reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Asieńko_r dziękuję bardzo...To już 5 lat:szok:,kiedy?!:-)...DREWNIANA:-D
Asieńko_r Wam również wszystkiego naj,najbardziej miłosnego:-)

694.jpg

Margaritta,kochana.Dla Ciebie i G wszystkiego najwspanialszego i kolejnych lat w miłości:-)
...Na szczęście są i życzenia dla takich weteranów jak Wy:-D

1436-2891-thickbox.jpg
...No i ktoś jeszcze dziś świętuje,ale nie pamiętam kto:zawstydzona/y:Anineczko czy to Wy?:-)

GLIWA spełnienia marzeń dla Twojego szanownego :tak:

urodziny1.jpg

reklama
Tichonek-:szok:wow-wszystko widzę masz obcykane-kto,kiedy i jak;)))
Gliwa-mężowi Twemu wszystkiego najlepszego(choć czegóż mu do szczęścia może brakować ,skoro ma Was;)))
AsieńkoR,Tichonku,Margaritta-Wam i Waszym Połówkom wszystkiego tego,co Was będzie prowadzić do wspólnych celów-miłości i wzajemnego szacunku,wyrozumiałości i wsparcia...I wielu,wielu wspólnych chwil na spacerze za ręce i ztą iskrą w oku;)
images

Margaritta ciotko droga dla Ciebie i G samych szczęśliwych dni dla Was
Justysiu wszystkiego dobrego da Was również:):)

AsienkoM u nas póki co nie jest źle, najwyżej nie pójdziemy na plac zabaw tylko w ogródku się dziewczynki pobawią

Dziewczyny a orientujecie się ile kosztuje leczenie tutaj zębów również z leczeniem kanałowym i wyrywaniem ósemek??

Ja wyrywałam 8 tutaj i zapłaciłam 180 euro to było prawie 2 lata temu, teraz wyrywałam 8 w Polsce i zapłaciłam 120 już ze zdjęciem ;-)

OOO widzę okazji dużo na świętowanie :-D
Wszystkiego Najlepszego z Okazji rocznic i urodzin :-D

nie no musiałam zejsc z tej patelni :-D

Tichonku - weterani to fakt- dzieki za piękne slowa tu i tam... dla Was tego samego i jeszcze więcej kochana :*:*

Asienko_r
i dla Ciebie i Twojego męzowskiego mnóstwa szczęsliwych dni i ogromu pokładów miłości :*

Justysia tez? no to wszystkiego tego co powyżej ;-)

sorry ze tak wpadam tylko,ale... zycie jakoś mi przelatuje między palcami ostatnio.. ale nic to - alleluja i do przodu

pozdrawiam Was wszystkie baaardzo serdecznie

gdzie Wy macie tą patelnie i słońce ja się pytam???????????????????????:wściekła/y:mi głowa pęka-no słowo daję pierwszy raz w zyciu mam taki ból

Witam.
Dziękuje dziewczynki za życzenia dla Mojego Mężulka.
:-)My wróciliśmy z długiego spacerku z Igorkiem,kupiłam takze prezencik urodzinkowy.:tak:
AsienkoM
super ze lecicie do Polski.
Tichonku,AsienkoR,Margarittko Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.
Miłego popołudnia.

reklama
Ano fakt,to Justysia a nie Anineczka jeszcze dziś świętuje:-)Wszystkiego naj,naj również dla Was,oczywiście:-)
My dopiero co do domu weszliśmy.Padam na pysk:baffled:O 11:00 pojechałam z dzieciakami autobusem do stolicy,odebrac wreszcie Radkowy paszport:tak:Ale cieplutko dziś,ani kropelki deszczu nie było a we wczorajszej prognozie miałam-ulewy:sorry::-DTakie dzieci dziś grzeczne były przez cały dzień,że szok:szok:Matt 5 godzin w wózku spędził i nawet nie stęknął a Radek miał Burger Kinga obiecanego więc posłusznie jak baranek szedł przy mnie:-DFajny dzionek,dzieci najszczęśliwsze z jazdy autobusem:-)Ale teraz to bym się na kanapie wyciągnęła,ale ni ma jak:sorry:Pranie wstawiłam,idę dzieci karmic:tak:

Do góry