reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

Dzień dobry brzuchatki :-)

Ja nareszcie dzisiaj w domu bez żadnych wyjazdów :tak:

Mąłe porzadki w domku dzisiaj mam w planie i reszta dnia na leniu******
Miłego dnia i weekendu życzę

A i witam nowe mamuśki

reklama
Ale macie sny dziewczyny. Mi sie już kilka miesięcy nic nie śniło.:-(

Dziś lepsza noc. MAła schyba mi się obniżyła bo ciśnie non stop na pęcherz i w pachwinach mnie boli.

Pół nocy lało teraz też pada. Muszę wietrzenie ekstar zrobić bo jakoś duszno mimo otwartch okien.
Ja wczoraj też dostałam próbki z Jonsona.

Jestem zła bo ZUS nadal nie przelał mi kasy za chorobowe. Już drugie zwolnienie dałam 14.08 a kasy za pierwsze brak. Konto juz prawie puste, a męża wypłata dopiero 10. CHyba do nich przedzownię. Albo w tego totka zagram.;-)Chyba przegapiłam jednak kumulację:zawstydzona/y:

W Rossmanie jest promocja na NIvea i BAby dream. Sory że tutaj.

Witajcie,

Ja juz wczoraj nie zagladalam bo wybralismy sie do Ikea,poogladac kuchnie a wyszlam z 1000-cem bardzo potrzebnych rzeczy:-DMoj m skwitowal ze ja po prostu nie moge tak z pustymi rekoma z zakupow wrocic;-)Ale kuchnia juz wybrana tylko trzeba pozalatwiac formalnosci bo wczoraj bylo za pozno,m stwierdzil ze sie zaplacze jak mu przyjdzie kuchnia wszystko w czesciach a on bedzie musial to skladac, ale moze wezmie kogos do pomocy.

Pasja
witaj:-)

Nikamo
te obiadki to wlasnie z polecenia mojej mamy zeby panom dogodzic, a ze to znajomi rodzicow to sie zgodzilam myslac jednoczesnie ze moze si szybciej uwina z praca jak nie bede jezdzic sie karmic.

Azorek84 to polscy fachowcy a piwko juz nie bedzie po tym jak m stwierdzil ze to wszystko co przywiozlam ok 15-stej juz o 18-stej nie bylo 6 butelek a przerwy na papierosa byly coraz dluzsze:no:Ja swojemu tez musze kanapki do pracy robic bo go nikt nie karmi.

Malenstwo to dobrze ze dzidziusiowi sie nie spieszy, ale juz powolutku mozesz zbierac zapasy bo potem wszystkiego brakuje, ja bynajmniej dopakowalam torbe

Charlois koniecznie idz do poloznej lub do lekarza, u Was dziwna ta sluzba zdrowia i co to za przyjemnosc z ciazy jak czlowiek ciagle w strachu:no:a na dodatek nie moze na opiece lekarskiej polegac:-(

Mama moj m nie nalezy do obrotnych ale musi dac sobie rade ja to co trzeba spakowalam a potem musi znalesc i koniec

Malinowa Paula kciukasy zacisniete:tak:

Ile moglam nadrobilam ale produkcje macie szalona, ja dzis sie wyspalam bo bylo chlodniej. Napewno sie naraze zwolenniczkom lata, ale juz tesknie za jesienia nie tylko z powodu ciazy i goraca ale to moja ulubiona pora roku:tak:

Witajcie brzuchatki :-)

Paula - ani mi ani Tobie wygrana nie przewróciła w głowie, bo nie padła :-)

Mina - super, że fajnie spędzacie czas z synkiem, ja nigdy z Maja nie rozstawałam sie na tak długo, max to 3-dniowe szkolenie a i tak ciągle na telefonie siedziałyśmy :-)

ja zaraz pędzę do sklepu po flamastry i gumkę dla mojego przedszkolaka :-)

witam sie z rana juz mam pozamiatana podloge (kot testowal czy nowy zwirek fruwa tak samo jak ten obsikany;-)) garki pomyte bo wieczorem to mi sie nie chce amelka nakarmiona wiec chwila luzu:tak:

Sonkaa no zerowka to juz wyzwanie trzeba byc dobrze przygotowanym:tak::-) chyba kazdy dziec tak przezywa bo w zerowce to juz sie jest taaaaaakim doroslym:-D

izabela no ja mysle ze sie panom fachowcom skonczy piwkowanie to wogole jest dla mnie dziwne ze jak to ...przyszedl i piwo dostaje baaaa czasem sa natyle walnieci ze sami pytaja czy jakies piwko sie znajdzie:crazy:

majeczka to mialas sen ...ja to bym wstala bardziej umeczona chyba niz po maratonie:baffled:
emotion mi juz druga noc z rzedu sni sie porod.....dzis jakos tak budynek szpitalny jak szkola plus w piwnicy (gdzie w szkole z regoly szatnia byla) byl bar !! taaaak i ja ze skurczami szlam po meza a ten sobie siedzial z kolegami pil piwka i palil cygara:szok: hehehehe

ja w pon pierwszy raz zaprowadzam mlodego do przedszkola, tylko ze bez sensu ma bo ma normalne rozpoczecie roku szkolnego, i nie wiem w sumie nic czy mam juz mu rzeczy jakies przygotowac bo do szkoly- przedszkola nie idzie sie dodzwonic a wiadomosc o rozpoczeciu sms wyslali. Normalnie porazka, a w sumie nie bede duzo placic 20 zl.

dzis rano z bolem w podbrzuszu sie obudzilam, takim jak na o zarzylam nospe i narazie jest spoko, dobrze ze dzis ide do lekarza.

Azorek ja mialam wczoraj natchnienie na sprzatanie a dzis to mi sie nie zabardzo chce cos robic.

Witam "z rana" :-)
Ja dzisiaj się wyspałam za cały tydzień, ale dalej chyba się nie obudziłam, bo się snuję bez celu po domu. A tu podłogi trzeba odkurzyć, pranie zrobić, poprasować. Do kuchni nawet nie wchodzę, bo mnie osłabia, że muszę ją wyszorować. Dzisiaj mój mąż zostawił mi rano taki sajgon, jakby przyjęcie dla 20 osób tam robił. Nie wiem może też ma zawias, ale osłabiło mnie to i skutecznie odebrało chęć do czegokolwiek.

izabela ja też miałam zaprzyjaźnioną ekipę do remontu (koledzy męża) i poza kawą i herbatą nie usługiwałam im za bardzo. Na koniec jak już wszystko posprzątali zrobiłam grila i taką małą imprezkę, ale to raczej z uwagi na fakt, iż to naprawdę dobrzy koledzy.
Ale różnie to bywa. Moja teściowa strasznie skacze wokół robotników (i to całkiem obcych). Strasznie mnie to denerwuje szczególnie, że oni patrzą tylko kiedy by tu kawkę wypić zamiast robić. Albo ewidentnie psują, a potem teście sami wszystko po nich naprawiają. No ale cóż mogę na to poradzić?

Sonkaa poważna sprawa z tą zerówką. :-)Powodzenia w pierwszym dniu!

Dziewczyny co dziś na obiad?

reklama
hejka
u nas pochmurno ale taka pogoda mi się podoba. odpoczywam.

chociaz nie moglam zasnac to sie wyspalam

Pasja czyli z mały Twoje malenstwo jak na Twój tydzień?? czy ok??

Do góry