reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

czytam, czytam, ale dalej niemoc mnie ogarnia. Cala noc i teraz tez bol promieniuje na posladek, mam juz serdecznie dosc. Ja chce ketonal!!! Nie chce mi sie nawet nic pisac, bo tylko wam smedze ciagle:(

a smec, jak dla mozesz caly czas, lepiej nam niz Marcinowi:-)

andariel ja tez mam pewne ksiazki, ktore znam juz prawie na pamiec i ciagle je walkuje. wczoraj siadlam wieczorem i jak mantre wyryte cytaty powtarzam i to dziala:-) no akurat mialam wczoraj na lekcji temat "how to be happy" i akurat rozmawialismy o naszych strachach i ze wlasnie neistety ze strachem po prostu trzeba sie zmierzyc. nie ma innej rady. ja jak mialam miec praktyki w szkole pol roku przez t nie spalam, mialam juz nawet zrezygnowac, rzucic studia i w ogole mial byc koniec swiata, poszlam do spychologa i po prostu powiedzialam sobie "pojde" i co....okazalao sie ze to bylo najlpesze co moglo mnie spotkac:-)

a moze w tobie drzemie zawodowy kierowca:)

reklama
ale fajnie tu z wami, tylko mnie tak głupio z doskoku tylko o sobie...:zawstydzona/y:
a za wami ostatnio nienadanżam...
Forever, Mrsmoon gratuluję wieści żłobkowych :-) więcej nie doczatałam
Adariel prawda jak chciałam sie zwalniać bo miałam wszystkiego dość to dostałam awans i podwyzkę :szok: wiec to tak bywa :-)

No to mi kamień z serca spadł :tak: Cieszę się, że Mloda idzie do żłobka, ja się czuję nieswojo gdy nie spędzamy nocy razem i więcej niż dobę. Tak to ok, ja od zawsze wychodziłam z domu od Krysi abym z radością - dla obu nas - mogła wracać :tak:
Martadelka - coś wiem na temat wąskie spacjalizacji informatyków... :dry:
Aestima - przyłączam się do pytania - przepraszam ale nie pamiętam Której z Was :zawstydzona/y: - o kredki dla maluchów.
Ja - Zołza - w. wcale nie jest dla mnie odarciem z męskości ale po prostu mnie coś w tym nie leży i już. No i zdrowiejcie.... :-)
Traschka - fajnie, że żyjesz... jakoś :happy2:

a moze w tobie drzemie zawodowy kierowca:)
who knows:-D
kati nie pitol tylko dawaj co u Cię:-p

wlazłam sprawdzić poczte a tam mi sie toto ukazało...Była oszałamiającą pięknością. Operacje zmieniły ją w monstrum - Foto Małe - Onet Film
kurcze, żal mi kobiety; chciała sprostać oczekiwaniom i taki efekt;

no właśnie trafnie to napisałaś forever - by z radością (i nową energią) dla obu stron, móc wracać...

co do kredek, to nie wiem o jakich Aestima wspominała, ja mogę polecić te z Crayoli 1+ (zmywalne i nietoksyczne), do tego niezniszczalne - mamy je od 3 lat i mają się świetnie:tak:te flamastry też są super!
http://www.nokaut.pl/kredki-szkolne/kredki-olowkowe-jumbo-8-szt-crayola.html
http://www.bebelandia.pl/crayola-flamastry-zmywalne-12-szt-mini-kids-1

zmykam coś na obiad kręcić...

Ostatnia edycja:
andariel weź, kiedy ja bym to miała ręcznie ucierać???? mikserem, tylko masło musi być miękkie, ucierałam z 5 min a nie 8, jajka co półtorej min nie co trzy...może stąd zakalec:-D:-Dale i tak wyszło pyyycha, a ta kruszonka - zabić bym się za nią dała:tak:

naprawde nie ucieracie ciasta??? rany, a ja zawsze ucieram i dlatego nie lubie piec:zawstydzona/y: a terazx mama taka ochote na to truskawkowe... czyli co, wszystko mikserem?
moon twoja szarklotke ostatnio tez ucieralam, ale jej sie chyba nie da mikserem, co?

reklama
Do góry