ironia
Mamusia Benia
kati - ja dzis nie moglam sie tez zwlec z łózka.. no normalnie krzycze przez cały dom... Benio baw sie kocykiem bo mamusia śpi
a od września pobudka przed 7 żeby ogarnąc chłopaków i zeby wypchnąc ich do żłobka, pozniej praca i o 14 odbiór latorośli, szybka podmianka z nianią i back to work
to bedzie szalony czas !
doris - ale sie wywakacjowałas ! a męzuś co odpoczywał od was? ;-)
Zołzik - co u Ciebie ?
Madziolka - trzeba zbadać na w razie czego
będzie dobrze a lepiej że lekarz taki nadgorliwy jest niżby miał olać temat
Ty jak jesteś w pracy to młoda z T tak? ja nie wiem jak sobie dam rade z Beniem w złobku już schizuje 
MamaMatiego, trasia, F-Y, moon, aestima - witajcie
no wreszcie mam chwilke w miedzyczasie

u nas hmm sezon sie rozkreca - starzy klienci po wakacjach wracaja wiec super !
a u michała okazało sie ze głowny sponsor chyba nie ma kasy na sponsorowanie stowrzyszenia
wiec prawdopodobnie znów pojdą etaty...
a cała firma to szefowa, michał i agnieszka...
raczej nie wierze ze ktos pozbył by sie michała bo za duzo tam robi i wie ale dupiasto ogolnie ze sponsorami ostatnio jest :-(
a od września pobudka przed 7 żeby ogarnąc chłopaków i zeby wypchnąc ich do żłobka, pozniej praca i o 14 odbiór latorośli, szybka podmianka z nianią i back to work
to bedzie szalony czas ! doris - ale sie wywakacjowałas ! a męzuś co odpoczywał od was? ;-)
Zołzik - co u Ciebie ?
Madziolka - trzeba zbadać na w razie czego
będzie dobrze a lepiej że lekarz taki nadgorliwy jest niżby miał olać temat
Ty jak jesteś w pracy to młoda z T tak? ja nie wiem jak sobie dam rade z Beniem w złobku już schizuje 
MamaMatiego, trasia, F-Y, moon, aestima - witajcie
no wreszcie mam chwilke w miedzyczasie

u nas hmm sezon sie rozkreca - starzy klienci po wakacjach wracaja wiec super !
a u michała okazało sie ze głowny sponsor chyba nie ma kasy na sponsorowanie stowrzyszenia
a cała firma to szefowa, michał i agnieszka...
raczej nie wierze ze ktos pozbył by sie michała bo za duzo tam robi i wie ale dupiasto ogolnie ze sponsorami ostatnio jest :-(
no ale coś muszę zrobić bo nie mam sił na nic...nie dość że anemia to jeszcze ten pcos który mnie wykańcza