alex___
Fanka BB :)
a no to rozumiem, myślałam, że prywatnie chodzisz - mocz, morfologia kosztuje niewiele, ale te "bardziej specjalistyczne" to już szkoda gadać - w przyszłym tyg. idę na glukozę i już jestem ciekawa ile skasują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łomatko, toż to cud, istny cudCześć Lalki :-),
Kolejny dzień strajku, więc pracuję w domu. U mnie już chyba po 2 owulacji bo temka wzrosła.
Z hodowli, uprawiam w oknie bazylię, natkę pietruszki i rozmaryn, pół roku temu hodowałam pieczarki.
Aaronka, też się witam :-). Przepraszam ale też sie spóźniłam z powitaniem.
Moja kolezanka jak szła na fajkę na balkon to mówiła, że idzie na pole.
Gatto, ja tez hrabianka. Nie wiem czy u ciebie w 3 świecie też tak wszyscy mówią, że na pole idą. Bo u mnie tak.
Jestem ciekawa ile jeszcze jajek mi się zaplątało i wyleci do końca tego cyklu. To jest normalne, żeby 2 x była owu? Bo jeśli to nie owu to dlaczego test wyszedł pozytywny?
U mnie w rodzinie były bliźnięta dwujajowe, moja ciotka i wójek, rodzeństwo mojej babci. Też bym chciała chłopca i dziewczynkę tylko nie wiem czy bym uniosła dwoje ;-).
Aleksis, a co to jest ten Anti Muller ?