reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

jutrzenka powodzenia i cierpliwości życzę. Może jutro już będziesz wiedzieć na czym stoisz.

netika odbijecie sobie. Fajnie, że już masz dzidzię w domku. Ja też bym tak chciała, szczególnie po dzisiejszym dniu, gdy mała przekopała mnie jak worek ziemniaków.

Ale tatuś wrócił i jest jakby spokojniej. Nie wiem czy to siła sugestii czy naprawdę coś w tym jest :tak:

reklama
wernkika.. jak ja chodze to młoda się buntuje, brzuch mi się napina i wcale się nie uspokaja. Ciekawe po kim takie to zwiercone. :rofl2:

I dlatego napisałam "podobno" :)

Ale tatuś wrócił i jest jakby spokojniej. Nie wiem czy to siła sugestii czy naprawdę coś w tym jest :tak:

No i popatrzcie jaki tatusiowie mają różny wpływ na dzieci. Mój synalek od wczoraj normalnie aktywny, przeciąga się w te i wewte- magiczny wpływ tatusia? A może jednak ta ssugestia ma jednak coś na rzeczy :)

Esi - to zyczę udanego KTG i wizyty:tak: i oczywiście paciorka ujemnego...nie doradzę niestety jak uspokoić dziecko bo na moja nic nie działa - cały dzień się wypina i w nocy z tego co M. mi mówił też ;-)
Elutka - polecam się na przyszłość:tak: jak będziesz potrzebowała kiedyś żeby ktoś Ci smaka narobił to zgłoś się:-D:-D a żurek jeszcze jest wiec zapraszam:tak:
Netika - fajnie ze po wizycie teściów wszystko w porządku i nie wymęczyli Was za bardzo...a Szymek szybko wyzdrowieje i wrócą z mężem do domu - nie martw się...

Idę lulu bo padnięta jestem...DOBRANOC:-)

My dziś mieliśmy pierwszych gości - przyszli teściowie. Całe szczęście nie siedzieli długo, pooglądali wnuczkę, pozachwycali się nią i poszli do domu
Bardzo bym już chciała żeby Szymek wyzdrowiał i żebyśmy mogli wszyscy razem być w domku..
jak dla mnie to na gości za wcześnie...
&&&&&&&&& żebyście szybko byli wszyscy razem w domku

the_white_one Gratuluje :)

Ale wy sie kochane rozpisujecie :)
I widze ze w wiekszosci w jednym watku, a reszta juz zostaje nie ruszona :p

Ja dzis musialam jechac na wyprawe do miasta 'obok' [20-25 km] zdjac blokade z telefonu - bo siec zmienialam - a telefon chcialam miec swoj do ktorego sie przyzwyczailam.
I jak samozdejmowanie sim-locka trwalo 15 minut to ja sie olazilam z 3-4 godziny po sklepach :D Wiec dalej spacerujemy a mloda cosi sie nie zbiera na swiat:// Chyba mi sie przywiazala do pecherza :D

Jutro niestety leniwy dzien - w planach tylko kapiel [+woskowanie nog - jak podolam :p] A tak to caly dzien pod koldra i wygrzewanie - bo sie chyba mi znowu cos przyplatalo i gardlo boli, katar jest i temp 38 prawie.. :/ A dopiero co 2 tyg temu bylo to samo :/// Wiec ani nie ma spacerowania jutro - ani mycia okien :// No ale w sumie z drugiej strony to trochu odpoczne moze.

Dobranoc :p

Karola ty tu nie zapraszaj, bo ja jestem do wszystkiego zdolna :p
emotion pakuj się pod kołderkę i kuruj,herbatka z miodem i cytryną i duuuużo snu:)to chyba najlepsze lekarstwo. mojego męża też coś wczoraj brało, także sezon na choroby rozpoczęty.

Witam z ranka! Dzisiaj w krk piękny dzień, aż się chce wyjść z domu. Ale podobno od jutra ma być coraz gorzej. Gdzie te zapowiadane 30 st. na sobotę?
emotion zdrówka życzę. Zaaplikuj sobie herbatkę z cytrynką i wapno - mnie ostatnio coś brało i to mi pomogło. A poza tym tak jak mówi Elutka odpoczynek nie zaszkodzi.

Moja dzidzia dzisiaj dała mi pospać, poza tym powoli coś tam się wierci, ale to już nie jest takie szaleństwo jak wczoraj. Pewnie odsypia.

azorku a jak tam u CIebie z tymi skurczami i dolegliwościami? Uspokoiło się trochę czy dalej się męczysz? Weekend już niedługo, więc może się tym razem uda ;-)

Hej esi, a czy ty nie miałaś jechać na KTG dzisiaj?
Pogoda rzeczywiście fajna, trzeba chyba ruszyć swoje 4 litery i gdzieś się udać :)

reklama
dzień dobry..
jaka pogoda fajna? wstaje rano a tu taka mgła że świata nie widać.. dopiero teraz słońce nieśmiało wygląda.

Dzisiaj w planach wielkie NIC chociaż sterta do prasowania na mnie złym okiem łypie.. jak ładnie poprosi to się nią zajmę:-p
miłego dzionka

Do góry