musa "to nie chodzi nawet o mnie że mnie coś boli, bo wytrzymam, najbardziej paraliżuje mnie strach o Małego, jeszcze nigdy nie czułam się tak mega odpowiedzialna, świadomość że np przez to że coś zbagatelizuje mogłoby się mu coś stać mrozi mi krew w żyłach "
również podpisuję się obiema albo i czterema kończynami!
netika biedny synuś, mam nadzieję, że niedługo nie będzie pamiętał tego zdarzenia jak czegoś strasznego, tylko że będzie przestrogą. Kochany Malec, przytul go mocno :*
Pozdrawiam wszystkie i życzę przyjemnej soboty:-):-):-)