reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto to powodzenia i kciukasy wielkie na zdrowie;-)

No cóż, pisać tu czy nie.
troszkę rozumiem rozczarowanie dziewczyn niezaciążonych. Tyle tematów o szykowaniu się do porodu, do pojawienia się maluszka upragnionego na świecie. Nic więc dziwnego, że inne dziewczyny są troszkę rozczarowane takimi tematami. W końcu same chciały byśmy być już w ciąży i czekać na dziecko.
Jakoś się trzymać trzeba razem, przecież tytuł wątku mówi sam za siebie!

Ja się trzymam pomimo kilku lat starania o dzidzię. Z miesiąca na miesiąc wychodzą coraz to nowe przeszkody ale daję radę i nie straciłam nadzieii.
Nadzieja matką ....... i tego się trzymam:-) To mi daje siłę:-)

& dla wszystkich powodzenia i głowa do góry:-)

reklama
A ja mam pierwsza wizyte w klinice na 3 wrzesnia. eM nie moze ze mna pojsc, bo go nie bedzie, ale innym razem to juz musowo.
Jestem ciekawa co mnie tam spotka. Moze jest sens zrobic najpierw IIU?

Milego dnia

Zuzanka, no hybryda ani malowanie nie jest przeciwwskazaniem przy ciąży,:sorry: ale akryl trochę śmierdzi, więc są różne opinie, ale moje koleżanki normalnie pracowały w ciąży, w zeszłym roku jedna u mnie zaszła, pracowała do 8ego m-ca i też w porządku...Taka robota.:cool:

A do porodu to robimy tzw manicure i pedicure porodowy..hehehhehehe:-), tzn przezroczysta baza, biały cieniutki paseczek frencza i top coat, o to lekarze się nie czepiają, bo widać płytkę paznokcia.

Ani@k wszystko zależy od pazura i materiału, którym wykonują tego frencha. Ale mówię, jak Twój pazur jest trochę lichy to też gorzej się wszystko trzyma.

Ja też PRL robiłam zawsze 3-5dc i również marzyłam o blizniakach. (Tak w ogóle to zaskoczyły mi dwa jajka,bo byłam po Clo, ale tylko jedno się rozwijało, bo ginka na pierwszym USG mówiła).
A u mnie prolaktyna sięgała liczb trzycyfrowych, pielęgniarki z laboratorium pytały, czy jestem w ciąży, czy karmię. Masakra jakaś. Tez Bromek mi pomógł.

Kasica, to Ty taka mała Geslerowa jesteś... takie arzace robisz ;-);-) Ja dziś robie na obiadek kurczaka w sosie z śmietanowym z kurkami.mniammmm

Aleksis, według mnie warto zrobić IUI, no chyba, że już kilka razy miałaś. Ale jeśli nie to warto, ja jestem tego przykładem. Starań 2 lata, a IUI za pierwszym razem wyszło, zdziwko mnie trochę chapło.:-D

Ostatnia edycja:
Aleksis a byla w ciazy z ktoryms jak usuwala? Mysle, ze jest sens zrobic IUI:tak:

Chyba przed ciaza, ale bez tarczycy zaszla, a ja wszystko mam- i tarczyce i sprawne jajory i dooopa

Nie martw sie, ja bym to jeszcze skonsultowala z jakims dobrym lekarzem w PL. Przeciez to nalezy na spokojnie rozwazyc. Pospiech to zly doradca.
Widzisz, mojego püostraszyli ze rak, a potem nie bylo raka.

reklama
Do góry