reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza cza ustalić toasty, za wszystkie 13 Haszitki, za nasze 13, za spokojne ciąże naszych ciężarówek, za Kasicę aby dała radę na sobotę z żarełkiem (jak nie to zamówimy i przywiezie TEN dostawca, zobaczycie czy moje oko jeszcze sprawne;-))

Ale ciężarne to chyba soczkiem albo imbirkiem ten toast wzniosą:laugh2:

Ja dołączę się z sokiem z aronii a reszta może winkiem, bo mnie to przez te rożne dolegliwości na zdrowy tryb życia przestawiło i jakoś tak zostało że nawet alkoholu nie piję:zawstydzona/y::-p

reklama
kok.o bezbłędna jesteś w tych swoich tekstach:-D:laugh2:
Ani@k ja mogę za każdą okazję pić hehehe:-D:tak::-D:tak::-Da bromka jak jednego nie zjesz to chyba się nic nie stanie co??:eek:
Haszitka no to już jesteśmy czy:)ale będzie wesoło dzisiaj :D

Ostatnia edycja:
uuu Haszitka, to czas ten błąd naprawić i winkiem sie zalać;-):-)

a ja pewnie z mleczkiem :eek: dołącze.

zuza a zdradź,czy macie juz jakiś cynk z OA jesli chodzi o dzieciaczka? no bo w suwaczku masz "Myszke"...cos juz wiecie?:happy:

Ostatnia edycja:
eeeeetam Ani@k bedzie rozpowiadać, ze to ziółka na porost włosów pachowych:-D
i przed szkoleniem pachów nie ogolę co by pokazać że zioła działają :-)

Ja dołączę się z sokiem z aronii a reszta może winkiem, bo mnie to przez te rożne dolegliwości na zdrowy tryb życia przestawiło i jakoś tak zostało że nawet alkoholu nie piję:zawstydzona/y::-p

e no do 'zwierzeń' sok z aronii ale 'przeterminowany' się będzie tylko nadawał

Ani@k ja mogę za każdą okazję pić hehehe:-D:tak::-D:tak::-Da bromka jak jednego nie zjesz to chyba się nic nie stanie co??:eek:

też tak pomyślałam..

a ja pewnie z mleczkiem :eek: dołącze.

Kok.o a czy nie uwazasz ze z tym mlekiem jakoś tak blado bedziesz przy nas wyglądac??? może chociaz kakao sobie wsyp do mleka.. zawsze to inny kolor..:tak:

Muma a szkolenie nad samiuśkim Bałtykiem.. bedę bursztyny zbierac i se później nalewkę zrobię;-)

Ale mnie denerwuje na maxa ten rozłączający się net. jakieś durne zabezpieczenie, co by haker nie miał dostępu do kompa i ciągle jak tylko zniknę na parę minut to się rozłącza internet.

Jak sok z aronii ma być przeterminowany to mleczko by musiało być skwaśniałe i wtenczas może i by grało:-D

Dobra, ja zmykam.
PA

no mnie też jakoś 'wywala' dziwnie..:eek:
później się zawiesi wszystko i zanim się zorientuję muszę na nowo się logować..

reklama
Ani@k no jakiś dziwny ale nie mogę znaleźć innego żeby mi dni cyklu liczył??:confused2:

ja mam dzisiaj to samo z netem jakiś obłęd połowe rzeczy musiałam pozamykać bo mnie wywala ,albo zawiesza się i ...wrrr

Do góry