reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko oby wszytsko sie udalo:)
Ja tez ostatnio bylam na rozmowie,chyba ze 2tyg temu albo i 3 tyg temu...
Dawal mi part time,ale ja bym chciala full time:)...
Katrina jej,jak to szybko zlecilo....:)
Barmanko a palec boli,spuchniety jest i ropa podeszla:baffled:wolalam ten tormentiol zakupic niz sie meczyc z tym palcem...mam nadzieje ze jutro lub po jutrze bedzie:)
AsienkoM fajny ten stolik:)

reklama
kochane-dentysta się kłania;)))Nie ma co zwlekać-człowiek się boi,faszeruje tabletami a potem juz zęba sie nie da uratować i przerwa w uzębieniu:(((
Ale mi sie nic nie chce:/Nawet posprzątałam,ale jak siadłam tak żadnymi siłami mnie nikt nie ruszy z fotela:/

Lubiczanka wiem, wiem o zeby to ja akurat dbam, tylko moje są słabe i bardzo ściśnięte, że nawet nić dentystyczna nie pomaga i na stykach sie psują. Jedna ósemke mam usuniętą, teraz musze kolejną usunąć i jeszcze z prawej strony mam usuniętą górna piątke bo juz nie dało się z niej nic zrobić tyle razy robiona była.

A mam sprawdzonego dentyste w Polsce, tu jeszcze zębów nie leczyłam i się jakoś obawiam.
Biola dobry jest furaginum to z Polski.

Młoda padła 40 minut temu, no ale od 6 urzędowała i chyba zeby ja mecza bo 2 razy kupe robiła i to tak, ze w majcie popuscila

Ostatnia edycja:
Haha dziewczyny ostatnio narzekałyśmy na tutejszą służbę zdrowia że późno (lub wcale) nie dają znać z bilansami..dziś dostałam telefon by wstawić się z Alicją na bilans na 3 miesiące :-D zanim zdążyłam zareagować babeczka się rozłączyła, ale posłusznie poszłam co by nie było :sorry: potem nas przepraszała mówiąc że źle na date ur spojrzała :-D

AsienkaM, mamy takie samo krzesełko ;) tylko niebieskie.
To dosyć szybko Ci przyznali, pamiętam że Tichonkowa mówiła coś o 6 miesiącach czekania u niej. A można jakoś przez neta sprawdzić status przyznania/bądź nie przyznania fis?

Katrina, ojj wiem wiem jak czas leci...

Lubiczanka, droga pantoflową kochana :sorry: ja nie mówię że wszędzie tak jest (za dobrze by było), ale ostatnio znajomy zmieniał pracę. Ale fakt - inna branża, więc pewnie stąd.

AsienkaM, dzięki za info, ja się nie znaju na takich sprawach, więc lepiej zapytać kogoś ;)

Dziś kupowaliśmy uniform (a raczej dresowy strój) dla Marcela, powiem Wam że ta rozmiarówka z dupy jest :wściekła/y: jak bluza była dobra to spodnie sporo za długie. Miksować rozmiarówki nie można, no chyba że inna mamusia się z toba wymieni... ehhh. Wzięliśmy też kurtkę (mimo że nie była obowiązkowa), ale to taka na okres późna jesień/zima.

reklama
Do góry