reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich :)

reklama
Muńka Ty mnie zawsze pocieszysz:)
Wiem,że w zasadzie i arytmia i migreny i mrowienia moga być od tężyczki, ale w sumie poza tezyczką mogę mieć cos jeszcze.....aaaaa ja i ta moja hipochondria:( do psychiatry też chodzę jakby co i leki dostałam, ale boje się ich wziąć jak przeczytałam skutki uboczne:(

moje upławy tez takie beżowe........

dzięki....

December ja bym brała na 74! Mój np. już teraz nosi kurteczkę w rozmiarze 68 :tak:

Muńka ten szczeniaczek fajny, ale na allegro kosztuje około 100 zł - strasznie drogo :shocked2:

Julek nadal śpi bez poduszki. A czemu ciocia zganiła za jej brak? Przecież się nie zaleca, dopiero chyba od roku czy nawet później..

Kurcze, dopiero teraz doczytałam o Kasi. Sama jutro idę na cytologię i teraz zaczęłam się bać. Mam nadzieję, że u Kasi wszystko będzie dobrze :tak::tak: Trzymam &&&&&&

Co do spania, to moj mały wrażliwy jest tylko jak w domu jest cicho, za to gdy szlifuję, wiercę i robię cokolwiek głośnego to mu to nie przeszkadza. To także dobry sposób na usypianie. Stawiam małego tak żeby mnie widział i zabieram się do roboty: maluję, tapetuję, szlifuję, opalam...patrzy tak na mnie, a jak mu się znudzi to zasypia..i hałas go nie budzi wtedy, ale jak leżę w łóżku koło niego i kaszle, to oczy od razu otwiera :-D

Ta żyrafa tez mi sie spodobała....cena mniej :baffled:

December, ja to małemu już wszystkie ciuszki na 6 miesiecy zakładam, bo te na 3 są za małe :baffled: Jakoś wolę kupić większe, niż w sam raz, bo zawsze wydaje mi się ze dłuzej pochodzi :tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki Munka nio ja wlasnie wszedzie ja klade na plasko i nie slucham "madrych " rad. Wogole ile to ja sie juz nasluchalamo ubieraniu mlodej, ze jej za zimno, zeby czapeczke, zeby ja przykryc itp. wrrrr...... ahhhh te przedpotopowe rady...

Fajny jest ten piesek w UK jest tanszy ale po angielsku a ja bym wolala po polsku :) chyba o niego bedze prosic w prezencie :)

Iwon- bo swoje dzieci tak kladla

Uciekam spacccccccc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.

Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich :)
74 bym brała sama kupiłam kombinezon teraz 3-6mies i jest akurat i starczy tylko na początek pewnie zimy :)

A co do spania małego to w dzień tv- radio leci gadam itp, ale wieczorem jak już uśnie na noc to budzi go nawet odgłos przekładania kartki w gazecie.

reklama
Ja mam podobnego miska, chicco, ale tez niestety gada po wlosku i angielsku :(
ale tam jest napisane ze od 6miesiaca, zreszta poki co misiek jest niewiele mniejszy od Julcia ;-)
Ale fakt, fajny wynalazek, mam nadzieje, ze sie bedzie nim bawil :tak: poki co go po trochu niupla ;-)

taki: | pink or blue

Ostatnia edycja:
Do góry