reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

To co "kochamy", czyli zakupy :)

Dziewczyny a co myslicie o wozkach maxi cosi? Taki 3 w 1 najbardziej mi sie podoba, a chyba na ich temat jeszcze nikt nic nie mowil. Tak sobie patrze, ze maja duzo fajnych modeli, a siedzonka wygladaja solidnie...Hmm chyba taki bym chciala:)

reklama
Dziewczyny a co myslicie o wozkach maxi cosi? Taki 3 w 1 najbardziej mi sie podoba, a chyba na ich temat jeszcze nikt nic nie mowil. Tak sobie patrze, ze maja duzo fajnych modeli, a siedzonka wygladaja solidnie...Hmm chyba taki bym chciala:)

moja koleżanka miałam maxi cosi mura (chyba tak sie nazywa) po 2 miesiącach go zmieniała i kupowała nowy :angry: ale dlaczego to CI nie powiem bo nie wiem :p musiałabym ją zapytac :p

Amelci ciuszki prałam wszystkie na gotowanie :tak:

teraz wszystkie ubranka mają na wszywkach w przepisie prania 40oC
Ja zawsze prałam śpiochy własnie na 40oC na programie z dodatkowym płukaniem (używam Lovelli), a potem prasowałam na max. temp. Poczatkowo prasowałam wszystko, łącznie z bielizną.

Teraz mimo skończonych 2 lat, robię to samo, tylko bielizny już nie prasuję.

Uwazam, że nie ma co niszczyć ubranek gotowaniem, ważniejsze jest dodatkowe płukanie, a prasowanie zabija wszelkie bakterie i zmiękcza ubranko.

co do ubranek dziecięcych to mam bardzo podobne podejście jak Nef też prałam wszystkie ubranka w 40 C ale dawałam 3 płukania i do tego wszystko później dokładnie prasowane. Powiem szczerze że na nadruki nie mogę narzekać i jednak większość ubranek mimo żywych kolorów to nie puszczało kolorów ani nie blakło.

A odnośnie wózków Maxi cosi to wiem że znajoma miała ale nie wiem jaki wózek powiem tylko że nie byli za bardzo zadowoleni z tego wózka ale to było jakieś 3 lata temu.

dziekuje dziewczyny....w takim razie ten wozek odpada....I teraz nie wiem, na co sie zdecydowac, a chcielismy polazic po sklepach zeby wiedziec gdzie uderzac na promocje po swietach:)

Wlasnie poogladalam sobie jeszcze prawdziwe zdjecia mutsy i troszke razi mnie ze material nie jest matowy :-/ no i jak skompletowalam zestaw 3 w 1 z maxi cosi fotelikiem, parasolka, torba, folia, adapterem do sammochodu to wyszlo 4200 :baffled: musialby byc faktycznie niezawodny i super w prowadzeniu zebym sie na niego zdecydowala ale jak to sprawdzic przed kupnem :confused:

reklama
Ja wózek mam, ale strasznie mi się on nie podoba, taki jakiś w Polsce nieznany, trójkołowy. Ale przecież nie będę się wygłupiać i kupować nowego, skoro stary jest dobry i na chodzie :no: Ale ta kobieca pogoń za zakupami, szczególnie moja, jest silna :tak:

Do góry