reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
BIONDA SŁONKO!!!! ZDRÓWKA,CIERPLIWOŚCI I RADOŚCI CI ŻYCZĘ I SIĘ SPEŁNIĄ MARZENIA ZOBACZYSZ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hej dziewczyny
ja już wczoraj zaobserwowałam śluz ,dzisiaj się pojawił glut dość taki skryty jeszcze w sobie ale mam nadzieję,że się pojawi i że nie będzie się wstydził
tempka jak zygzaki w przedszkolu ale zobaczymy dalej
Muma jasne ,że lepiej mieć bo jak piszesz trafi się jeden taki i będzie Ci kazał rodzić naturalnie:-(
bzzz co Ty w ogóle piszesz przecież dobrze grali ,moim zdaniem druga połówka zdecydownie była lepsza i piłka się ich trzymała przynajmniej ale wyremisowali i nie dali się to najważniejsze
alex_to miał frajdę wczoraj Cud w kałużach dzieciaki uwielbiają takie pogody w przeciwieństwie do dorosłych ;-)
kok.o &&&&&&&&&
Ani@k no to teraz u Ciebie będą II coś czuje
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja znowu dzień lenia mam

hej dziewczyny
ja już wczoraj zaobserwowałam śluz ,dzisiaj się pojawił glut dość taki skryty jeszcze w sobie ale mam nadzieję,że się pojawi i że nie będzie się wstydził

tempka jak zygzaki w przedszkolu ale zobaczymy dalej

Muma jasne ,że lepiej mieć bo jak piszesz trafi się jeden taki i będzie Ci kazał rodzić naturalnie:-(
bzzz co Ty w ogóle piszesz przecież dobrze grali ,moim zdaniem druga połówka zdecydownie była lepsza i piłka się ich trzymała przynajmniej ale wyremisowali i nie dali się to najważniejsze

alex_to miał frajdę wczoraj Cud w kałużach dzieciaki uwielbiają takie pogody w przeciwieństwie do dorosłych ;-)
kok.o &&&&&&&&&
Ani@k no to teraz u Ciebie będą II coś czuje

a ja znowu dzień lenia mam

Muma
Fanka BB :)
kasica - no masz te 10 czy ileś tam torebeczek z poszczególnymi ziołami, wszystkie bierzesz i siup do michy/wiadra/słoja.
Mieszasz to wszystko i tej mieszanki zaparzasz co wieczór łyżeczkę
Yyyyyy ?? ;-)
zuzanka - już ja widzę ten dzień lenia w Twoim wydaniu
:-) Ale luzik, ważne , że masz gluta
Co prawda skrytego, takiego jeszcze nie miałyśmy a kto wie może tu tkwi jakaś tajemnica 
A bzzz pewnie przykimała na meczu i stąd takie opinie ;-):-)
Mieszasz to wszystko i tej mieszanki zaparzasz co wieczór łyżeczkę

zuzanka - już ja widzę ten dzień lenia w Twoim wydaniu

A bzzz pewnie przykimała na meczu i stąd takie opinie ;-):-)
Muma,nie wkurzaj sie i inne dziewczyny też...ale prosze raz jeszcze DUZYMY,DRUKOWANYMI LITERAMI:-):-)Robie tak-kupuję zioła,wszystkie składniki(saszetki )wrzucam do NAJWIĘKSZEGO GARA;-)i zaparzam to wszystko,tak??!!!!!a gdy nadchodzi pora picia...............no włąśnie...i tu nie wiem...od razu pić??zagrzac to??ile tego pić???
DzIEWCZYNY SORKI!!!!
PS.mnie tez meczyk podobał sie,co prawda nie oglądałam go wczoraj tylko dzis rano powtórki troche i mnie tez sie podobał...zwłaszacza tak jak zuzanka pisze,druga połowa ok była
:-)

hahahahah, Kasica jestes WIELKA!!!! z tego co zrozumialam:
1. wrzucasz wszystkie ziolka do miski (ze wszystkich torebek)
2. mieszasz
3. codziennie wieczorem bierzesz lyzeczke tych ziolek (suchych!!!) i siup do szklanki
4. wlewasz wrzatek do szklanki z ta lyzeczka ziol
5. pijesz jak ostygnie, bo w przeciwnym razie poparzysz jezyk i podniebienie
1. wrzucasz wszystkie ziolka do miski (ze wszystkich torebek)
2. mieszasz
3. codziennie wieczorem bierzesz lyzeczke tych ziolek (suchych!!!) i siup do szklanki
4. wlewasz wrzatek do szklanki z ta lyzeczka ziol
5. pijesz jak ostygnie, bo w przeciwnym razie poparzysz jezyk i podniebienie

Muma
Fanka BB :)
kasica - ale ja się nie wkurzam :-) mam teraz sporo czasu...;-) jak już masz to w dużym w garze, na sucho bez wody to tak ma zostać
A ty co wieczór zabierasz z gara suchych ziół jedną łyżeczkę suchych ziół , wrzucasz do szklanki, zaparzasz i pijesz. Codziennie jedną łyżeczkę zaparzasz 
Gatto była szybsza :-)

Gatto była szybsza :-)
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehehe
Muma no dokładnie może siknę test owu i zobaczę co się dzieje ,bo może faktycznie ten miesiąc będzie ukryty jak mój glut
ale ja naprawdę mam lenia
hihihhii
no i siknęłam i tak sobie pomyślałam od razu,że jak ma mi wyjść test ciążowy z II jak mi nawet owulacyjny z I wychodzi

Muma no dokładnie może siknę test owu i zobaczę co się dzieje ,bo może faktycznie ten miesiąc będzie ukryty jak mój glut
ale ja naprawdę mam lenia

no i siknęłam i tak sobie pomyślałam od razu,że jak ma mi wyjść test ciążowy z II jak mi nawet owulacyjny z I wychodzi

Ostatnia edycja: