reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka dziewczyny:-)
Ja w pracy siedzę, nie piszę teraz za dużo bo nie mam kiedy .Tydzień taki pracusiwy mam od rana do wieczora a dzisiaj maratonik 36 godzinek:wściekła/y:
Ale jak by co to podczytuję na bierząco:tak:

Przyznam się że ja nigdy nie testowałam ciążowo:no:
Zawsze przed @ mówię sobie :...Jeszcze jeden dzień jak małpa nie przyjdzie to kupę i zrobię...
Ale cholera zawsze przychodzi:baffled:

Ani@k jak spodkałybyśmy się wszyskie to niezła impra by była, oj dużo % by popłyneło:laugh2:

reklama
chyba że do sanek Julki doczepią kółka i Mumy pies Ją przyciągnie.. A4 - sanki na kółkach - będzie mu lekko szło.. ;-)

czyli okres mdlości masz już za soba??? a od kiedy zaczyna się parcie na pęcherz??? chyba po 30 tc????

Caterina no ja też tak mam, ale może czas wziąć byka za rogi??? pamiętam dobre stare czasy, jak jeszcze w moim domu wideo nie było..
zaczęłam zbierać kolekcję filmów na wideo..to chyba moją kochaną Mamę ruszyło isię kupiło wideomagnetowid.. czy jak to się tm nazywało.. może testy też tak zaczną 'magicznie' działać????

Ostatnia edycja:
czyli okres mdlości masz już za soba??? a od kiedy zaczyna się parcie na pęcherz??? chyba po 30 tc????
o rrany, nie mysle o tym:szok: mam nadzieje,ze u mnie bedzie inaczej :-D

caterina u Ciebie glut chyba zakonczyl dzialalnosc?? no i kobito nie zdazyłas złozyc formalnego zgłoszenia do końkursu:baffled: eeech nagroda Ci przemknęla kolo nosa;-):-)

Hejka

Piszę już trzeci raz i zjada mi posty :wściekła/y::baffled:
Teraz to już zgłodniałam i ja muszę coś zjeść;-)
Ale wrócę niebawem,
Miłego dnia :-)

hehe czyli Caterina pogrzebała swoje szanse na wygraną :-p glucior zniknął..

a ja za to chodzę dzie w dzień z aparatem pod pachą wyczekując na mojego pięknego dłuuuugaśnego glucika :-)

Caterina.. już dokładnie nie pamiętam zapisów regulaminu..ale z nosa nie można.. chyba że będzie czyściutki i gołym okiem nie będzie widać żółci vel czerni kóz..

Ostatnia edycja:
:oo: Cholera jasna a tak liczyłam na ten centymetr:-D
Nie w tym cyklu to może w następnym.
Albo gluta od kogoś pożyczę:eek:
A z nosa moze być ???

Jak z nosa to mój eM może Ci użyczyć:-D

U nas jesiennie. 20 stopni ale tego nie czuć. U mnie @ się ciągnie niemiłosiernie. Tylko wiecie co, w tym cyklu mam wrażenie, że krwawienie na podpasce miałam w dwóch miejscach:eek: Czyżby endometrioza:-( To chyba będę musiała powiedzieć lekarzowi. I co badanie drożności czy laparo? Wolała bym tego drugiego nie:-(

Hejka

Piszę już trzeci raz i zjada mi posty
realmad2.gif
baffled5wh.gif

Teraz to już zgłodniałam i ja muszę coś zjeść
wink2.gif

Ale wrócę niebawem,
Miłego dnia
biggrin.gif

ja to miałam wczoraj
realmad2.gif

Smacznego
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Jak z nosa to mój eM może Ci użyczyć:-D

U nas jesiennie. 20 stopni ale tego nie czuć. U mnie @ się ciągnie niemiłosiernie. Tylko wiecie co, w tym cyklu mam wrażenie, że krwawienie na podpasce miałam w dwóch miejscach:eek: Czyżby endometrioza:-( To chyba będę musiała powiedzieć lekarzowi. I co badanie drożności czy laparo? Wolała bym tego drugiego nie:-(

yyyyyy czekaj, se probuje wyobrazic- podpaske w dwóch miejscach:baffled:
a serio- pewnie Ci sie przesunela i podwójnie ślad markowałaś ;-):-)

o, Ani@k mnie uprzedziła

Muma zostaw se miejsce w brzucholu na pyszności, bo do kasicy jedziemy na wyżerke:-)

reklama
w dwóch miejscach to endo????:szok:
może się podpacha przesunęła..

Nie na pewno nie przesuneła. Było widać znaczącą różnicę krwawienia.

Tak czytałam, ze właśnie przy endometriozie komórki endo przenoszą się wraz z krwiobiegiem i mogą osiedlić się i rozwijać między innymi w jelitach i podczas @ wydostają się złuszczając tak samo jak @. A podejrzewałam swoje dolegliwości z tym związane ale teraz nabieram coraz większej pewności:-(

Do góry