reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam,

Rysica- fryzurka naprawdę super. A Monisia- śliczna:)

Aylin- sukieneczka przesłodka.

Młodak-żeby Wam się tak ciągle układało. Może w końu zrozumiał o co Ci chodzi i zmądrzał :)

Klusia- ja też skorpionica:tak: Jak jeszcze nie byliśmy małżenśtwem i w samochodzie mąż powiedział do mnie podczas kłótki "zamknij się" to wysiadłam z samochodu i 3 dni się nie odzywalam. Telefonów nie odbierałam, do mieszkania nie wpuściłam więc do pracy z bukietem róż przyjechał przeprosić. No życie z nami nie łatwe, ale Oni mogliby być bardziej domyślni. Ja też swojemu muszę wszystko mówić, bo jak nie to stoi i czeka aż ja wszystko przyszukuję...

Muszę z pediatrą pogadać, bo mój jakoś nie chce tej główki podnosić. Dupkę i biodra podnosi, a głowy nie... kurde....

Czy któreś dzieciątko ma AZS???

no to mamy dzisiaj masakre ... o ile do poludnia bylo dobrze to po poludniu uffff ... dobrze ze maz z pracy juz wrocil to sie nim zajal bo ja juz odpadlam ... trzy tabletki na lepetyne i dopiero teraz zaczelo dzialac ... wracaja migreny ... mlody po tym jak chcialam go uspic przespal 15 minut w chuscie i do karmienia byl ryk jak 150, potem zasnal zaraz na mnie jak chcialam go odbic i tak spal 50 minut, a potem wszystko bylo ok i znowu ryk bo pewnie zmeczony no i teraz maz go usypial juz w chuscie ... musze w ktorys dzien zajac sie nauka spania bo zeswiruje ... pewnie dlatego nie chce spac tez w foteliku i tak ciezko mu zasnac jak sie wybudzi gdzies indziej bo sie do chusty tak przyzwyczail ... a myslalam ze nie bedzie az ak tragicznie :( lubie chustowac ale nosic caly dzien to tez za duzo

Mamy pierwszoklasistow - gratulacje dla uczniow no i dla was mamuski wytrwalosci zycze:tak:

Dziękuję kochana :sorry: Dzisiaj emocje sięgnęły zenitu i wzruszyłam się do łez - mój mały kurdupelek poszedł do szkoły :sorry: Czas tak szybko leci, że zaraz nasze maluchy podreptają z tornistrami, a my będziemy przeżywać, mam nadzieję że nadal wspólnie na tym forum :happy:

Ostatnia edycja:
Iwon jaki przystojny kawaler:)

Myślałam, że już się dziś pochwalę sukcesem w usypianiu, tak mało brakowało, ale zaskrzeczały papugi i już nie miałam serca go zostawiać....
Ale przynajmniej z jedzeniem nadal ok, co prawda dwie pierwsze porcje rano (koło 6 i 9) zjada nadal małe, ale wszystkie pozostałe już po 120 albo po 150...faktycznie pewnie był to skok - uff..dobrze mieć to za sobą.

Iwon - super kawaler:tak: ten czas ta szybko leci ze teraz to juz ci tylko pozostaje czekac az narzeczona do domu przyprowadzi:-D wiem to z autopsji ;-):-D moj jak poszedl do szkoly to juz miesiac pozniej pierscionek kupowal w sklepiku z pamiatkami:-D:-D:-D

Tak o tej ilosci karmien piszecie i u nas cos sie mlodej poprzestawialo :eek:
dzisiaj np. wstala 8.30 i od razu flaszeczka 130ml, potem o 1.30 zjadla 150ml, potem o 18.30 zjadla 90ml mleka i 40ml herbatki wypila no i okolo 22.30 bedzie ostatnie karmienie gdzies miedzy 180 -210ml czyli tylko 4 karmienia :szok: a to za malo jak na 2 miesiac:szok::eek::baffled:. i co tu tu o tym myslec:baffled:

Ostatnia edycja:
Myślałam, że już się dziś pochwalę sukcesem w usypianiu, tak mało brakowało, ale zaskrzeczały papugi i już nie miałam serca go zostawiać....

Spokojnie, nie tym razem, to następnym się uda ;)

Gkvip no właśnie w klasie Kornela będzie tylko 8 chłopaków, reszta to panny, więc już drżę ;-) W dodatku to jest szkoła muzyczna, a wiem z autopsji jak na małolaty działa "chłopak z gitarą" :-p;-)

reklama
My już po chrzcinach - UFF - było fajnie :D Monisia nie płakała, spała cały chrzest i później też była baaardzo spokojna i kochana :D Wszystko się udało :)
parę fotek(aaa i moja nowa fryzura :D teściowa mi zrobiła :D)
P9023113.JPG

P9023027.JPG

P9022968.JPG

P9023004.JPG

P9023116.JPG

i torcik :D
P9023080.JPG

Fryzurka bardzo ladna, w ogóle ładne zdjecia :-) Podoba mi się też twoja marynarka :-D, bardzo elegancka:tak:

Dziewczyny, od tygodnia nie gadam z mezem...zwariowac idzie, ale trzymam sie twardo, tylko zastanawiam sie czy ja czasem wogole nie zapomne jak sie mówi. Cały czas siedze sama w domu, a jak mam czas to klepie w klawiaturę...Niem mam kolezanek w miescie, wiec nawet nie mam z kim wyjsc...czuje sie uwięziona :sorry:

Tak tylko marudze, bo szlag mnie trafia, ale dla wlasnego doba musze byc twarda babką bo inaczej ...same wiecie

Do góry