azorek84
mama Amelii 2009
no to sie wykapalam pomyslalam nad zyciem masa czopu wyleciala mloda cisnie na dol ze usiedziec nie moge ani ustac tak boli
jak ja nielubie takiego grzebania uhhhhhh wole skurcze
malzonek polazl na piwo i mowi ze sie nie bedzie nastawialna wstawienie alkoholowe bo jak sie okaze ze to ten weekend to on woli byc na trzezwo
no bo u nas teraz na weekendy to pelna mobilizacja musi byc hahaha jak pozwolone mam tylko w takie dni rodzic to kto wie

no na dzis byly 3 cc zaplanowane a kto wie ile sie wypakuje przez weekend co rusz ktoras skurczybyki ma albo czop odchodzi albo cos tak gryzie swedzi to nic juz nie wiadomo
na polepszenie wlasnego humoru postanowilam przegrzebac ebay za butkami jakimis
:-) tak sie kobieta pociesza a co:-)
jak ja nielubie takiego grzebania uhhhhhh wole skurcze
malzonek polazl na piwo i mowi ze sie nie bedzie nastawialna wstawienie alkoholowe bo jak sie okaze ze to ten weekend to on woli byc na trzezwo
no bo u nas teraz na weekendy to pelna mobilizacja musi byc hahaha jak pozwolone mam tylko w takie dni rodzic to kto wie

hahahah myslisz ze az takAzorek- teraz to boję się odchodzić od monitora, taki przepływ informacji mamy że pewnie o swoim porodzie też dowiem się z forum))
no na dzis byly 3 cc zaplanowane a kto wie ile sie wypakuje przez weekend co rusz ktoras skurczybyki ma albo czop odchodzi albo cos tak gryzie swedzi to nic juz nie wiadomo
na polepszenie wlasnego humoru postanowilam przegrzebac ebay za butkami jakimis
:-) tak sie kobieta pociesza a co:-)

co rok zaczynaja wczesniej