Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy endometriozie komórki endo przenoszą się wraz z krwiobiegiem i mogą osiedlić się i rozwijać między innymi w jelitach i podczas @ wydostają się złuszczając tak samo jak @. A podejrzewałam swoje dolegliwości z tym związane ale teraz nabieram coraz większej pewności:-(
A z endometriozą to mam koleżankę w moim wieku, która 'wpadła' w poprzednie wakacje 

Także ja już mam kompocik od alex na blacie 
Nie zmarnuj najbliższych dni
&&&&&&&&&&&&&

i po niej już tylko czekamy na to aby Nas zakwalifikowali ,ale Pani A. powiedziała,żeby o to się nie martwić bo to formalność hura

:-) ale się cieszę ,,,przepraszam ,że od razu od siebie i o sobie ale z radości nie mogę się pozbierać 

a co jak się napijesz raz to bromek nie zaszkodzi 
ja przestałam ostatnio patrzeć na te moje gluty ,bo jak są potrzebne to ich nie ma a jak nie potrzebne to są 

czekaj jeszcze trochę a na siedząco będziesz spać i nie będzie Ci przeszkadzać nic ,chodź życzę Ci aby Oluś przesypiał całe noce eeeeeeeeee![]()
mnie boli w odcinku lędzwiowo-krzyżowym.. ale myslalam ze to brak profesjonalnego masażu.. miewam bóle menstruacyjne i bóle owulacyjne.. lekarz swego czasu powiedział że nie mam enodmetriozy...
Haszitka ja co miesiąc mam książkowe objawy ciążowe, no i napisane że może wystąpić krwawienie z odbytu..
no i żenależy poddawać się regularnym badaniom ginekologicznym.
kiedy masz teraz wizytę??? najlepiej aby to lekarz ocenił...