reklama
K
KingaP
Gość
mamooli, z nami nie zginiesz
Ja, kiedy mnie mdliło jadłam wafle ryżowe
Tuż przed wyjściem z łóżka
Strasznie cieszę się, że weekend sie rozpoczął

Tehgo mi trzeba było przez cały tydzień :-):-):-)
kaśka, suuuper, że próbujesz. Ty pewnie z innym nastawieniem pójdziesz do pracy niż ja. Ja cierpię

Strasznie cieszę się, że weekend sie rozpoczął

Tehgo mi trzeba było przez cały tydzień :-):-):-)kaśka, suuuper, że próbujesz. Ty pewnie z innym nastawieniem pójdziesz do pracy niż ja. Ja cierpię

magdalenaB
marcowa mama 06'
mi niestety nic nie pomagalo na mdlosci :-( i musialam sie tak przemeczyc 4,5 miesiaca :-)
M
mamaoli
Gość
mi niestety też nic nie pomaga:-(
a dziś dodatkowo przez cały dzień miałam potworny ból głowy
może to z niewyspania? bo od dwóch dni siedzę do 1 w nocy przy kompie zamiast durna się wyspać
a rano dzieci spały jak nigdy w najlepsze i jakis debil zadzwonił, zapytać czy to portiernia!
szlag by trafił, a może jeszcze godzinke by dały pospać albo chociaż pół jakby nas kretyn nie obudził!
a dziś dodatkowo przez cały dzień miałam potworny ból głowy
może to z niewyspania? bo od dwóch dni siedzę do 1 w nocy przy kompie zamiast durna się wyspać
a rano dzieci spały jak nigdy w najlepsze i jakis debil zadzwonił, zapytać czy to portiernia!
szlag by trafił, a może jeszcze godzinke by dały pospać albo chociaż pół jakby nas kretyn nie obudził!reklama
tereskaa
Mamusie Marcowe '06
madzia ...to tak samo jak ja .....nawet do zadnego sklepu spozywczego wejsc nie moglam bo mnie pociagalo na dzien dobrymi niestety nic nie pomagalo na mdlosci :-( i musialam sie tak przemeczyc 4,5 miesiaca :-)
...........a zeby obiad ugotowac to musialam kilka podejsc robic bo dluzej niz kilka minut w kuchni nie wytrzymalam