reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Delwer, no ja nie chciałam pisać postu pod postem ;-):-D
ale już dziś w galerii naskrobałam ;P
Jest szansa, że będę mieć rude dziecko :szok: tego się raczej niespodziewałam, hehe :-D:-D:-D

reklama
i ja się witam w ten ponury dzień :-)
Rysica a czemu myślisz że będzie ruda? jeszcze chyba jest czas na zmiany :sorry2:
Viola leżaczek powinien być używany od około 3 m-ca a huśtawka od około 6 bo chodzi o mięśnie i kręgosłup :tak: ale wiadomo że mało kto tyle czeka ;-)

Kasiu - napisałam, że jest szansa ;P Mój mąż jest rudawy na skroniach i ma rudawą brodę a jego brat cioteczny jest rudy ;P Ja wiem, że jeszcze jej się może kilka razy zmienić kolor włosów, ale fajnie by było, gdyby była ruda ;)

Jasiek to głowę trzyma sztywno jak go noszę już bardzo ładnie, ale nie chce leżeć na brzuchu i w tej pozycji nie chce jej podnosić, tylko wyceluje tak, żeby rękę można było do buzi wsadzić i tak się układa. A co do noszenia w pionie to jak byliśmy na szczepieniu w 6 tygodniu to nam pielęgniarka pokazała pozycje do noszenia i właśnie w pionie - tak przodem do kierunku jazdy oparty plecami o mnie - powiedziała że tak się asekuruje kręgosłup....

Widac ze weekend :-D

Madzia- kondolencje, niestety wiem przez co teraz przechodzisz :zawstydzona/y:
Pamka- moja rowniez tak jak i u dziewczyn trzyma glowke sztywno jak sie ja nosi czasem tylko pokiwa, noszona i odbijana jest od porodu na ramieniu i od samego pocztku w tej pozycji trzymala glowke co bylo dla mnie zaskoczeniem :szok:
Ja biore caly czas witaminy dla kobiet karmiacych piersia i jak na razie wloski sie trzymaja :tak:
Rysica- podziwiam ze chcesz miec rude dziecko, z podstawowki pamietam, ze takie dzieci mialy zawsze przechlapane ale moze to sie juz zmienilo. Ja sie wlasnie obawiam, bo mojej cos sie rozjasnily ja w prawdzie jestem szatynka ale maz ciemny blondyn, mam nadzieje,ze to sie jeszcze zmieni bo chce miec czarnulke :-D

a my wczoraj ciezki dzien i noc nie wiem czemu ale niunia budzila sie co 2,5h a w ciagu dnia nie chciala spac. A teraz spi i co chwile sie budzi jak tylko smoczek jej wyleci :zawstydzona/y: zalamka:zawstydzona/y:

Jeszcze jedno chciałam napisać- gdyby nie to, że włosów na głowie mam dużo to już bym łysa była. Można łykać jakieś specjalne wit na włosy podczas karmienia?
W sumie nigdy się włosami nie przejmowałam, przed ciążą obcięłam kucyk i miał 55cm- tak go z lenistwa zapuściłam sprzedałam go za okrągłą sumkę bo ważył 250g a szkoda było tak po prostu wywalić. Teraz mam 1/3 mniej włosów na głowie:szok:

A ile po porodzie zaczęło Ci się to wypadanie??? Bo jestem obecnie 10 tyg po i na razie nic nie leci, ale się boję, że się zacznie. A niestety nigdy tak gęstych włosów nie miałam jak teraz.

Madzia - to straszne. Bardzo mi przykro!!! :(((((

Mi od 1.5 tygodnia też lecą wlosy na potęgę... dziennie wypadaja miliony :( są na poduszcze na ziemii...na mnie i ciagle sciagam jakies z malego ;/// a jak sciagam gumke to zanim dojde do gumki to musze ja obskubać z wypadnietych wlosow...
Zawsze jadlam merz spezial - na WLOSY SKORE I PAZNOKCIE ( kuracja na miesiac to jedno opakowanie ok 46 zł u mnie <ale w superpharmie czesto w promocji ) i mialam super wszystko i teraz lekarza powiedzial ze tez to brac- wiem ze moja szwagierka to brala i jej sie po ciazy polepszylo jak juz zaczelo sie psuc.... no i uzywam odzywke na wypadajace wlosy... na efekty czekam!

Widac ze weekend :-D

Rysica- podziwiam ze chcesz miec rude dziecko, z podstawowki pamietam, ze takie dzieci mialy zawsze przechlapane ale moze to sie juz zmienilo. Ja sie wlasnie obawiam, bo mojej cos sie rozjasnily ja w prawdzie jestem szatynka ale maz ciemny blondyn, mam nadzieje,ze to sie jeszcze zmieni bo chce miec czarnulke :-D

a my wczoraj ciezki dzien i noc nie wiem czemu ale niunia budzila sie co 2,5h a w ciagu dnia nie chciala spac. A teraz spi i co chwile sie budzi jak tylko smoczek jej wyleci :zawstydzona/y: zalamka:zawstydzona/y:

Oj a czemu nie ;) Takie ciemno rude włoski są cudne :) o takie na przykład :
1808767_ruda-i-wredna.jpg
a jak fajnie na takich włosach wyglądają pasemka delikatne :)
ja zawsze chciałam mieć rude ;) i kiedyś na rudo farbowałam, ale strasznie szybko było mi widać odrosty ;)

reklama
Do góry