reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Muńka, ja z tymi rekoma tak miałamo 1 ciązy, rano opuchnietę i bolace kostki. Okazało się,że u mnei przyczyną była niedoczynnosc tarczycy, która ujawniła się w badaniach dopiero 6 miesięcy po porodzie. Przyczyny bolacych kostek dłoni i opuchnięc z rana moga byc tak naprawdę dwie: zespół ciesni nadgarstka, kóry moze z czasem przejść lub nie, lub własnie rozpoczynająca się niedoczynnośc tarczycy, kótra zdarza sie neistety bardzo często.

to muszę pamiętać, żeby się ewentualnie zbadać, ale liczę, że przejdzie za jakiś czas i związane jest z tym wszystkim co ostatnio przeszedł mój organizm. Mi te bóle zaczęły się pod koniec ciąży i myślałam, że po porodzie to minie, ale niestety nie minęło. Powiem o tym mojej gin.

Kurka, nie mogę dodać suwaczka, bo wyskakuje info, że plik jest za duży a robię dokładnie tak, jak na początku ciąży...

Ostatnia edycja:
reklama
ja codzinnie próbuje wrzucic na luz. A domek z ogrodem bym bardzo chciała mieć- najlepij taki nad morzem....w ogóel ja bardzo chciałąbym mieszkać nad morzem....ach..tam sie nawet fizycznie duzo lepiej czuję:)

Dorota - a co ci w nich nie pasuje?
Bo mam recepte na nie albo na polski odpowiednik. Gin mi napisał Alalia lub cerazette.

Hej,

przepraszam ale nie nadrobiłam:no::zawstydzona/y:
Jakaś zmęczona dzisiaj jestem jak nie wiem.
Byłam u fryzjera, udało mi się wyjść:-D

teściowa spisuje sie super, Kuba tylko babcia i babcia więc starszaka mam z glowy, chodzi z Nim na spacery, bawi się z Nim itp.
Wczoraj z dwojka zostala na 5 godzin sama i dała radę:tak:
Na razie nie narzekam i oby do środy się nie zmieniło:tak:

Nadrobię pózniej, niedlugo kąpanie Wojtusia.
Śpi sobie na brzuchu taty teraz a mi sie oczy zamykają

Niespodzianka ja daję SMA, Kube tez to miał i bylo ok więc nie zmienilam ale co do Aptamilu to moja kolezanka jak leciala do Polski tez nie brala mleka bo da w PL bebilon i dziecko dostalo jakiegos uczulenia. Moze to jakis przypadek czy coś ale Ci pisze, zebyś wiedziala bo to chyba podobne do aptamil-a a nie identyczne z tego co pozniej mowila ale mogę się mylić oczywiście. Dowiedz się może jeszcze.

Ostatnia edycja:
Aylin - nie to,ze nie pasuje cos, po prostu znam swoje roztrzepanie z braniem tabletek a narazie nie chce rodzenstwa i zdecydowalam sie na zastrzyk ;-) a ze zaraz po pologu bylam u ginki prywatnie bo moja nie przyjmowala to dala mi od reki tabletki bo szybko dostalam pierwszy okres.. a kolejna recepete ma dla mnie moja ginka do odebrania jak wroci z urlopu, wiec w sumie bede miala 6 opakowan ;)

no dobra, czy mogę dołączyć do rozwodzących się??? chociaż nie mamy ślubu?

;-) mój tak mnie wk...... że szok!!!!! nie odzywamy się, wczoraj w nocy poszedł zrobić małemu mleko, nastawił wodę i poszedł do wc. mały zaczął kwękać, więc poleciałam do kuchni by te mleko szybciej zrobić. i się zaczęło - że ja ciągle go poprawiam, ja wiem najlepiej co jest dobre dla małego, i że ciągle go pouczam. wział swą poduszkę i uciekł z sypialni do salonu. a ja neeerrrrwaaaa takiego miałam że tylko fajka by mnie uratowala, ale oczywiście nie mam fajek. i się nie odzywamy. szkoda gadac :no: ci faceci to jakieś inne stworzenia!!!!
przeciez to normalne że Ja wiem lepiej co jest dobre dla synusia :-)
ciekawe kiedy zgoda, oj ja nie podaruje, dzis tez niech koczuje w salonie

a ja zaprzyjażniam się z lechem zielonym :tak:
jutro kupuje fajki

idę poczytać co tam u was

zdrówkooooooo :-)

Ja pir.do.le caly dzien cos robie jak nie gary to gotowanie, to znow osrana mala i tak w kolko. Kiedy juz ona spi i ja sie klade na drzemke ta znowu sie budzi i cyckuje co chwile.
Zwarjuje. Na co moj maz ktory jest w pracy i ktoremu sie pozalilam mowi- zostaw to wszystko i tylko sie mala zajmij.
Dla niego to jest tylko. Jak robia to baby co maja np trojke maluchow? Nie chce byc zaniedbana i obzygana kura domowa co ma potargane wlosy i since pod oczami.

reklama
Do góry