reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny przypomnialyscie mi o oknach:sorry2: Mam takie brudne, ze az wstyd:zawstydzona/y: Tak mi sie nie chce myc, ale bede sie musiala w koncu za nie zabrac.
Pogoda masakryczna. Darujemy sobie dzis spacer, wiec caly dzien zamulamy w domu.

Pyciolku wyganiam Cie do rycia!!!! A co bronisz? Inzyniera czy licencjat? Dasz rade, zdolna z Ciebie bestia:tak:
Z tymi cycochami to nie ma za co dziekowac:no: Naprawde mam czasem straszny problem z ubraniem sie. A poza tym za jakis czas grawitacja zrobi swoje i beda wisialy do pepka:-D
Wrzucaj fotki swoje z ciazy i jak chcesz to takie jak teraz wygladasz tez mozesz, zaraz stwierdzimy co z toba nie tak wg ciebie :eek:

licencjata

jak wspominacie Wasze obrony ?

reklama
Pyciolu ja bardzo dobrze:) oprocz tego ,ze bylam w 7 miesiacu to fajnie:p hahah Ale Mariczka mi pewnie pomagala:p

Stresa mialam maksymalnego...ale jak juz weszlam do srodka i usiadlam to poszlo jak z platka;) Bedzie si Pyciolku:***

Pyciolu ja bardzo dobrze:) oprocz tego ,ze bylam w 7 miesiacu to fajnie:p hahah Ale Mariczka mi pewnie pomagala:p

Stresa mialam maksymalnego...ale jak juz weszlam do srodka i usiadlam to poszlo jak z platka;) Bedzie si Pyciolku:***
ile miałaś pytań ?
ja mam 2 z pracy i jedno z 30 zagadnien z całych 3 lat

Ostatnia edycja:
Wiesz co ja mialam chyba z pracy chyba 3.... i jedno tez z ogolu...:) boze jak to bylo dawno:p hahaha

Wiesz co tych odnosnie pracy to ja sie nie balam...bo w kocnu jak sie piosze prace to wiesz co i jak...
A to z ogolu to treoszke sie zakrecilam pamietam...ale wyszlam na prosta:p hahaah

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Ja tylko na chwilkę, będę później jakby co :-D

Pyciolku ja miałam mega stresa, masakra ... bo ja taka nerwowa jestem. Miałam jedno pytanie z pracy, 3 z ogółu ( pytań było 100) ja broniłam od razu magistra.

reklama
Hello zboczuchy
aż się boję tam wchodzić:-D:-D
Wyrwać :szok: Kurde jak ? tam nie ma miejsca na nic a co dopiero na jej sprzęt :szok: Juzuuu wyobrażam sobie juz to, słyszałam, że usuwaja jakoś chirurgicznie :szok:
dasz radę kochana, lepiej wyrwać niż się męczyć. Ja też usuwałam 4 ósemki i spoko oprócz jednej ,bo byłam u jakiegoś amatora,ale to tym nie będę Ci pisać;-)
ano raz w tygodniu mamy taki dzień, czyli cały dzień wszystkie trzy chodzimy w kieckach:tak::tak: A ja dziś dodatkowo w kozakach bo mi w nogi zimno:-D

No kiecki nie nosi ale trochę korzysta;-)zwłaszcza jak ja ładuję zmywarkę;-):-)
:-D:-D:-D:-D niech sobie chłopina popatrzy;-)

lo boze, toz mi sie w mozgu poprzewracalo...
jak myslicie ze byl przystojny, to nie: maly , krotki, gruby...nie wiem co to niby ma byc:-D... ahahahhahahahaha:-D..190 cm wzrostu ozdobione miesniami obok a ja jakiegos krasnala snie wylysialego:szok::-D
:-D:-D:-D może to Twoje ukryte pragnienia o których nie wiesz:-D

Ja tam bym zjadła wszystko o czym piszecie i jeszcze zagryzła :sorry2:
korzystaj póki możesz kochana

Zjadlam piersiaka troszku w sosiku z cytrynka, czosnkiem, bazylia i innymi roznosciami i wsio:) zaraz pekne.....:rofl2:

A ochte mam na gofry...ale to jak mi sie troszkę ułoży:p hahaha
???? może jednak będzie George:szok::-)

hahha potrzebowały odpowiedniego bodźca :-D
Kankija Twój nowy awatar hmmmm:-D
:-pdzięki

Byłam dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy. Mam mega polewkę,bo powiedziałam mojemu B ,że mam mega przystojnego kierownika (co nie jest prawdą)i jak widzi jak rano się szykuję to pęka z zadrości:-D jestem okropna

Do góry