Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ależ dzisiaj dostałam w dupsko od mlodego... prawie caly dzien placz dziki ;// dawalam cyca, mieszkanke, koprową herbate nic... wkoncu wlozylam gicerolowego czopa bo od 3 tygodni problem z kupka i zrobil zbita smierdzącą lekko zieloną kupe... ale podobno przy mieszanym karmieniu moze sie zdarzac....poza tym co chwila bąki a kazdy bąk to ryk
.
Dorota..łacze się w bólu, moja kupkala dotychczas 3 razy na dobe, a od 11 dni robi co 3 dni
chuste polecam. Spi w niej jak zaczarowana. Pragne zaznaczyc ze usilowalam dawac smoka. Za nic nie chce go ssac. Jeszcze gorzej wrzeszczy.:-)
tez sie zastanawiam na chusta, ale nie wiem jak potem wkladac dziecko ..boje sie, ze wypadnie zanim sie porządnie zamotam. A smoczka tez nie chce
DOrota, ja jade 18 sierpnia do Bialogory- bylam tam w zeszlym roku i nie dyskotek i mlodzieZy. Typowo rodzinna miejscowkaa my dalej walczymy. Mloda na badaniu wagi itd. Z uwagi na chorobe L dzisiaj nie szczepimy.
Avo- czy moge prosic o konkretny namiar? Masz sprawdzona kwatere, pensjonat etc?
I trzymam za wyzdrowienie córeczki &&&&&&&&&&&