reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aljenka, dzięki wielkie za wskazówkę!
To samo z dawkowaniem esputiconu - niby jest napisane, ze tylko 1-2 krople dla takich dzieci...błagam...to nic nie daje...a przynajmniej nie taką ilosc gazów jak u mojego małego...nawet pani doktor, ktora robiła mu usg brzuszka pytała, czy i jak on sobie radzi z tak dużą iloscią gazów :baffled: no własnie średnio sobie radzi :-(

reklama
pisałyście o ślinie-kiedyś - mała też zaczęła i do tego ma duży język/podejrzewali macroglosie ale wyniki ok/ i to był najprawdopodobnie powód teraz ani smoczka ani butelki tylko mój cyc i tak się kręci masakra a i jeszcze muszę przerywać karmienie żeby odpoczęła i czyść nochala co chwila żeby w razie mogła powietrze łapać nosem.

Na jakiej podst. podejrzewali? Kurcze moja ma tez stosunkowo duzy język

dziewczyny, ratunku...strasznie wypadaja mi włosy:szok:, bede lysa za moment. jak to dlugo moze trwac?

Witam.

Ja jestem na wojennej ścieżce z mężem na temat chrzcin. W końcu stwierdziłam, że nie będę się denerwować i jak pójdzie do księdza to wtedy ochrzcimy. Jak dla mnie może być nawet na Boże Narodzenie. Mam wybranych kilka opcji ubranek:)

Moj też łapki w dziobie:) Przeważnie jak głodny jest.

Addiena- mi też wypadają masakrycznie. Na 5 września umówiłam się na dekoloryzację. Nie wiem czy nie zrezygnować, bo to jeszcze je osłabi... kurcze...

U mnie też masakra z włosami :-:)-:)-(
Myslicie, ze podciecie moze zatrzymac te wypadanie???
Bierzecie jakies suplementy?

Addiena- mi też wypadają masakrycznie. Na 5 września umówiłam się na dekoloryzację. Nie wiem czy nie zrezygnować, bo to jeszcze je osłabi... kurcze...

Ja dzis kupilam suplementy bo sie przerazilam, przy myciu 3 garscie wlosow wyrzucam do kibla ....masakra.
Podciecie nic nie da, ja mam dlugie i zal mi bardzo. Orientujecie sie czy to wypadanie ma zwiazek z karmieniem, czy hormonami? Kiedy przestana wypadac?

Właśnie jesteśmy na spacerze, a po drodze zrobiłam zakupy i - wstyd się przyznać- po raz pierwszy kupiłam lody grycan o smaku cafe latte i . . . oszalałam. Są BAJECZNE! Mówiłyście że są pyszne ale nie ostrzegałyście że aż tak! ;) No to dzisiaj żegnaj dieto

My chrzcic bedziemy na Boze Narodzenie bo dopiero z P na dluzej bedziemy. W prawdzie bedziemy w PL we wrzesniu ja na 3tyg ale P tylko na weekend a mamy inne rzeczy do zalatwienia wiec Alijenka nie bedziesz ostatnia :-) Informacja o chrzcie raczej bedzie ustna nio chyba ze zrobimy jak Klusia i wydrukujemy sami zaproszenia ze zdjeciem na pamiatke. U nas bedzie bardzo mala impreza bo ok 10 osob tylko dziadkowie, chrzestni, prababcia i my.

Tesciowka juz poleciala.

Szkrab spi a ja sie zastanawiam co jej dolega bo ostatnie 3nocki budzi sie co 2,5 - 3 h i budza ja gazy :-( Diete trzymam wiec nie wiem o co chodzi. bylo juz tak ladnie po kapieli o 19 pobudka o 00:40 a pozniej o 5 a teraz cos sie pozmienialo, moze wizyta tesciowej? zobaczymy czy sie cos zmieni.

Mlodak- daj znac jak rozmowa

reklama
Witam :-)

widzę ,że znów na tapecie temat chrzcin :-)

nam w końcu udało się znaleźć chrzestną :-D i chrzcimy 1 września w sobotę :-) tylko najbliższa rodzina , zaproszenia ustne :tak:

co do problemów z brzuszkiem to mały dostaje biogaje ,zlecona przez lekarza na zielone kupki :-) kupa bez bólowa z reguły raz dziennie, czasem dwa razy :-)

Do góry