reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Wpadłam się przywitać. Dziś siostra moja ma wolne i wpada na kawkę, tylko jak zawsze nie mam pojęcia o której godzinie. Na obiad zostaje więc pomoże mi go zrobić :-D. Zawsze jakieś towarzystwo ;-). T wczoraj zapisał się na kat. C i po pracy nie będzie go w domu, bo na 17 ma zajęcia teoretyczne, więc nie opłaca mu się wracać.
Lena, ja zawsze mam priorytet, a kończy się tym, że lecę na pocztę.
Elfie, dokładnie walka z "pocztowymi wiatrakami" :-D.
Asienka, grunt, że skorzystałaś z bonu i wszyscy są zadowoleni ;-).
Aguska, miłego dnia spędzonego z małżonkiem :-D.
<edit>
Lena, powiem Ci tak zanim ruszysz ocet to poczytaj albo do fachowca zadzwoń. Ocet nie nadaje się do odkamieniania pralki, bo szybciutko się uszczelki pozbędziesz. Są do tego specjalnie przeznaczone tabletki ;-).

Hej u nas pogoda do du*y szaro, ponuro i pada Olcia dzisiaj kiepsko spała wstała o 6 rano a ja nie mogłam dzisiaj spać w łóżku miałam za dużo miejsca dla siebie i się kręciłam .... dzisiaj mam zamiar jechać do rodziców bo tata kończy dzisiaj 43lata :) więc mam nadzieję, że przestanie padać bo o 12.23 mam pociąg a mam jakieś 35minut piechotą do stacji

Hej!
Wpadłam się przywitać. Dziś siostra moja ma wolne i wpada na kawkę, tylko jak zawsze nie mam pojęcia o której godzinie. Na obiad zostaje więc pomoże mi go zrobić :-D. Zawsze jakieś towarzystwo ;-). T wczoraj zapisał się na kat. C i po pracy nie będzie go w domu, bo na 17 ma zajęcia teoretyczne, więc nie opłaca mu się wracać.
Lena, ja zawsze mam priorytet, a kończy się tym, że lecę na pocztę.
Elfie, dokładnie walka z "pocztowymi wiatrakami" :-D.
Asienka, grunt, że skorzystałaś z bonu i wszyscy są zadowoleni ;-).
Aguska, miłego dnia spędzonego z małżonkiem :-D.
<edit>
Lena, powiem Ci tak zanim ruszysz ocet to poczytaj albo do fachowca zadzwoń. Ocet nie nadaje się do odkamieniania pralki, bo szybciutko się uszczelki pozbędziesz. Są do tego specjalnie przeznaczone tabletki ;-).
Krolcia kiedys pisała, że ocet zrobiłam i dupa jak było tak jest, calgon drogi i mało wydajny, więc szukam domowych sposobów!Czytałam ze odkamieniacz do czajnika jeszcze moze pomóc!

A z tą pocztą to masakra ogólnie OTO POLSKA WŁASNIE!

ELfie ile masz lat???
Masz młodych rodziców??

Kotlety mielone uszykowane do smażenia. Siostry jak nie było tak nie ma, a znając ją to pewnie śpi :-D.
Lena, są specjalne tabletki do pralek ;-). Takowe można kupić w Euro AGD/RTV, Lidlu, MediaMarkt ect. Poszukaj w internecie na pewno znajdziesz jakiś specyfik.
Elfie, wszystkiego dobrego dla taty. Udanej wyprawy ;-).
Asienka, gratuluję wygranej w konkursie mini-mini :-D

Fanta i co siostra dotarła?masz mielone?to dawaj mi tu szybko kotlecika:-D
Elfie sto lat dla taty u nas też pada....
Lena tak jak Fanta pisze są takie tabletki do pralek spróbuje;-)
U nas pogoda kiepska....padało cały czas dopiero teraz troszke przestaje:baffled:ale poszłam do sklepów na lumpki z mama i jakoś czas minął upolował dla Bartka nówki spodnie rurki za 6,50 więc zakupy udane
a jeszcze troche i robimy obiad no i później może wyjdziemy na spacer jeśli pogoda sie poprawi.A tak w ogóle to wygrałam konkurs:biggrin2:

Aguska, siostra nie dotarła. Jednak nie ma dziś wolnego :-(. Smutno to będzie rocznica. Mielone zrobione, ziemniaki zaraz obiorę i jak Dudek wstanie, to zjemy sobie obiadek, próbuje zrobić kapustę na gęsto ale jakoś nie chce mi się rozgotować :confused2:. Nic mi jakoś dziś nie wychodzi. Gratuluję wygranego konkursu :-). Jaki konkurs i co wygrałaś?

fanta a faktycznie dziś macie rocznicę szkoda że jest jak jest
życzę Wam jak najlepiej;-)I przede wszystkim wspólnych szczęśliwych dni
co do konkursu to wygrałam w Akademii umysłu ale nie wiem dokładnie cóż to będzie za nagroda jak dojdzie to napiszę:-)
U nas lekko poprawiła sie pogoda więc zjemy drugie danie i idziemy na spacer:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :) mozna dołączyć do waszego grona?? przyjmiecie?? od 4 lat siedze w domu i wychowuje dzieci :) i jeszcze przez 2 lata napewno posiedze :) mam dwoch synków 7 i 3 lata.

reklama
Do góry