reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

malinova też jestem zdania, że lepiej pojechać raz za dużo niż za mało i później żałować:tak: Dobra i odpowiedzialna mama z Ciebie! Cieszę się, że z Maleństwem wszystko dobrze.
Widzę, ze miłość do ciucholandów taka jak i u mnie :laugh2:
p.s. moja mama też jest pielęgniarką/położną i mnie opiernicza jak panikuję ;-)
mimii smacznego i gratuluję połowinek:-)
Musa "to nie chodzi nawet o mnie że mnie coś boli, bo wytrzymam, najbardziej paraliżuje mnie strach o Małego, jeszcze nigdy nie czułam się tak mega odpowiedzialna, świadomość że np przez to że coś zbagatelizuje mogłoby się mu coś stać mrozi mi krew w żyłach "
również podpisuję się obiema albo i czterema kończynami!
netika biedny synuś, mam nadzieję, że niedługo nie będzie pamiętał tego zdarzenia jak czegoś strasznego, tylko że będzie przestrogą. Kochany Malec, przytul go mocno :*

Pozdrawiam wszystkie i życzę przyjemnej soboty:-):-):-)

reklama
Malinowa _Paula gratulacje pierwszych kopniaczków,niech ich bedzie jak najwiecej:) :)

malinova bardzo dobrze zrobiłas i wcale nie jestes panikarą,lepiej dmuchac na zimne niz potem załowac że się nie zareagowało.

mimi teraz po połowinkach juz pójdzie z górki ha ha

Ja szczesliwa po wizycie ,zaraza zdam relacje na wątku. Zrobiłam obiadek młode ziemniaczki ,szparagówka i mielone . Potem nareszcie czereśnie i zabieram się do poszukiwań na allegro poscieli na Miśka z autkami:)

Milego popołudnia!!!!

Hej. Ja wpadam się tylko przywitać. poczytałam, ale brak mi weny na odpisywanie:zawstydzona/y: Strasznie słabo się dziś czuję, jakbym z tydzień nie spała... Lecę dalej się położyć, może Nati da mi trochę pospać...

Hej. Ja wpadam się tylko przywitać. poczytałam, ale brak mi weny na odpisywanie:zawstydzona/y: Strasznie słabo się dziś czuję, jakbym z tydzień nie spała... Lecę dalej się położyć, może Nati da mi trochę pospać...

dzisiaj taki jakiś senny dzień. mi chwilami energia skacze na maksimum a czasem bym usnęła na siedząco. pogoda tak wplywa pewnie.

jutro moze lepsza pogoda.

my byliśmy na zakupach, potem wcinaliśmy lody i arbuza, a teraz Majka układa z małżem zamek z lego,
wybrzuszyło mnie i Miśka czuję baaardzo wyraźnie :-) , w poniedziałek się dowiem, ile urósł, no i przede wszystkim, jak zdrówko, bo to połówkowe, dobrze, że o 8.00 , bo bym wyszła z siebie :-)

a potem jeszcze do dentysty, także dzień w gabinetach mi się zapowiada :-)

jutro jedziemy do kuzynki małża, więc trochę się polenimy, generalnie - plan na leniuchowanie :tak:

, w poniedziałek się dowiem, ile urósł, no i przede wszystkim, jak zdrówko, bo to połówkowe, dobrze, że o 8.00 , bo bym wyszła z siebie :-)

a potem jeszcze do dentysty, także dzień w gabinetach mi się zapowiada :-)

ja w środę mam USG i genetyka. a do dentysty kontrolnie musze isc chyba.
nic mi sie nie chce juz dzis. a jutro o 7 wstac a na 8 ostatnie dwa egzaminy i potem weekendy niektóre wolne :-D

reklama
Do góry