reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kasica -mieszasz te zioła, tak jak napisane w wykazie, powstaje micha wielka ziół :-) I z tej michy codziennie po łyżeczce zaparzasz wieczorem i pijesz :tak:
Aleksis - ​a Ty długo już pijesz ??

BIONDA SŁONKO!!!! ZDRÓWKA,CIERPLIWOŚCI I RADOŚCI CI ŻYCZĘ I SIĘ SPEŁNIĄ MARZENIA ZOBACZYSZ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej dziewczyny

ja już wczoraj zaobserwowałam śluz ,dzisiaj się pojawił glut dość taki skryty jeszcze w sobie ale mam nadzieję,że się pojawi i że nie będzie się wstydził :laugh2:

tempka jak zygzaki w przedszkolu ale zobaczymy dalej :tak:
Muma jasne ,że lepiej mieć bo jak piszesz trafi się jeden taki i będzie Ci kazał rodzić naturalnie:-(
bzzz co Ty w ogóle piszesz przecież dobrze grali ,moim zdaniem druga połówka zdecydownie była lepsza i piłka się ich trzymała przynajmniej ale wyremisowali i nie dali się to najważniejsze :tak:

alex_to miał frajdę wczoraj Cud w kałużach dzieciaki uwielbiają takie pogody w przeciwieństwie do dorosłych ;-)

kok.o &&&&&&&&&

Ani@k no to teraz u Ciebie będą II coś czuje :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja znowu dzień lenia mam :baffled::rofl2:

kasica - no masz te 10 czy ileś tam torebeczek z poszczególnymi ziołami, wszystkie bierzesz i siup do michy/wiadra/słoja.
Mieszasz to wszystko i tej mieszanki zaparzasz co wieczór łyżeczkę :tak: Yyyyyy ?? ;-)
zuzanka - już ja widzę ten dzień lenia w Twoim wydaniu :-p:-) Ale luzik, ważne , że masz gluta :happy: Co prawda skrytego, takiego jeszcze nie miałyśmy a kto wie może tu tkwi jakaś tajemnica :tak:
A bzzz pewnie przykimała na meczu i stąd takie opinie ;-):-)

Muma,nie wkurzaj sie i inne dziewczyny też...ale prosze raz jeszcze DUZYMY,DRUKOWANYMI LITERAMI:-):-)Robie tak-kupuję zioła,wszystkie składniki(saszetki )wrzucam do NAJWIĘKSZEGO GARA;-)i zaparzam to wszystko,tak??!!!!!a gdy nadchodzi pora picia...............no włąśnie...i tu nie wiem...od razu pić??zagrzac to??ile tego pić???:zawstydzona/y::zawstydzona/y:DzIEWCZYNY SORKI!!!!:zawstydzona/y:PS.mnie tez meczyk podobał sie,co prawda nie oglądałam go wczoraj tylko dzis rano powtórki troche i mnie tez sie podobał...zwłaszacza tak jak zuzanka pisze,druga połowa ok była:):-)

hahahahah, Kasica jestes WIELKA!!!! z tego co zrozumialam:
1. wrzucasz wszystkie ziolka do miski (ze wszystkich torebek)
2. mieszasz
3. codziennie wieczorem bierzesz lyzeczke tych ziolek (suchych!!!) i siup do szklanki
4. wlewasz wrzatek do szklanki z ta lyzeczka ziol
5. pijesz jak ostygnie, bo w przeciwnym razie poparzysz jezyk i podniebienie:happy:

kasica - ale ja się nie wkurzam :-) mam teraz sporo czasu...;-) jak już masz to w dużym w garze, na sucho bez wody to tak ma zostać :tak: A ty co wieczór zabierasz z gara suchych ziół jedną łyżeczkę suchych ziół , wrzucasz do szklanki, zaparzasz i pijesz. Codziennie jedną łyżeczkę zaparzasz :happy:

Gatto
była szybsza :-)

reklama
hehehe

Muma no dokładnie może siknę test owu i zobaczę co się dzieje ,bo może faktycznie ten miesiąc będzie ukryty jak mój glut
ale ja naprawdę mam lenia :-p:dry:hihihhii

no i siknęłam i tak sobie pomyślałam od razu,że jak ma mi wyjść test ciążowy z II jak mi nawet owulacyjny z I wychodzi:laugh2: :crazy::laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry