• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

kati - ja dzis nie moglam sie tez zwlec z łózka.. no normalnie krzycze przez cały dom... Benio baw sie kocykiem bo mamusia śpi :-D a od września pobudka przed 7 żeby ogarnąc chłopaków i zeby wypchnąc ich do żłobka, pozniej praca i o 14 odbiór latorośli, szybka podmianka z nianią i back to work :szok: to bedzie szalony czas !

doris - ale sie wywakacjowałas ! a męzuś co odpoczywał od was? ;-)

Zołzik
- co u Ciebie ? :)

Madziolka - trzeba zbadać na w razie czego :) :tak: będzie dobrze a lepiej że lekarz taki nadgorliwy jest niżby miał olać temat :tak: Ty jak jesteś w pracy to młoda z T tak? ja nie wiem jak sobie dam rade z Beniem w złobku już schizuje :baffled:

MamaMatiego, trasia, F-Y, moon, aestima - witajcie :D

no wreszcie mam chwilke w miedzyczasie :) :-D

u nas hmm sezon sie rozkreca - starzy klienci po wakacjach wracaja wiec super !

a u michała okazało sie ze głowny sponsor chyba nie ma kasy na sponsorowanie stowrzyszenia :( wiec prawdopodobnie znów pojdą etaty... :dry: a cała firma to szefowa, michał i agnieszka... :shocked2:

raczej nie wierze ze ktos pozbył by sie michała bo za duzo tam robi i wie ale dupiasto ogolnie ze sponsorami ostatnio jest :-(

reklama
Cześć!
No niby wiem że lepeij zbadać nawet jeśli w zasadzie powinno być ok nic przeoczyc coś poważnego ale sama nazwa jest mało zachęcająca...

Doris hej :) kiedy wracasz do pracy?? Julcia pójdzie do złobka tak?

Kati ja też bym dziś zaspała bo Maja jak się obudziła to od razu pędzi do mojego telefonu który kładę przy łóżku a że byłam bardzo spiąca to pozwoliłam Jeje się trochę pobawic i jakims sposobem cwaniara wyłaczyła mi budzik :P

Ironia tak, Maja siedzi z T codziennie. Teraz póki jeszcze są wakacje to wpadała do nich siostra T i się bawiła z Mają albo brała na spacer ale od września idzie do szkoły (klasa maturalna) więc będą juz sami az ja wrócę z pracy

hihi madziolka to tak jak to nazwała moja ginekolog - ja tu widze klasyczną bezpłodność :-D:-D tak jakbym mogła mieć np hipsterską :-)

w tym miesiacu bede miała caly komplet badań błee :baffled: wiec kilka stowek z głowy :confused: no ale coś muszę zrobić bo nie mam sił na nic...nie dość że anemia to jeszcze ten pcos który mnie wykańcza :no:

madziolka - przeczytałam że maja idzie do klasy maturalnej ! :-D

hej wszystkim
kati to i tak byłas minute przed, dobra jestes :-)
czy u twojego Mateuszka ten skok rozwojowy totylko budzenie sie w nocy czy tez marudzenie, złoszczenie się i ataki histerii?

Madzioolka zrobisz to badanie i bedzie miała pewnosc ze wszystko jest ok, a ironia ma racje lepiej ze lekarz zleca badanie niz miałby to olac
to twoja Maja córunia tatusia, skoro pod jego opieka

ironia to dobrze ze sezon w pełni i sprzedaz idzie

Doris chyba sie wywakacjowałas? Ty co roku masz takie intensywne wakacje?

czy tylko ja nadal zostaje na wychowawczym w domu i nie wracam do pracy? :confused:

gdzie reszta dziewczyn?

edit
ironia jaki pcos? jakie badania bedziesz robic?

Ostatnia edycja:
Ironia przyzwyczaisz się do nieobecnosci Benia choć pewnie trochę to potrwa
Madzioolka Mateusz też telefonowy ale wie, ze mojego nie może - po akcjach telefonowych - zadzwonił pewnego razu do mojej przyjaciółki, a sygnałów powysyłał że hoho nawet do mrsmoon kiedyś :-) ale za to tel M. to dostaje zawsze - tatuś taki dobry:dry:
Mamo Matiego wszystko na raz - cały wachlarz :dry:budzenie sie, akcja mama, złoszczenie i przede wszystkim był MARUDNY na maksa, do tego dochodzi nie jedzenie...
A co do powrotu do pracy hmmm Adariel chyba jeszcze nie wraca ale nie jestem pewna, larvunia póki co nie ma i jeszcze ktoś ale z pamięcią słabo...

mamaM - no troche tego mam :

same badania 150

fsh
lh
estradiol
testosteron
prolaktyna
prolaktynapo obciazeniu metoklopramidem

:baffled:

potem wizyta u ginekologa kolejne 150 i pewnie juz jakies leki :no:

ale jesli to ma mi pomoc to jestem za :) dzieci poki co nie planuje wiec moge zajac sie swoim zdrowiem :tak:

Hejka,
Ja mam od wcoraj lapka w naprawie więc komp tylko w pracy. W ziwązku z tym zajęłam się pokojem Młodej i Jej wyprawką - gdzies tam już migocze światełko w tunelu w tych tematach :-p
Zdrówka dla wszystkich.
Kati83 - szacun :cool2:
Ironia - dlaczego żłobek do 14 a potem opiekunka ?

to twoja Maja córunia tatusia, skoro pod jego opieka
Oj tak, w 200% :-)
T mi właśnei napisał że Maja chodzi, mówi "buzia" i cały czas chce się z nim całować :-D

Kati Maja miała przez miesiąc ponad zakaz dotykania jakiegokolwiek telefonu po tym jak obsliniła mój i przez miesiąc wysychał a ja byłam bez tele. Teraz juz czasem Jej pozwalam bo nei bierze do buzi zazwyczaj a śmiesznie mówi "halo" albo "ola" i różne tego odmiany, poza tym ten z budzikiem to mój słuzbowy i w razie czego dostanę nowy :P

Ironia dobre :-) do maturalnej to jeszcze nie :), na razie zbieram informacje i opnie o przedszkolach u mnie :)

Młoda to Córunia Tatunia z wyglądu... :-) A propos widziałam sie dziś na chwilkę z Nutrią - wygląda k w i t n ą c o :tak:, zupełnie nie wiem jak to robi.... ?

Ostatnia edycja:
reklama
forever przez pierwszy tydzien nie chce go dawac na pełny etat :)

planuje od 7.30 do 10 w poniedziałek

a pozneij 8 do 14 i ja bede go odbierac i do domku siuuu - ale jeśli bede miała dużo pracy to "zamówie" sobie nianie jeszcze na chwilke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry