reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Dziewczyny ja chciałam wrócić na chwile do tematu wielorazowych pieluch dla starszych odpieluchowywanych pociech- Królewna Ty ostatno zalupiłaś? Możecie podesłąć ki linki swoich zakupów bo sobie nie zapisałam np była taka aukcja za 50zl/3szt i znaleźć jej w calym allegro nie mogę. Pomożecie?;-)

wiesz co ja nie kupiłam pieluch wielorazowych tylko majtki treningowe
kupiłąm takie Majtki majteczki treningowe do nauki siusiania 11 (2721537915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
fajniutkie, ale tak myślałam, że nadruk czarny albo zcerwony, a tu i taki i taki :-D powiem Ci że są słodziachne, ale początkowe wolę bez wyraźnych nadruków (chodzi o kolor), bo Amelci ciuszki prałam wszystkie na gotowanie :tak:

A no widzisz Dorotko, ja zupełnie o tym zapomniałam że przecież ciuszki dla maluszka najlepiej prać w wysokiej temperaturze... Eh starość nie radość... hi hi :-D;-) Ale nic to, dobrze że mi przypomniałaś, przy następnych zakupach wezmę to pod uwagę... :-)

A no widzisz Dorotko, ja zupełnie o tym zapomniałam że przecież ciuszki dla maluszka najlepiej prać w wysokiej temperaturze... Eh starość nie radość... hi hi :-D;-) Ale nic to, dobrze że mi przypomniałaś, przy następnych zakupach wezmę to pod uwagę... :-)

ja tam nic nie prałąm w jakiejs szczególnie wysokiej temperaturze, normalny program 40 stopni, tez miałam duzo ubranek z nadrukami, niktóre sie niszczyły (zazwyczaj te z pepco albo snc tam mają beznadziejne nadruki) ale jak były jakieś lepsze np. ze smyka, h&M, albo mothercare to żaden nadruk mi sie jeszcze nie zniszczył

krolewna Amelcia miała tylko ubranka z H&M, C&A, Smyka i MotherCare...nie piszemy tu o ścieralności nadruków, bo wszystkie ubranka szczególnie te dla najmłodszych ubiera się kilka razy tylko, bo dziecko szybko wyrasta, ale chodzi o obawę, że będzie puszczał kolor...ja dla własnej wygody wolałam takie ciuszki, by móc prać wszystkie na 90 st, bez segregowania :tak:

reklama
hej wiecie co kupiłam sobie dzis sukienke z takiej wełny jakby w lidlu, w sumie jak ją przymierzyłam w domu to troche za duza jest, chyba ze mam pasek to ok wygląda, ale tak sobie mysle ze przeciez brzuch jeszcze urośnie i bedzsie jak znalazł na zime a jest z krótkim rękawem to i na wiosne bedzie dobra, wiec nie chce jej oddawac :p
ale moze mi któraś z was powie jakbym to uprała w zimnej wodzie albo cos to nie podkurczy sie troche ??

Do góry