reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma :*********
Zuza
a ten Twój glut to jaki jest??? biały i jest go duuuużo????????

wczoraj zauważyłam że wino mi się marnuje, chyba dziś otworzę.. po drinku jeszcze mnie wielka wylewność złapie i powiem co o kim myślę i że wszystkich koffam i ze ten.. no..:zawstydzona/y:
Kok.o właśnie to chciałam napisac!!

Haszitka to teraz conajmniej 9 miesięcy będziesz musiała czekać + 7 miesięcy aby sen się spełnił.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja niestety o niczym innym teraz nie myślę jak o butelce wina..czerwonego..wytrawnego.. oooj już by mogła być godzina 'zero'

Ostatnia edycja:
reklama
No to będzie się działo wieczorem :-D

Ja póki co nie mam pomysłu na obiad... Jakąś rybkę bym zrobiła tylko , że nie mam ryb :-)
Może placki z jabłkami ?? Co robicie dzisiaj ??

Ani@k no taki lepki i duzio go troszku ale przed @ to chyba normalnie no to kochana napijemy się i tak jak kok.o mówi naklikamy co nam ślinotok alkoholowy przyniesie na jęzory :szok::rofl2::-)
kok.o już pochowane ładnie za witryną połowa jest szklana to tam trunki kolorowe ustawione lżejsze a reszta za drugą obudowaną i tam większe butle i mocniejsze :rofl2::laugh2:
Muma ja mam na dzisiaj sosik gulaszowy z makaronem :tak:

ja osobiście nic nie robię, dziś zamawiam żarcie :-)

a o 20 winkuję:-)

h,mmm a bromka przed winem czy po winie wziąć?????:confused2:

Muma :*********
Zuza
a ten Twój glut to jaki jest??? biały i jest go duuuużo????????

wczoraj zauważyłam że wino mi się marnuje, chyba dziś otworzę.. po drinku jeszcze mnie wielka wylewność złapie i powiem co o kim myślę i że wszystkich koffam i ze ten.. no..:zawstydzona/y:
Kok.o właśnie to chciałam napisac!!

Haszitka to teraz conajmniej 9 miesięcy będziesz musiała czekać + 7 miesięcy aby sen się spełnił.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja niestety o niczym innym teraz nie myślę jak o butelce wina..czerwonego..wytrawnego.. oooj już by mogła być godzina 'zero'

mogę czekać byle się spełnił, np w 2013:-D Fajny rok na urodzenie dziecka i spełnienie wszystkich marzeń. Jakby nie patrzeć to myślę, że właśnie w 2013 wszystkie moje marzenia zaczną się spełniać bo 13 zawsze była dla mnie łaskawa. Teraz mam wizytę 13-go...

No to będzie się działo wieczorem :-D

Ja póki co nie mam pomysłu na obiad... Jakąś rybkę bym zrobiła tylko , że nie mam ryb :-)
Może placki z jabłkami ?? Co robicie dzisiaj ??

Ja zupę śmieć ogródek plus lodówka z zamrażalką ale placki bym zjadła. Podrzuć troszkę:-p:laugh2:

:szok: muszę sobie ziół naparzyć.. bo za tydzień mnie szkolenie czeka 5 dniowe!!!!!!!!!!!!!!!! jak se w buteleczki ponalewam chyba się nie zepsują, co????

Zuza cza ustalić toasty, za wszystkie 13 Haszitki, za nasze 13, za spokojne ciąże naszych ciężarówek, za Kasicę aby dała radę na sobotę z żarełkiem (jak nie to zamówimy i przywiezie TEN dostawca, zobaczycie czy moje oko jeszcze sprawne;-))

Kok.o no jasne.. ziółka też 'przed' wypiję..co by w trakcie winkowania na stronę co chwila nie biegać

chyba mam zgagę.. ale na objawy ciążowe to chyba jeszcze za wcześnie, nie????

Ostatnia edycja:
13tki są spoko !!:tak: Mój związek z eMem zaczął się 13go, Jula zaczęła chodzić 13go, 2013 na pewno będzie lepszy niż ten cały euro2012:-p:tak:
A dokąd Ty Ani@k jedziesz na to szkolenie ??:-) Myślisz, że nie będą tam mieć czajnika z wrzątkiem ?;-) Przecież nie musisz opowiadać co to za mieszanka;-)

reklama
Do góry