reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Zapominajko ale ona u nas wcale nie kaszle, ani w dzien, ani rano, ani na wieczor. Za to w domu jedzie rowno caly czas, a noce podobno ma tragiczne stad moje przypuszczenie, ze cos maja w domu. Gdy bylismy w delfinarium tam bylo cholernie wilgotne powietrze i tam miala ataki kaszlu, za to po wyjsciu juz ich nie bylo wiec albo jest to wilgoc od schnacego prania w domu albo alergia. Wiem, ze to juz pod wscibstwo podchodzi, ale eM ukradkiem podejrzal malej materac i jak dla nas wymaga natychmiastowej wymiany, bo jest stary jak diabli... to tez nasuwa alergiczne odczyny i do tego nocne. No nic zobaczymy co doktorowa powie na to ;-) testy robia dzieciom od 2 lat wiec ona sie na nie zalapie :-) zaszkodzic na pewno nie zaszkodzi jej to. ;-)

Suana ciuszki wiem jak wygladaja bo dostalam wszystkiego piekne zdjecia, ale ciekawi mnie bardzo ten fotel i jego wibracje :-D

Zadzwonili dzisiaj z przychodni że w laboratorium był jakiś błąd i wyszły źle wyniki krwi. Muszę iść jutro jeszcze raz pobrać i tym samym musiałam przełożyć wizytę u endo na wtorek. Mają szczęście, że to nie glukoza bo bym chyba pozabijała.

Jeśli Twoje badanie ma trwać 3 godziny to wydaje mi się, że dostaniesz 100g do wypicia. Czasem robi się tzw krzywą trzypunktową tzn na czczo, po godzinie od wypicia 75g i po dwóch godzinach. Zastanawiam się tylko czemu musisz zrobić badanie tak wcześnie i czemu aż trzy godziny? czy masz jakieś obciążenie cukrzycą?
dziękuję Marta za dokładne wyjaśnienia... na skierowaniu jest napisane że 75g oznaczenie po 3 godz...
może to jakiś błąd... moja babcia jest cukrzykiem to może dlatego... wyniki glukozy na czczo miałam prawidłowe...
czasem mam wrażenie że ten mój lekarz jest dziwny...

dbajcie o siebie dziewczyny... :-)
Nanu - tym bardziej nie zazdroszczę i podziwiam... ja ledwo o 7 się zwlekam

hej

No to dodam że moja córa tez chora juz od prawie 2 tygodni kaszel katar gardło. Brala antybiotyk troszkę odpuściło ale do poniedziałku zakaz chodzenia do przedszkola.
Anila możliwe że to już pierwsze ruchy maluszka:-)
Myszko ja na serio podziwiam Twoja troske względem tej Księżniczki
Marta miłej zabawy w szkole rodzenia.

Co do zazywania dupka to ja brałam rano nic mój lekarz nie mówił że trzeba o jakiejś okreslonej godzinie brać.

ja umieram jakieś przeziebienie mnie dopadło, katar kaszel. do tego boli mnie spojenie łonowe.:-(

hej

Co do zazywania dupka to ja brałam rano nic mój lekarz nie mówił że trzeba o jakiejś okreslonej godzinie brać.

a miałaś jakieś plamienia, że brałaś duphaston? dostałam dzisiaj też od mojej gin w razie jakby pojawiły się plamienia, ale zapomniałam zapytać czy mogę brać jak plamień nie ma, tak na wszelki wypadek.. ale nie wiem czy to nie zaszkodzi

reklama
Do góry