reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
no dobra przyznaje, zjadlam caly sloiczek tych oliwek 

Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja wczoraj wpadłam zdązyłam odpisać tylko na jeden temat i mąz mi zagranął laptopa, no a potem przyjechał brat i tak nie było czasu. Dzisiaj też tylko na chwilę bo brat pojechał po swoją dziewczynę na stację i zaraz będą z powrotem, a potem jedziemy wszyscy razem do sklepu no i ja z moim Lubym do fryzjera
Może będę wieczorkiem to postaram się Was nadrobić;-)
Może będę wieczorkiem to postaram się Was nadrobić;-)Hej ,witam w deszczowe przedpołudnie
Co do kryzysu internetowego to mam to samo ,czytam wszystko tylko jakos weny do pisania brak
Anć sniadanko wygląda bardzo apetycznie i ide do sklepu po szpinak ,zrobie na obiadek
Ha ha Jutrzenko ja mam to samo wzgledem oliwek ,nie cierpiałam ich okrutnie a teraz się nimi zajadam ,zresztą tak jak moje chłopaki ,M i Michas wyjadaja całe słoiki.
Maleństwo wszystkiego naj!!!
Co do kryzysu internetowego to mam to samo ,czytam wszystko tylko jakos weny do pisania brak
Anć sniadanko wygląda bardzo apetycznie i ide do sklepu po szpinak ,zrobie na obiadek
Ha ha Jutrzenko ja mam to samo wzgledem oliwek ,nie cierpiałam ich okrutnie a teraz się nimi zajadam ,zresztą tak jak moje chłopaki ,M i Michas wyjadaja całe słoiki.
Maleństwo wszystkiego naj!!!
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dzień dobry!!
Czytając o braku weny na neta stwierdzam, że mam to samo. Lub po prostu brakuje mi w tym całym remoncie sił na odpisywanie, daję znać, że jeszcze żyję, czytam i jak widzę, ze już kilka z nas pomogło, odpisało itp. to nie zawsze odpisuję.
Anć biedny ten Twój Luby, tak się przejął, że nabroił To takie rozczulające ;-)
Ja najbardziej nie mogę zasnąć z nadmiaru myślenia i ustawiania wszystkiego w myślach ;-)
Wczoraj kupiliśmy pralkę i mikrofalówkę, więc może dziś będzie łatwiej
Masz szczęście, że mąż czuwa!!
Kiedyś rodowity Grek powiedział mojej koleżance, że oliwki zaczynają smakować po 20 sztuce. Może coś prawdy w tym jest ;-)
Chociaż mi się wydaje, że ja je lubię już od pierwszej.
Czytając o braku weny na neta stwierdzam, że mam to samo. Lub po prostu brakuje mi w tym całym remoncie sił na odpisywanie, daję znać, że jeszcze żyję, czytam i jak widzę, ze już kilka z nas pomogło, odpisało itp. to nie zawsze odpisuję.
Anć biedny ten Twój Luby, tak się przejął, że nabroił To takie rozczulające ;-)
Pozdrów mamę i bawcie się dobrze :-)Witam się dziewczynki :-)
u mnie mama jest do środy, więc troszkę mniej mnie bedzie, ale nadrobiłam produkcję
Paula - mam nadzieje, że uporasz się z tym remontem jak najszybciej, bo czasem paradoksalnie nie można zasnąć z przemęczenia, próbuj może ciepłe mleczko, albo jakąś muzyczkę wyciszającą, ja tez śpię beznadziejnie, więc trzymam kciuki za Ciebie
mina, erde, ptyśka - ja tylko chwilę podyrygowałam w piwnicy, bo małż pamiętając jak było wcześniej wyrzucił mnie :-)
Ja najbardziej nie mogę zasnąć z nadmiaru myślenia i ustawiania wszystkiego w myślach ;-)
Wczoraj kupiliśmy pralkę i mikrofalówkę, więc może dziś będzie łatwiej

Masz szczęście, że mąż czuwa!!

Wszystkiego najlepszego!Z B mamy rocznice pierwsza bycia razem.ale szkoda że jest daleko ode mnie.![]()
![]()
a tak przy okazji to ja ostatnio uwielbiam oliwki. Przez 31 lat jak zyje na tym swiecie nie cierpialam ich. Nawet z pizzy wydlubywalam. Bylismy 2 razy na wakacjach w Grecji i tam nawet nie sprobowalam. Wiem ze glupia jestem, takie prawdziwe greckie oliwki pod dostatkiem a ja nawet jednej nie tknelam.
Az do ubieglem roku i wakacji w Hiszpanii. Poszlismy w wolnym czasie na wycieczce fakultatywnej na pizze i do piwa jak czekalismy podali nam talerzyk oliwek w takiej zalewie z czosnkiem. I mysle nie no, byc w cieplym kraju i nie sprobowac oliwek to grzech. Wzielam jedna a potem juz sie nie moglam oprzec bo byly pyszne.
Kiedyś rodowity Grek powiedział mojej koleżance, że oliwki zaczynają smakować po 20 sztuce. Może coś prawdy w tym jest ;-)
Chociaż mi się wydaje, że ja je lubię już od pierwszej.

mimii
Witam dziewczyny już po powrocie do domku :-) Pomimo, że pogoda nie dopisała to jestem zadowolona z wyjazdu :-)
Ale przyznam szczerze, że tego wątku z całego tygodnia jest chyba niewykonalne
ale od teraz obiecuję być na bieżąco. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i ten tydzień minął Wam spokojnie. Zmykam teraz do obiadku i życzę jak najbardziej udanego dnia :-)
Ale przyznam szczerze, że tego wątku z całego tygodnia jest chyba niewykonalne
ale od teraz obiecuję być na bieżąco. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i ten tydzień minął Wam spokojnie. Zmykam teraz do obiadku i życzę jak najbardziej udanego dnia :-)Mama-1222
Wdrożona(y)
Ja miałam średnią noc. Taki mnie skurcz w łydkę złąpał że wrzeszczałam jak waritka. Co za ból. Do tej pory miałam w tym miejscu co kilka dni taki lekki jak nogę rozprostowałam a dzisiaj masakra. Łykam magnez 3x dziennie przeciw skurczom.
Podobno są jakieś ćwiczenia przed snem i wtedy nie ma tych skurczy. Ktoś wie gdzie znależć?
Mnie dziś mąż zabiera do kina na film Prometeusz. Tzn. bardziej siebie zbaiera niż mnie ale chociaz z domu ise wyrwę. I może film będzie ok. No i w galerii jest Smyk.
Podobno są jakieś ćwiczenia przed snem i wtedy nie ma tych skurczy. Ktoś wie gdzie znależć?
Mnie dziś mąż zabiera do kina na film Prometeusz. Tzn. bardziej siebie zbaiera niż mnie ale chociaz z domu ise wyrwę. I może film będzie ok. No i w galerii jest Smyk.
Tak ale oby dwa suwaczki są z innych stron i właśnie oby dwa liczą inaczej , tak czy owak bardziej wierzę lekarzowi niż suwaczkom :-) bo skoro ty masz 29tc i 6 dzien a ja 30tc i 1 dzień to jakim cudem zostało nam 73 dni?
krak dzięki wyręczyłaś leniwca z szukania;-)
a ja chyba wiem dlaczego, mamy rok przestępny i niektóre kalkulatory internetowe wariują
ja też mam kryzys internetowy, a do tego ósemkę w nataciu od 3 dni czyli ząbkowanie na całego
Anć - przysznie wygląda ten makaronik, muszę sama taki zrobić
reklama
Mallinowa_Paula
Mimii witam ponownie :-)