anioleczek12341
Fanka BB :)
M niestety nie mamy żadnego dodatkowego ubezpieczenia. Maż ma tylko grupowe w pracy ale nie wiem czy tam jest tez cos z tytułu urodzenia się dziecka... Bedzie musiał sprawdzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My na szczęście oboje jesteśmy ubezpieczeni, tylko że becikowe itp powinno być przed rozwiązaniem wtedy przecież najwięcej wydatków
jeśli chodzi o ubezpieczenie grupowe to karencja na wszystko za wyjątkiem urodzenia dziecka jest 6 miesięcy od przystąpienia do ubezpieczenia, a na urodzenie 9 miesięcy. Jeśli chodzi o urodzenie dziecka to do niedawna karencja była też 6 miesięcy. Nie wiem czy istnieje jeszcze ubezpieczyciel który ma karencje 12m.Qrcze dziewczyny a jak ja byłam ubezpieczona a na czas wychowawczego byla przerwa w płaceniu to jak to jest liczą mi jako nowa umowę? Od dnia powrotu czy mam ciągle liczone od dnia podpisania deklaracji, martwe się że mi nie wypłaca:/
dla rodzin z 2 dzieci ma zostać po staremu a dla rodzin z większą liczbą maja byś większe ulgi