reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja juz mam za soba ciezki dzień. wstałam rano, odprowdzilam dzieci, pojechalam na cmentarz, posprzatalam groby (mojej mamy i moich dziadków) pozniej pojechalam do księgarni Cyprianowi ćwiczenia dokupić i 40 minut do domku na pieszo:sorry2: Musiałam się wyładować bo wczoraj się pokłóciłam z P i od rana miałam straszny nastrój.

Biegun polnocny:-D..

a Mikołaj prezenty już pakuje czy jak ? :-D

reklama
Ja juz mam za soba ciezki dzień. wstałam rano, odprowdzilam dzieci, pojechalam na cmentarz, posprzatalam groby (mojej mamy i moich dziadków) pozniej pojechalam do księgarni Cyprianowi ćwiczenia dokupić i 40 minut do domku na pieszo:sorry2: Musiałam się wyładować bo wczoraj się pokłóciłam z P i od rana miałam straszny nastrój.

Biegun polnocny:-D..

Hahaha:-D.. No wlasnie, Mikolaj odkąd zaciazyl to ma wszystko gdzies..
I sily na nic.
Ale tropem Madzienki chyba zacznie cos działac pomału..

o matko....wyszłam z koleżanką na spacerek i dopiero wróciłyśmy...dwie godzinny nam się zeszło...teraz siadłam i nie wstaje...zjadłam już pączusia zakupionego po drodze...rosołek już grzeje się więc za chwilkę odzyskam siły...

a na dworze paskudna jesień...o nie, na taką nie zgadzam się....jest szaro i wilgotno....

śnieg...ooo Jula byłaby zachwycona.....bo śnieg to Mikołaj:-D:-D:-D:-D

I ja sie witam;-) Ale u nas mgla masakra:szok: Myslalam, ze z biegiem dnia przejdzie, a tu nic. Mialo byc dzisiaj cieplo i slonecznie, ale chyba nic z tego.
Bylismy wczoraj cala rodzinka z mezowym na zakupach odchamic sie, a pozniej z dziecmi na kulkach. Mierzylam piekna sukieniecze taka troche cieplejsza i kurna jak zwykle za mala w cyckach:wściekła/y: Jak mozna byc tak zbudowanym, zebyc nosic rozmiar 34, a w biuscie 38 conajmniej:sorry2: Ehhh od razu mi sie odechcialo zakupow.

O koniach i ja nie mam pojecia. Ale pewnie wszystko przede mna.
Pyciolku jak nauka? Rozumiem, ze jestes obcykana na maksa;-)

Madzieko ja niestety nie zaglosuje, bo nie mam facebooka.

obcykana to ja jestem teraz z innych tematów :eek::cool2: tych z Erotic ....:-D
nauka średnio , nie czuję się na siłach by się bronić.:szok:

Asiulkaa ale na facetów Twoja figurka penie działa...malutka, zgrabniutka z cycusiem,,,miodzio :-D

a czemu się pokłóciliście?
odmówiłaś mu czy co ? :szok::-D

jestem, musialam jechac na chwilke do pracy, wlasnie kurna dzisiaj jak sterta nauki przede mna :confused2:
piję kawę, skończę i macie mnie wygonić do rycia, ok ?????????????//:cool:

Cyprys niech z kwiatami P zasuwa!!!

My już po obiadku, no ale ja jakoś ostatnio mam problem z zaspokojeniem wilczego apetytu.
Jasne, on nie z tych:zawstydzona/y:

obcykana to ja jestem teraz z innych tematów :eek::cool2: tych z Erotic ....:-D
nauka średnio , nie czuję się na siłach by się bronić.:szok:

Asiulkaa ale na facetów Twoja figurka penie działa...malutka, zgrabniutka z cycusiem,,,miodzio :-D

a czemu się pokłóciliście?
odmówiłaś mu czy co ? :szok::-D
haha ja? odmówiła? :-D

Dzien dobrek:)

W ramach sprostowania Madziu kochana to ja pierwsza walnelam o klapsach:p hahahah nie dam sobie odebrac tego stanowiska:p hahhaha bo jezeli hcodzi o prezesa to nie mam szans:p jak widac:p hahaah

u nas sloneczko i ma byc uwaga: 19 stopni.....:p to jest jakis szl tutaj.....:rofl2:

Mala oglada Noddi...a ja wcinam sniadanko i popijam kawusia zbozowa:)))))

Kajaczku ja tez po prosze z AUTOGRAFEM specjalistycznym for me:))))
Asioulka dziekuj Bogu za taka figurke, proponuje codziennie rano poklony:p hahaha
Tygrys ,ze Ciebie tutaj nie bylo..... nadrabiaj kochana nadrabiaj:p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przypomnialyscie mi o oknach:sorry2: Mam takie brudne, ze az wstyd:zawstydzona/y: Tak mi sie nie chce myc, ale bede sie musiala w koncu za nie zabrac.
Pogoda masakryczna. Darujemy sobie dzis spacer, wiec caly dzien zamulamy w domu.

Pyciolku wyganiam Cie do rycia!!!! A co bronisz? Inzyniera czy licencjat? Dasz rade, zdolna z Ciebie bestia:tak:
Z tymi cycochami to nie ma za co dziekowac:no: Naprawde mam czasem straszny problem z ubraniem sie. A poza tym za jakis czas grawitacja zrobi swoje i beda wisialy do pepka:-D

Do góry